Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Telkinler Sonrası Neden Daha Dik Yürürüz (http://www.hayatimdegisti.com/forum/telkinler-sonrasi-neden-daha-dik-yururuz/)
-   -   Dik Yürüme Anketi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/telkinler-sonrasi-neden-daha-dik-yururuz/64-dik-yurume-anketi.html)

yakamoz 10-10-2007 10:44 PM

Ynt: Dik Yürüme Anketi

Alıntı:

farkvar ! Nickli Üyeden Alıntı
merhaba arkadaşlar ben sıtede dık yurumenın mp3 bulamdaım lınk ını sız bulup atarmısınız blissy

Dik yürümenin mp3 ü yok. Ego ve suçluluk mp3 lerini düzenli dinleme sonucu kendiliğinden oluşan bir etkidir.

elif2 11-10-2007 12:24 AM

yurt disinda kadin erkek coluk cocuk dimdik yuruyorlar,ben bunu bir turlu uygulayamiyor onlar yanimdan gectice dahada cok egilirdim...ta ki telkinlerden fayda gorene kadar..

simdi oyle guzel yuruyorum ki...dimdik..en buyuk faydayi telkinlerden gordugum kadar su hayal ablanin kucucuk lafininda azcik payi var ...insan kucuk daglari ben yarattim havasinda olmali demisti banada...bazen aklima gelir :)

arada omuzum duser gibi oluyor oda senelerin verdigi durustan ama hemen devreye giriyorum duzeltiyorum kendimi...hic dikkat etmemistim dukkanlarin camindan yansiyan bana ama simdi hic bir cami kacirmiyorum nasil duruyorum diye seyretmek icin :)

witches 23-12-2007 12:51 AM

bu aralar dik duramamaktan şikayetçiyim umarım bnde de herkesteki gibi bu güzel etki oluşur s456

hayalayaz 23-12-2007 12:16 PM

sevgili witches
kız çocukları buluğ çağına girdiklerinde, vücutlarında değişiklikler olmaya başladığında geliştirir genelde yanlış durmayı..yürürken zihninden " küçük dağları ben yarattım, büyükdağlar babamdan miras" diye tekrar et, işe yarıyor dene istersen..

ferfecir 16-03-2008 02:27 PM

Bu etki bende de mevcut eskiden kambur değildim ama dimdik olduğumda söylenmezdim şimdi dimdik yürüyorum azcık omuzlarım düşecek olsa arkadaşlardan birinind ediği gibi benimden için gelen bir ses dik dur diyor dik duruyorum hemen buna başlı olarak bir kaç gün sırt ağzısı çektim ama geçti gerçekten dik yürümek harika teşekürler Atakan Bey

matlatari 20-03-2008 01:11 AM

ben dik durma konusnda büyük problemi olan bi insandım resmen kamburdum ve bu benim için aşırı derecede kötü bi durumdu hatta bi dönem artık dik olamayacağımı kabul ettim ancak daha telkinlerimi dinlemeye başladığım 3. veya 4. gün bunun inanılmaz bi şekilde düzeldiğini ve artık dik durduğumu fark ettim ilk başlarda hafif eğilmeler yaşıyodum ancak devamlı içimden bir ses sen artık kambur değilsin dik durucaksın kafanı kaldır ve ileriye bak diyodu şu an için bir tek yemek yerken eğiliyorum haliyle yoksa zor oluyo :) ama şu an ilk başlarda dediğim gibi inanılmaz gelmiyo artık çok rahat bi şekilde inanıyorum buna zamanında telkinin gücü ile ilgili biraz bilgim vardı ancak bu kadar etkili olacağını düşünmemiştim gerçekten çok başarılı işler çıktı sonuşlarını görebilmek muhteşem bi şey ve şu an dik yürümek benim için mikemmel bir motivasyon çok çok teşekkür ediyorum her mesajımda ediyorum ancak yine de az olduğunu da biliyorum sayenizde şükretmek nedir onu bile öğrendim....

teoman_ 14-04-2008 01:46 AM

önceleri özentiden midir nedir eğilerek yürüyordum şimdi dik yürüme ve dik oturma konusunda şu an çok rahatım.

harunsmt 09-05-2008 07:07 PM

ben bu dik yürüme ile ilgili mp3 ü sitedearadım bulamadım
yardımcı olurmusunuz
şimdiden teşekkürler

shamanic 09-05-2008 09:16 PM

merhabalar harunsmt.. hoşgeldin yanımıza..

dik yürüme dinlediğimiz ego suçluluk ve kendine güven gibi telkinlerin kendiliğinden ortaya çıkan etkilerinden..

yani ayrı olarak mevcut değil..

bu telkinleri dinlemeye başladığında yaşayacağın etkilerden bir tanesi..

keyifli dinlemeler dilerim..

sevgiler.. hismiley

kübrayigit 10-06-2008 01:36 PM

bende kesinlikle dik yürüyemezdim.sanki yürürken herkes bana bakıyormuş gibi hissederdim.ama şimdi gayet dik yürüyorum arada gayri ihtiyari eğik dursam beni biri uyarıyor sanki dik dur diye hemen düzeltiyorum duruşumu..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:02 PM.