Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Telkinler Sonrası Neden Daha Dik Yürürüz (http://www.hayatimdegisti.com/forum/telkinler-sonrasi-neden-daha-dik-yururuz/)
-   -   Dik Yürüme Anketi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/telkinler-sonrasi-neden-daha-dik-yururuz/64-dik-yurume-anketi.html)

sany 08-06-2007 03:36 PM

Ynt: Dik Yürüme Anketi

Oleyyyy blissy
Artık bende dik durabiliyorum.Teşekkürler Atakan bey

gulenyuzum 08-06-2007 04:29 PM

t678 hosgeldin aramaza sany senin adina cok sevindim smil56

sany 08-06-2007 04:39 PM

Alıntı:

gulenyuzum Nickli Üyeden Alıntı
t678 hosgeldin aramaza sany senin adina cok sevindim smil56

Hoşbuldukkk.Çok teşekkürederim. smiliyface
Daha siteye tam alışamadım sadanim

gulenyuzum 08-06-2007 04:54 PM

ooo67 neden problemmi var

hayatimdegisti 08-06-2007 05:56 PM

Alıntı:

sany Nickli Üyeden Alıntı
Oleyyyy blissy

Gerçekten dik yürümek çok keyifli...Ben teşekkür ederim paylaşımınız için...

İçte ki güvenin ve suçluluk duygularından kurtulmanın en önemli belirtisi... :)

sany 09-06-2007 11:43 AM

Alıntı:

hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

sany Nickli Üyeden Alıntı
Oleyyyy blissy

Gerçekten dik yürümek çok keyifli...Ben teşekkür ederim paylaşımınız için...

İçte ki güvenin ve suçluluk duygularından kurtulmanın en önemli belirtisi... :)

Haklısınız dik yürümek çok keyifli.Mutlu olmak zinde olmak çok güzel. smiliyface

sany 09-06-2007 11:45 AM

Alıntı:

gulenyuzum Nickli Üyeden Alıntı
ooo67 neden problemmi var

Hayır problem yokta hani tanımadığın bir ortama girdiğinde bir tedirginlik olur yaa yani bende öyle oluyor.öyle hissediyorum.Hala ortama yabancı gibiyimm o yüzden öyle dedim .

gulenyuzum 09-06-2007 12:04 PM

skan67 kahvesmiley alisirsin burada cok tecrubeli insanlar var bendede tereddutler vardi ama uye olsammi olmasammi diye hic dusunmedim ustelik ben ilk bu siteye uyeyim kendimi burda cok rahat hissediyorum hpm1

hayalayaz 09-06-2007 01:38 PM

hayret ben bu anketi nasıl atlamışım, ben hayatım boyunca dik yürüdüm.küçük dağları ben yarattım büyük dağlar babamdan miras dercesine..fakat yolda yürürken hasbel kader gözüm vitrin camlarından gördüğüm yüzüme iliştiği anda irkilirdim,rabbiyesiri silinmiş, nalet bir yüz..kaşlar çatık, surat uzamışta uzamış..anlatmam mümkün değil..yani şimdi yüzümün sırıtak bir ifadesi yok ama,kelimenin tam anlamıyla pozitif bir görünüşe sahibim..geçen gün ablama kıyafet alıyoruz.. (kaynana olcak ya) dükkan sahibi sizin gibi pozitif insanlardan siftah yapmak içimi huzurla doldurdu,bu gün işlerim akın gidecek falan dedi..ben gayri ihtiyari ooooh beee. dedim. hepimize saygılı sevgiler

BURCU GELEGEN 16-06-2007 10:45 AM

ben pek dik yürümez ve oturamazdım sırtım ağrırdı. İlk haftalar pek değişm olmasa da 1 aya yakın dinlediğim telkinlerden sonra farkettim ki artık daha dik oturuyorum. ve yürürken çekilin ben geliyorum dermişcesine güzel bir yüz ifadesi ile yürüyorum

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:07 AM.