![]() |
Ynt: Dik Yürüme Anketi Oleyyyy blissy Artık bende dik durabiliyorum.Teşekkürler Atakan bey |
Ynt: Dik Yürüme Anketi t678 hosgeldin aramaza sany senin adina cok sevindim smil56 |
Ynt: Dik Yürüme Anketi Alıntı:
Daha siteye tam alışamadım sadanim |
Ynt: Dik Yürüme Anketi ooo67 neden problemmi var |
İçte ki güvenin ve suçluluk duygularından kurtulmanın en önemli belirtisi... :) |
Haklısınız dik yürümek çok keyifli.Mutlu olmak zinde olmak çok güzel. smiliyface |
|
Ynt: Dik Yürüme Anketi skan67 kahvesmiley alisirsin burada cok tecrubeli insanlar var bendede tereddutler vardi ama uye olsammi olmasammi diye hic dusunmedim ustelik ben ilk bu siteye uyeyim kendimi burda cok rahat hissediyorum hpm1 |
Ynt: Dik Yürüme Anketi hayret ben bu anketi nasıl atlamışım, ben hayatım boyunca dik yürüdüm.küçük dağları ben yarattım büyük dağlar babamdan miras dercesine..fakat yolda yürürken hasbel kader gözüm vitrin camlarından gördüğüm yüzüme iliştiği anda irkilirdim,rabbiyesiri silinmiş, nalet bir yüz..kaşlar çatık, surat uzamışta uzamış..anlatmam mümkün değil..yani şimdi yüzümün sırıtak bir ifadesi yok ama,kelimenin tam anlamıyla pozitif bir görünüşe sahibim..geçen gün ablama kıyafet alıyoruz.. (kaynana olcak ya) dükkan sahibi sizin gibi pozitif insanlardan siftah yapmak içimi huzurla doldurdu,bu gün işlerim akın gidecek falan dedi..ben gayri ihtiyari ooooh beee. dedim. hepimize saygılı sevgiler |
Ynt: Dik Yürüme Anketi ben pek dik yürümez ve oturamazdım sırtım ağrırdı. İlk haftalar pek değişm olmasa da 1 aya yakın dinlediğim telkinlerden sonra farkettim ki artık daha dik oturuyorum. ve yürürken çekilin ben geliyorum dermişcesine güzel bir yüz ifadesi ile yürüyorum |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:07 AM. |