![]() |
Her tür araç önerilebilir.. Ben şahsen alman üreticinin ikinci markalarını yada japonların ikinci markalarını öneririm.. Misal VW değil de skoda veya Seat..Yada Toyota değilde Daihatsu gibi.. Çünkü aynı kalitede daha yüksek donanımlı ve daha uygun fiyatlılar.. Bu arada kaporta yamulma olayı sağlamlık kriteri değil.. Avrupa normlarına göre her aracın üzerine alması gereken hasar oranı vardır.. Misal mercedes eskiden tank gibi araç üretirken şimdiki kazalarda baktığında dağılmış bu araba dersin.. Oysa araba sadece görevini yerine getirmiştir ve karşı araçtaki hayatları da korumaya çalışmıştır. Önemli olan kabinde asar varmı yokmu.. Önemli olan araç kendi yolcularını koruyormu.. Ne kadar hasar aldığı önemli değil dışardan.. |
aycan81 arkadaşımı anladığım kadar ile küçük araçlardan hoşlanıyor ve kesesine uygun olsun istiyor... Bu kriterlerde hangi aracı önerirsin... |
Seat Ibiza çok mantıklı bir seçim olur.. Bütçesinin düşük olduğunu varsayarsak Seat > Ibiza > Reference 1.4 16V > KREDI KARTI BORCUNDAN 15,900YTL - ACIL.. #10991070 - Sahibinden.com uygundur.. Bütçesi az daha iyiyse Seat > Ibiza > 1.4 TDi > Ruhsat Sahibi Bayandan Full+Full Orijinal42.700 Km`de #10379549 - Sahibinden.com Dizel olan bu seçenek daha uygundur. Bunlar iki örnek.. Kriter o kadar çok ki.. Dizel mi istiyor Benzinlimi, gücü yüksek mi olsun düşükmü.. Baz donanımda neler olsun.. Yerli mi yabancı mı? Bu listeyi istediğin kadar uzatabilirim.. Bu kriterleri ne kadar daraltırsa o kadar uygun araç önerebiliriz.. |
sanırım bunun için aycan81 arkadaşın online olmasını beklemek gerekir... Peki aralıkmı ocakmı araçların bir vergi ödemesi var sanırım onun hakkında bir bilgin varmı ? |
Ocak sonu olur yıllık verginin ilk taksidi.. |
ya arkadaşlar hanı fıyatlar duşecektiiiiiiiii.haniiiiiii.........offfffffffff: ( |
y789 bizler iyilik için savaşan kişiler olduğumuz için dünyada savaş çıkabileceğini hesaba katmadık fiyatlarda günlük gelişmelerden etkileniyor hele bekle bakalım muhakak senin için en uygun olan araç senin için evrende ve sana geliyor .... sevgiyle kal |
Kriz göstergeleri maalesef durumun iyiyie gitmediğini gösteriyor.. Biraz daha sabır.. Senin aracın seni bir yerde zaten bekliyor.. Önemli olan doğru zaman.. |
ben daha önceden ford fiestayı beğeniyordum, sonra bu fikrimi renault clio ile değiştirdim:) fiyatların mart nisan ayında artacağını duydum ben de , yani azalacağını hiç duymadım:) |
peugeot buldum bı taneeeeeeeee.307 18.500 bakalım.... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:23 AM. |