![]() |
Aycan, bu işler aceleye gemez.. Şu an ki aracımı alana kadar kaç hurda gezdim bir bilsen.. |
evet doğru soyluosun ama sanırım bu iş bıde şansla alakalı..bugun hıc tanımadığım biri araba buldunuzmu dedi:)ben koptum orda...demekkı cevremkeı tanıdıgım tanımadığım herkese hbr salmışım ve kaç aydır...yaklaşık 3 4 aydır arıyorum. ve sıkıntı geldi artık sinan...yanı arabalardan hıccccccc anlamayan ben arkadan bakarak yada onden hatta yandan :D markasını,modelını,ozellıklerını herşeyını anlayabılıorum...haa bıde pıyasa fıyatını:d ama şans demekki burda da benden yana dıl:D |
Cevap: :D YENI ARABA ALACAKLAR İÇİN ONERILER HANGI MARKA NEDEN? alman arabası olsun çamurdan olsun derim... adamlar gerçekten sağlam arabalar üretiyor... onun dışında japon markalarıda çok iyidir.. gerisini boşver :) |
Cevap: :D YENI ARABA ALACAKLAR İÇİN ONERILER HANGI MARKA NEDEN? opel ii yaaa guzel araba allah için ama cok dayanıksızz.. |
Cevap: :D YENI ARABA ALACAKLAR İÇİN ONERILER HANGI MARKA NEDEN? Alıntı:
kimbilir ne eziyetler vermissindir diye düsünüyorum... |
Cevap: :D YENI ARABA ALACAKLAR İÇİN ONERILER HANGI MARKA NEDEN? çokmu belli oluo:D |
Cevap: :D YENI ARABA ALACAKLAR İÇİN ONERILER HANGI MARKA NEDEN? arkadaşım önce ne istediğine karar ver bi üst bi fiyat yaz bakalım sen buraya araba işi zevk e göre değişir kimisi küçük sever kimisi büyük kasalı bence aldığın araba bi defa araba gibi durcak. tab bu benim şahsi fikrim dediğim gibi zevk işi. |
Cevap: :D YENI ARABA ALACAKLAR İÇİN ONERILER HANGI MARKA NEDEN? arkadaşım bir yedek parça muhasebeci olarak olarak tofaş fiat derim.hem arabası ucuz hem parçası.istediğin her yerde servisi var.istediğin zaman da satarsın.model olarak palio veya punto modelini önerebilirim... |
Cevap: :D YENI ARABA ALACAKLAR İÇİN ONERILER HANGI MARKA NEDEN? Arkadaşlar Rover hakkında ne düşünüyorsunuz? Uygun fiyatlı ve şık.Serviside abartıldığı kadar az değilmiş. |
Cevap: :D YENI ARABA ALACAKLAR İÇİN ONERILER HANGI MARKA NEDEN? yaa benn man fabrikası ndan bi adammla konuşmuşdumm alıcaksan volvo mercedes yada WW al dedi alacaksan ama onnlarında parası para. . |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:26 AM. |