Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Telkin Harici Sorularınız (http://www.hayatimdegisti.com/forum/telkin-harici-sorulariniz/)
-   -   :D YENI ARABA ALACAKLAR İÇİN ONERILER HANGI MARKA NEDEN? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/telkin-harici-sorulariniz/15290-d-yeni-araba-alacaklar-icin-oneriler-hangi-marka-neden.html)

kozbey 12-12-2008 10:50 PM

Ama piyasanın allak bullak olacağı süreç bu ben demiyorum bu konuda uzman kişiler diyor. Şu anda biliyormusun general motors battı iflas etti devamı gelecektir ve bu duruma düşmek istemeyen büyük firmalar fiyatları ya çok indirecek ya da onlarda batacak sen bilirsin.

the desert 14-12-2008 07:36 PM

umarım:D aman allahım ebn ne dıorum:Dyok tabı kıms ebatmasında:) ya ama araba fıyatları yukselıo şimdide kredı oranları artıyor..ne anladım ben bu işten pekii:D

the desert 20-12-2008 09:19 PM

ya arkadaşlar kımse bana fıkır vermıycekmi?:(

SinanATASOY 21-12-2008 01:26 AM

Biraz bekle.. Fiyatlar çok yakında ciddi oranda gerileyecek..

perilice58 21-12-2008 01:47 AM

Opel fiyatıda uygun hemde ekonomiktir aynı zamanda kazaları çoğunlukla takla olarak olur çünkü yukardan çekişlidir sağlam bir araçtır satmak istediğin zaman piyasadaki yeri iyidir fazla fiyat düşmez

renault clio fiyatı biraz pahalı ama piyasada hiç değer kaybetmez kazalardada sağlam araç tam türkiyedeki yollar içinde baya uygundur

Hundai getz sağlam bir araç bayada konforludur kazalardada sağlam fakat tek kusuru var servisleri pek türkiye genelinde yaygın değildir. fiyatı uygundur

Nissan micra çok rahat bir araçtır fiyatıda çok uygundur fakar servise girdiğinde servis ücreti baya pahalıdır

bir bayaniçin en uygun araçlar bunlardır ve küçük araçları bayanlar daha rahat kullanıyor ve şu anda fiyatlar düştü sıfırını alırsan 3 yıl garantileri gerçektende iyi fakat aracın fiyatından çok faturayı kabarık yapan devlete ödenen vergilerdir.İkinci ellerde şu nda çok uygun ocaktan sonra alırsan daha uygun bir vergi ödemesi varda onu tam hatırlayamadım :)))

Fiat palio son zamanlarda ragbet görüyor çünkü fiyat konusunda baya cazip fakat fiyat olsun toyoto olsun kazada o araçlarda olmak istemem açıkcası .....

the desert 21-12-2008 10:22 AM

teşekkurler periliçe:)

SinanATASOY 21-12-2008 01:42 PM

Periliçe ben şu yukardan çekiş olayını anlamadım, hadi onu anlamış varsaysak bile bi aracın takla atmasının çekişle ne ilgisi var onu hiç anlayamadım.. Aydınlatabilirsen sevinirim..

Hangi aracın içinde olmak isteyip istemediğinizin cevabını da en güzel şekilde Euro NCAP - For safer cars | HOME bu siteden araştırabilirsiniz..

perilice58 21-12-2008 10:03 PM

Alıntı:

SinanATASOY Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 95367)
Periliçe ben şu yukardan çekiş olayını anlamadım, hadi onu anlamış varsaysak bile bi aracın takla atmasının çekişle ne ilgisi var onu hiç anlayamadım.. Aydınlatabilirsen sevinirim..

Hangi aracın içinde olmak isteyip istemediğinizin cevabını da en güzel şekilde Euro NCAP - For safer cars | HOME bu siteden araştırabilirsiniz..

ay afedersin önden çekişlidide o oğün yorgunluktan yanlış yazmışım opellerin kazalarının çoğu takla atma ile gerçekleşiyor onun sebebide tavanın yüksek oluşundan kaynaklanıyor

fiat ve toyotonun içinde olmam derken bu araçlarda kazalarda nedense kabartosı diğerlerine nazaran daha çabuk eğiliyor önden vurduğu zamanda motorları kullanılmaz hale geliyor....

Ben bunları yazarken karşılaştığım olaylara ve araştırmlara göre yazdım çünkü sigortacı olduğumiçin kaza olayları ile çok karşılaşıyorum opelinde kazalarının % 80 oranında takla ile olduğunuda babamın aracı kaza yaptığı zaman öğrendik.... Benim bildiklerim bu kadar ....

SinanATASOY 22-12-2008 07:49 AM

Kaportanın eğilmesi sence kötü bir durummu? Yoksa önemli olan aracın iç mekanına zarar gelmemesi mi? Ayrıca tavan yüksekliği ile alakalı olsaydı takla olayı etrafta yatan bir sürü minibüs görmezmiydik? Ağırlık merkeziyle ilgili desek şuna?

Neyse konuyu bulandırmayayım.. Ben derim ki az daha bekle araç fiyatları hızla geriliyor.. Sonra hoşuna giden seçenekleri yaz değerlendirelim..

perilice58 22-12-2008 09:09 AM

Alıntı:

SinanATASOY Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 95424)
Kaportanın eğilmesi sence kötü bir durummu? Yoksa önemli olan aracın iç mekanına zarar gelmemesi mi? Ayrıca tavan yüksekliği ile alakalı olsaydı takla olayı etrafta yatan bir sürü minibüs görmezmiydik? Ağırlık merkeziyle ilgili desek şuna?

Neyse konuyu bulandırmayayım.. Ben derim ki az daha bekle araç fiyatları hızla geriliyor.. Sonra hoşuna giden seçenekleri yaz değerlendirelim..

Ben bildiğimi yazdım bazen bildiğimiz doğrularda yanlış olabilir... Ve beni aydınlatıcı soruların ve açıklamaların için teşekkürederim ...

Peki sen aycan81 arkadaşımıza hangi markada araç önerirsin ?

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:49 AM.