Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Telekinesis (http://www.hayatimdegisti.com/forum/telekinesis/)
-   -   Biyokinezi (Göz Rengi Değiştirme) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/telekinesis/462212-biyokinezi-goz-rengi-degistirme.html)

Elektra 04-04-2010 11:11 PM

Cevap: Biyokinezi (Göz Rengi Değiştirme)

Alıntı:

masterphidias Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 594272)
O kadar açık şekilde yazdığım halde anlaşılmamış olmasına şaşırdım doğrusu,benim sizin yazdıklarınıza itirazım yok,aksine diyorum ki keşke yapsalar,bu bir genetik sıçarama bir devrim demek olur o zaman;yaptıklarını iddia eden kişiler var burda,ben de diyorum ki koyun videonuzu biz de görelim...hepsi bu...

Evet doğru ama ben buna bile inanmam, gözlerimle görmem lazım. Bunu da yapamayacakları için önemli değil. Nesira yapabilecek mi? merak ediyorum. Gerçi kesin olan birşeyi yani başaramayacağını bildiğim için merakım yersiz. Bu konu da daha fazla konuşmayacaktım ama mesajlarımdan alıntı yapıldığı için konuya dahil olmak durumundayım. O kadar açıklama yapmama rağmen hala neyin ne olduğunu anlayamadılarsa senin de yorum yapman bir şeyi değiştirmez Masterphidias ;) o yüzden sende fazla takılma. Kim ne yaparsa yapsın fazla tiye almamak lazım. herkesin inancıda kaybettiği boşuna zamanda kendine. Sevgiler...actionsmile

Nesira 07-04-2010 08:49 PM

İnsan bilmediği şeye tepkili olur derler de, bu kadar tepkiyi açıkçası yersiz buluyorum
Daha evvel uzuuunca bir yorum yazmıştım ama tam 'Gönder'e bastığım sıra elektirikler kesildi ve internet gitti.. Ben de vazgeçtim tekrar yazmaktan.. İnşAllah işlerimi yoluna koyar koymaz denemeye başlayacağım..

phantomm 08-04-2010 11:47 PM

Alıntı:

masterphidias Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 594272)
O kadar açık şekilde yazdığım halde anlaşılmamış olmasına şaşırdım doğrusu,benim sizin yazdıklarınıza itirazım yok,aksine diyorum ki keşke yapsalar,bu bir genetik sıçarama bir devrim demek olur o zaman;yaptıklarını iddia eden kişiler var burda,ben de diyorum ki koyun videonuzu biz de görelim...hepsi bu...

Tüm metninizi alıntı yapınca yazdıklarımın hepsi size yönelik gibi olmuş.Dediğinizi gayet iyi anladım, ben sadece kanıt istemenize takılmıştım aslında:) Ama yanlış bir şekilde cevap vermişim, hem genel yazmak istediklerim hem de sizin yazdıklarınıza yanıtım(gönderinin küçük bir kısmını oluşturuyor, dağılmış şekilde) bir arada olunca herşey karışmış, kusuruma bakmayın masterphidias.
İyi geceler, sevgilerimle.

Nesira 09-04-2010 12:46 AM

Alıntı:

Elektra Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 609297)
Umarım herşey herkesin istediği gibi olur.

Önemli olan da bu işte.. İnşAllah öyle olur..

cimcime07 23-07-2010 10:41 AM

İlginç bir paylaşım.eline sağlık.

amon-ra 09-08-2010 12:41 AM

bazılarınız ne kdr umutsuz ben telkin dinlemeden imgelemeyle 4 cm uzamış insanım ve bundan önce de biyokinezi ile uğraştım yanlış uygulamadan dolayı koyu kahverengi olan iki gözümden sol tarafta olanın rengi fazla açıldı ve elaya döndü-ki ben yeşil istiyodum-ve bunu ben değil annem farketti annemede biyokinezi ile ilgili hiçbirşey söylemedim gözüm şimdi ela değil ama hala sol gözüm sağ gözümden daha açık yani istenirse kalıcı olabilir burdan kendini bir takım doğuştan gelen idelerle sınırlayan insanlara slm ederim çevrenizde her gün yüzlerce mucize ile karşılaşıyosunuz ve bir kere bile hayır böyle olmamalı demiyosunuz kazan doğurdu diyince inanıyorsunuzda öldü deyince neden inanmıyorsunuz???

master8566 15-08-2010 12:59 AM

Alıntı:

amon-ra Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 761215)
...kazan doğurdu diyince inanıyorsunuzda öldü deyince neden inanmıyorsunuz???

kazanın doğurduğuna inandığımızı da kim söyledi ? diyorum ki "kanıtlayın kardeşim" net görülecek şekilde çekin videonuzu koyun buraya, halep orada ise arşın burada işte ! keşke yapabilseniz, tıpda devrim olur, insanlığa büyük bir hizmet olur diyorum ... anlaşılmayacak birşey mi var bunda yahu, Allah , Allah...

Elektra 15-08-2010 02:27 PM

Alıntı:

amon-ra Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 761215)
bazılarınız ne kdr umutsuz ben telkin dinlemeden imgelemeyle 4 cm uzamış insanım ve bundan önce de biyokinezi ile uğraştım yanlış uygulamadan dolayı koyu kahverengi olan iki gözümden sol tarafta olanın rengi fazla açıldı ve elaya döndü-ki ben yeşil istiyodum-ve bunu ben değil annem farketti annemede biyokinezi ile ilgili hiçbirşey söylemedim gözüm şimdi ela değil ama hala sol gözüm sağ gözümden daha açık yani istenirse kalıcı olabilir burdan kendini bir takım doğuştan gelen idelerle sınırlayan insanlara slm ederim çevrenizde her gün yüzlerce mucize ile karşılaşıyosunuz ve bir kere bile hayır böyle olmamalı demiyosunuz kazan doğurdu diyince inanıyorsunuzda öldü deyince neden inanmıyorsunuz???

Umarım öyledir. Zaten artık kanıtta istemiyorum, çünkü bir şeylerin doğruluğunu kanıtlama ya da ispatlama çabasını kendim için gereksiz görmeye başladığımdan bu tür polemiklere girmemeyi tercih ediyorum. Sadece ve sadece insanın kendi inandıkları ve kendi doğrularıyla yaşamasının muhteşem bir şey olduğunu biliyorum, o yüzden herkes kendi yanlış ve doğrularıyla yaşasın. Bundan sonraki mesajların polemiğe hazırlayıcı olmamasını temenni ediyorum. Aksi halde konu kapanır. Sevgilerle...

RealKamela 05-12-2010 06:32 PM

Bu biyokineziyi deneyeceğim . Ben göz regimin değişeceğine inanıyorum çünkü gözlerim ela (Ancak gözüme ışık tuttuğumda yeşil halkalar farkediliyor) . Annem mavi ( anne babası da mavi) babam ela (annesi ela babası yeşil) gözlü. Ağabeyim de yeşil gözlü . Bu duruma sinirim bozuluyor benimde :S Yaparsam da kendime yapmış olacağım zaten :D
Yapmaya başladım aslında da birinici gün yaptım diyelim ikinci gün yapmaya çalışırken uyuyakalıyorum :S
Bir de sinirlenince felan gözlerim yeşil oluyor. Bunu da arkadaşım söyledi. Gözlerin nasıl öyle oldu diye sormuştu dl78

unknown4tr 22-12-2010 03:15 PM

Alıntı:

Elektra Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 569265)
hmm. umudunu kırmak istemem ama göz rengini değiştirmezsin sadece aynı rengin tonlarını elde edebilirsin :)

Bkz. Berk Eratay (Fenomen) Azıcık araştırırsanız bunun mümkün olduğunu görebilirsiniz.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:22 PM.