![]() |
Cevap: Biyokinezi (Göz Rengi Değiştirme) Alıntı:
|
Cevap: Biyokinezi (Göz Rengi Değiştirme) İnsan bilmediği şeye tepkili olur derler de, bu kadar tepkiyi açıkçası yersiz buluyorum Daha evvel uzuuunca bir yorum yazmıştım ama tam 'Gönder'e bastığım sıra elektirikler kesildi ve internet gitti.. Ben de vazgeçtim tekrar yazmaktan.. İnşAllah işlerimi yoluna koyar koymaz denemeye başlayacağım.. |
Tüm metninizi alıntı yapınca yazdıklarımın hepsi size yönelik gibi olmuş.Dediğinizi gayet iyi anladım, ben sadece kanıt istemenize takılmıştım aslında:) Ama yanlış bir şekilde cevap vermişim, hem genel yazmak istediklerim hem de sizin yazdıklarınıza yanıtım(gönderinin küçük bir kısmını oluşturuyor, dağılmış şekilde) bir arada olunca herşey karışmış, kusuruma bakmayın masterphidias. İyi geceler, sevgilerimle. |
|
Cevap: Biyokinezi (Göz Rengi Değiştirme) İlginç bir paylaşım.eline sağlık. |
Cevap: Biyokinezi (Göz Rengi Değiştirme) bazılarınız ne kdr umutsuz ben telkin dinlemeden imgelemeyle 4 cm uzamış insanım ve bundan önce de biyokinezi ile uğraştım yanlış uygulamadan dolayı koyu kahverengi olan iki gözümden sol tarafta olanın rengi fazla açıldı ve elaya döndü-ki ben yeşil istiyodum-ve bunu ben değil annem farketti annemede biyokinezi ile ilgili hiçbirşey söylemedim gözüm şimdi ela değil ama hala sol gözüm sağ gözümden daha açık yani istenirse kalıcı olabilir burdan kendini bir takım doğuştan gelen idelerle sınırlayan insanlara slm ederim çevrenizde her gün yüzlerce mucize ile karşılaşıyosunuz ve bir kere bile hayır böyle olmamalı demiyosunuz kazan doğurdu diyince inanıyorsunuzda öldü deyince neden inanmıyorsunuz??? |
|
|
Cevap: Biyokinezi (Göz Rengi Değiştirme) Bu biyokineziyi deneyeceğim . Ben göz regimin değişeceğine inanıyorum çünkü gözlerim ela (Ancak gözüme ışık tuttuğumda yeşil halkalar farkediliyor) . Annem mavi ( anne babası da mavi) babam ela (annesi ela babası yeşil) gözlü. Ağabeyim de yeşil gözlü . Bu duruma sinirim bozuluyor benimde :S Yaparsam da kendime yapmış olacağım zaten :D Yapmaya başladım aslında da birinici gün yaptım diyelim ikinci gün yapmaya çalışırken uyuyakalıyorum :S Bir de sinirlenince felan gözlerim yeşil oluyor. Bunu da arkadaşım söyledi. Gözlerin nasıl öyle oldu diye sormuştu dl78 |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:22 PM. |