Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Telekinesis (http://www.hayatimdegisti.com/forum/telekinesis/)
-   -   Biyokinezi (Göz Rengi Değiştirme) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/telekinesis/462212-biyokinezi-goz-rengi-degistirme.html)

NaturaLLowe 30-10-2009 07:36 PM

Biyokinezi (Göz Rengi Değiştirme)

Merhaba;

Bir BaşLık ALtındaki Yorumumda Bahsetmiştim.Şimdi Size TeknikLerini Vereceğim.

Biyokinezi zihin gücüyle vücuda hükmetmektir.Bu konu göz rengini değiştirmek gibi özel bir konu içerir.Eğer yeterince dikkatli olmazsanız yada çalışmaya başladığınızda bitirmeden bırakırsanız biyokinezi sizin için zararlı olabilir.

Metot:
Adım 1:Bu çalışmaya uyumaya başlamadan hemen önce başlayın.Yumuşak bir yere yerleşin.Gözünüzü kapattığınızda olan hiçliğe odaklanın.

Adım 2:Rahatladıktan sonra bedeninizi ve gözlerinizi kapalı olarak hayal edin.Sonra hayal ettiğiniz bedeninizin gözlerini yavaşça açtığını hayal edin.Gözler açıldıkça göz renginin yavaşça değiştiğini izleyin.Derin bir şekilde gölge ve renge odaklanın.

Adım 3:Artık çeşitli göz renklerine sahip olan hayal ettiğiniz bedeninizin kendinize doğru yürüdüğünü içinize girdiğini onun sizin tarafından emildiğini hayal edin.Sonra kendinizin hayali olarak gözlerinizi açtığınızı ve aynaya gittiğinizi düşleyin.Aynaya baktığınızda kendi göz renginiz yerine istediğiniz rengi görün.

Adım 4:Normal dünyaya geri dönün.Bilinciniz yeniden açılsın.Odaklandığınız şeyin etkilerine bakın.

Bu çalışmayı bir ay boyunca her gece yapmaya çalışın.Hayali olarak aynaya baktığınızda istediğiniz göz rengini görün.Kendinizi aslında gerçekte de asıl göz renginizin bu olduğuna inandırmaya çalışın.Gerçek aynaya baktığınızda gerçekmiş gibi tepkiler verin."Hey şuna bak!Gözlerim renk değiştiriyor!" gibi.Daha büyük bir inandırıcı etki için bunu arkadaşlarınızla da paylaşın.Eğer bir ay boyunca çalışmalarda büyük bir değişiklik olmadan düzenli olarak yaparsanız gözlerinizin şiddetli bir biçimde renk değiştirmeye başladığını göreceksiniz.Kendinizi inandırırsanız, güçlü bir değişim görürsünüz ve çalışmayı tamamlamış olursunuz.

İnş.İşinize Yarar Yardımım OLmuşsa Ne MutLu Bana.25889

Elektra 30-10-2009 08:30 PM

Cevap: Biyokinezi (Göz Rengi Değiştirme)

sende işe yaradı mı? göz rengin hangi renkten hangi renge dönüştü?

NaturaLLowe 30-10-2009 08:33 PM

ßen Denemedim Ama Denersem Sonuç ALabiLirim.ßende Bugünden İtibaren Deneyeceğim.

Elektra 30-10-2009 08:43 PM

hmm. umudunu kırmak istemem ama göz rengini değiştirmezsin sadece aynı rengin tonlarını elde edebilirsin :)

hakankoc928 30-10-2009 09:02 PM

her şeyi beyin gücü ile değiştiremeyiz
insanoğlunun bazı sınırları vardır
misal zenci birisi istediği kadar hayal etsin
beyaz olabilir mi?

Houner 30-10-2009 09:28 PM

Alıntı:

hakankoc928 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 569269)
her şeyi beyin gücü ile değiştiremeyiz
insanoğlunun bazı sınırları vardır
misal zenci birisi istediği kadar hayal etsin
beyaz olabilir mi?

Siz %100 inanma gücü nedir bilirmisiniz.Eğer gerçek inanma gücüne ulaşabilirsek ama bu güç öyle sözle anlatılmaz (kıbrıstaki savaşta tankın beşparmak dağının zirvesine çıkması gibi) yani inanç bedenimizi ve ruhumuzu sararsa ben dünyada çoğu olmaz denen şeyin olabileceği inancındayım tamam belki zenci biri beyaz olamayabilir ama birçok imkansız denen şey olur.idea3

nazendem 31-10-2009 01:37 AM

Ben tv de zenci birinin beyaza dönmüş halini gördüm çok ilginçti.Tamamen beyaz olmuştu.sadece sırtında ceviz kadar kendi gerçek ten rengi kalmış.hep beyaz olmak istiyormuş.sonra tıpta çok nadir görülen bir vitiligo hastalığı türü geçirmiş.belki bilmiyenler için söyleyeyim.vitiligo elde ve yüzde beyaz lekeler oluşturan tedavisi tam olarak bulunmamış bir hastalık.Gerçekten çok ilginçti.

master8566 31-10-2009 01:39 AM

Alıntı:

nazendem Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 569278)
Ben tv de zenci birinin beyaza dönmüş halini gördüm çok ilginçti.Tamamen beyaz olmuştu.sadece sırtında ceviz kadar kendi gerçek ten rengi kalmış.hep beyaz olmak istiyormuş.sonra tıpta çok nadir görülen bir vitiligo hastalığı türü geçirmiş.belki bilmiyenler için söyleyeyim.vitiligo elde ve yüzde beyaz lekeler oluşturan tedavisi tam olarak bulunmamış bir hastalık.Gerçekten çok ilginçti.

Evet,işte bu ,isteklerimizi gerçekleştirmek için evrenin nasıl yol bulduğuna süper bir örnek...

blue jaloon 31-10-2009 04:28 PM

Alıntı:

masterphidias Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 569279)
Evet,işte bu ,isteklerimizi gerçekleştirmek için evrenin nasıl yol bulduğuna süper bir örnek...

evrenin sahibi allah yol bulmus olmasin?

master8566 31-10-2009 11:12 PM

Alıntı:

masterphidias Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 569279)

"Allah" küçük harfle yazılmaz,sprituel bilgilere göre bu tarz bir işleyişin anlamı zaten evrenin sahibinin emirlerini yerine getiren bir evren mekanizmasıdır.O,insan için öyle bir sistem yaratmıştır ki Çekim Yasası da bunun bir parçasıdır.

ChosenOne 01-11-2009 09:53 AM

Klasik, diğer forumlarda da var olan bir metod. Bunu yapanlar varsa da gizli saklı işler çeviriyor. Benim yöntemim diyor vermiyor. Ne yapmak istediği bile meçhul. Mesela bunu yaparsan Dna larınla oynadığın için sakat birşey olabilirmiş miş. Msn felan istiyor ki ben hayatta vermem.Ben demiyorum bunu yapan diyor. Doğruluğunu bilemem elbette. Gözümle de yapanı da görmedim daha bugüne kadar. Metafizik alanda bu kadar ilerlemiş biri isterse negatif etki bile yaratabilir.
Fakat Sinan Çetinin fenomen programında vardı böyle bir eleman ama onu biliyorum. Bir anda turkuvaz renginde gözlerini açıyordu. O da numara değilse tabi. İmkansız değil fakat tamamen ne olduğu belirsiz canlı delilleri bile olmayan, onu bırak bir tane bile video yok,saçma sapan internet efsanesi bir konu.
dl78dl78dl78dl78dl78

blue jaloon 01-11-2009 11:55 AM

Alıntı:

masterphidias Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 569353)
"Allah" küçük harfle yazılmaz,sprituel bilgilere göre bu tarz bir işleyişin anlamı zaten evrenin sahibinin emirlerini yerine getiren bir evren mekanizmasıdır.O,insan için öyle bir sistem yaratmıştır ki Çekim Yasası da bunun bir parçasıdır.

sprituel bilgilere göre yaradan harflerle boy ölcülemez
kaldiki o mümin kalplerde en büyük...

Elektra 01-11-2009 06:27 PM

ya neyi tartışıyorsunuz ben anlamadım ki? göz rengi değişmez allah allah bilim denilen birşey var! iris denilen ve göze renk veren bir tabaka var. insanlar miyop veya hipermetrop olduğunda bile gözleri lazer olmadan sıfıra inmiyor bunlar olmazken birde göz rengi mi değişicek? geçmişten bugüne insanlar göz rengini değiştirmek için çare aramışlar en son çare lensi bulmuşlar başka bir yol var mı? madem göz rengi değiştirmek için telkin var o zaman optik lens, gözlük satan yerler veya eczaneler mavi göze şu telkin ela göze şu telkin der telkin satardı değil mi? telkini saptırmaya başladınız abartmayın bence daha fazla!

NaturaLLowe 01-11-2009 07:13 PM

Yaa Ben Burda Sadece Birşey PayLaştım Bunu Neden Tartışıyorsunuz.ßende Göz Renginin Değişmeyeceğine İnanıyorum Ama Denemekten Fayda GeLmez.

NaturaLLowe 01-11-2009 07:14 PM

Alıntı:

Klasik, diğer forumlarda da var olan bir metod. Bunu yapanlar varsa da gizli saklı işler çeviriyor. Benim yöntemim diyor vermiyor. Ne yapmak istediği bile meçhul. Mesela bunu yaparsan Dna larınla oynadığın için sakat birşey olabilirmiş miş. Msn felan istiyor ki ben hayatta vermem.Ben demiyorum bunu yapan diyor. Doğruluğunu bilemem elbette. Gözümle de yapanı da görmedim daha bugüne kadar. Metafizik alanda bu kadar ilerlemiş biri isterse negatif etki bile yaratabilir.
Fakat Sinan Çetinin fenomen programında vardı böyle bir eleman ama onu biliyorum. Bir anda turkuvaz renginde gözlerini açıyordu. O da numara değilse tabi. İmkansız değil fakat tamamen ne olduğu belirsiz canlı delilleri bile olmayan, onu bırak bir tane bile video yok,saçma sapan internet efsanesi bir konu.
O Zaman Bi Kinezi ÇeşitLerine Bak Dene.

Elektra 01-11-2009 07:27 PM

[quote=NaturaLLowe;569427]Yaa Ben Burda Sadece Birşey PayLaştım Bunu Neden Tartışıyorsunuz.ßende Göz Renginin Değişmeyeceğine İnanıyorum Ama Denemekten Fayda GeLmez.

kendin bile inanmazken bunu paylaşıyorsun bence inandığın şeyleri savunmalısın ayrıca sonucun her ne olursa olsun aynı olacağı değişmeyeceği birşeyi denemek saçma ve vakit kaybı olur. benim kızdığım bir diğer nokta ise göz renginin değişmesinin mümkün olmamasına rağmen hala orda bir kaç kişinin değiştiğini iddia etmesi. akıl var mantık var biraz realist olun. kimi de çekim yasası ve evrenden bahsetmiş onla ne alakaysa... Laf olsun torba dolsun felsefesi yapmayın! bildiğiniz ve kesin emin olduğunuz gerçek şeyleri paylaşın burda. dediğim gibi böyle yapmaya devam ederseniz insanlar normal telkinlerden de uzaklaşır çünkü artık saçmalamaya başlanmış olduğunu anlarlar!

rain_man 01-11-2009 07:38 PM

Alıntı:

NaturaLLowe Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 569258)
Merhaba;

Biyokinezi zihin gücüyle vücuda hükmetmektir.Bu konu göz rengini değiştirmek gibi özel bir konu içerir.Eğer yeterince dikkatli olmazsanız yada çalışmaya başladığınızda bitirmeden bırakırsanız biyokinezi sizin için zararlı olabilir.

Metot:
Adım 1:Bu çalışmaya uyumaya başlamadan hemen önce başlayın.Yumuşak bir yere yerleşin.Gözünüzü kapattığınızda olan hiçliğe odaklanın.

Adım 2:Rahatladıktan sonra bedeninizi ve gözlerinizi kapalı olarak hayal edin.Sonra hayal ettiğiniz bedeninizin gözlerini yavaşça açtığını hayal edin.Gözler açıldıkça göz renginin yavaşça değiştiğini izleyin.Derin bir şekilde gölge ve renge odaklanın.

Adım 3:Artık çeşitli göz renklerine sahip olan hayal ettiğiniz bedeninizin kendinize doğru yürüdüğünü içinize girdiğini onun sizin tarafından emildiğini hayal edin.Sonra kendinizin hayali olarak gözlerinizi açtığınızı ve aynaya gittiğinizi düşleyin.Aynaya baktığınızda kendi göz renginiz yerine istediğiniz rengi görün.

Adım 4:Normal dünyaya geri dönün.Bilinciniz yeniden açılsın.Odaklandığınız şeyin etkilerine bakın.

Bu çalışmayı bir ay boyunca her gece yapmaya çalışın.Hayali olarak aynaya baktığınızda istediğiniz göz rengini görün.Kendinizi aslında gerçekte de asıl göz renginizin bu olduğuna inandırmaya çalışın.Gerçek aynaya baktığınızda gerçekmiş gibi tepkiler verin."Hey şuna bak!Gözlerim renk değiştiriyor!" gibi.Daha büyük bir inandırıcı etki için bunu arkadaşlarınızla da paylaşın.Eğer bir ay boyunca çalışmalarda büyük bir değişiklik olmadan düzenli olarak yaparsanız gözlerinizin şiddetli bir biçimde renk değiştirmeye başladığını göreceksiniz.Kendinizi inandırırsanız, güçlü bir değişim görürsünüz ve çalışmayı tamamlamış olursunuz.

siz bunu denediniz mi?

NaturaLLowe 01-11-2009 07:57 PM

Alıntı:

siz bunu denediniz mi?
Ben Denemedim.

ChosenOne 01-11-2009 09:40 PM

Alıntı:

NaturaLLowe Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 569428)
O Zaman Bi Kinezi ÇeşitLerine Bak Dene.

Amacım seni hedef almak değildi. Yanlış anlaşıldıysa affola. Ben zaten biliyorum kinezi çeşitlerini. Kaç senedir haberim var bu metoddan. Şıracıya şıra satamazsın.t678. Ve emin ol bu var olanlarla da sınırlı kalmaz. Yürür gider. Ama Büyük kısmı laf olsun diye ortalıkta dolaşan sadece bilmeyenlere bilgi edindirme amaçlı yazılar.
Fakat uygulamalar öyle basit değil. Anlatmak istediğim buydu. Anlamsız bir şekilde boşluğa gözlerini dikerek bunu yapamazsın. Düşünüldüğünden daha derin mevzular. Adı üzerinde uygulama.

Elektra 01-11-2009 09:47 PM

kızı paylaştığına pişman ettik yav :D biraz sert çıktım kusura bakma Natürallowe ama bu sana değil olmaz dediğim halde ısrarla devam edip birde konuyu saptıran kişilere =)

ChosenOne 01-11-2009 09:51 PM

Alıntı:

maviş.cadı Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 569450)
kızı paylaştığına pişman ettik yav :D biraz sert çıktım kusura bakma Natürallowe ama bu sana değil olmaz dediğim halde ısrarla devam edip birde konuyu saptıran kişilere =)

Aynı duygularla katılıyorum. Naturallove..blissy Naturallove

xcentius 02-11-2009 10:46 AM

Alıntı:

NaturaLLowe Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 569258)
Merhaba;

Metot:

off off ne ile uğraşıyorsunuz blissyanlayabilmiş değilim ;birincisi kendisini her yönü ile sevemeyen biri bir halt yiyemez kusura bakmayın,insan başta benliğine sonra sahip oldugu her şeye karşı bir sükran duygusu iinde olmalı gözün mavi olmus-yeşil olmuş-kahve olmus bu neyi değiştirirdusun2 bence göz rengi ile filan ugrasmayın direk beyninizdeki bu yanlış algılamaları değiştirin hemdaha kolay hem daha çok geliştirir.İnsanlar bir birlerini algılar ken orasının burasının rengi biçimine göre değil,sahip oldukları öz niteliklere göre değerlendirir bunu farketmekle başayabilrisiniz mesela sung66...yormayın o guzel beynını boyle sacma sapan ıslerle burda cok daha faydalı seyler var

imported_Angel 02-11-2009 02:05 PM

Alıntı:

xcentius Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 569473)
off off ne ile uğraşıyorsunuz blissyanlayabilmiş değilim ;birincisi kendisini her yönü ile sevemeyen biri bir halt yiyemez kusura bakmayın,insan başta benliğine sonra sahip oldugu her şeye karşı bir sükran duygusu iinde olmalı gözün mavi olmus-yeşil olmuş-kahve olmus bu neyi değiştirirdusun2 bence göz rengi ile filan ugrasmayın direk beyninizdeki bu yanlış algılamaları değiştirin hemdaha kolay hem daha çok geliştirir.İnsanlar bir birlerini algılar ken orasının burasının rengi biçimine göre değil,sahip oldukları öz niteliklere göre değerlendirir bunu farketmekle başayabilrisiniz mesela sung66...yormayın o guzel beynını boyle sacma sapan ıslerle burda cok daha faydalı seyler var

evet ben de öyle düşünüyorum...buradaki telkinleri ilk kez dinleyişimde benim de göz rengimin tonunda açılma olmuştu ve açıkcası korkmuştum çünkü renginin değişmesini istemiyordum.neyseki sonradan koyuldu eski koyuluğuna döndü..
.
Allah herkese en çok yakışan ve sağlık açısından en uygun olan neyse onu vermiştir..genelde görürsünüz bayanların boyatmadıkları saç rengi kalmaz ve en sonunda sıkılıp yine orjinal renklerine boyarlar doğruyu anlayıp...
bu yüzden bu biyokinezi denen şeyleri onaylamıyorum..

naz78 02-11-2009 02:47 PM

zevkler ve renkler tartışılmaz:))

NaturaLLowe 09-11-2009 11:33 AM

AFedersiniz Ama Kız DeğiLim =)

ChosenOne 09-11-2009 12:20 PM

khkh56 İşte bu bomba khkh56
Keyfim yerine geldi....smil56 Kafam 1 milyon sırıtabildim...

blue jaloon 09-11-2009 12:24 PM

nedir bomba olan?:)

Elektra 09-11-2009 12:38 PM

Alıntı:

NaturaLLowe Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 570128)
AFedersiniz Ama Kız DeğiLim =)

Neeee??? aman Allah'ım :D affet beni Natürallowe nickine bakınca ben seni kız sandım natürallik ve love harika iki kelime. ee bunlarında birleşimi harika bir kız nicki. konuştukça batıyorum galiba? :D tamam sustum.... :D

blue jaloon 09-11-2009 12:49 PM

Alıntı:

maviş.cadı Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 570142)
Neeee??? aman Allah'ım :D affet beni Natürallowe nickine bakınca ben seni kız sandım natürallik ve love harika iki kelime. ee bunlarında birleşimi harika bir kız nicki. konuştukça batıyorum galiba? :D tamam sustum.... :D

hayatim ummadigin tas bas yarar misali..khkh56

Elektra 09-11-2009 12:50 PM

evet valla yardı çok kötü :D ama seninde başının yarılması yakın az kaldı :D

blue jaloon 09-11-2009 12:54 PM

sen kendine bak diyorum:))

Elektra 09-11-2009 02:12 PM

az kaldı az bekle sen :D

eski 13-01-2010 03:49 PM

lisedeyken okuduğum bir kitapta yazıyordu çocuğumun göz renginin mavi olmasını çok istedim hergün mavi gözlü bebek resmine baktım ailemizde mavi gözlü kimse olmamasına rağmen bebeğim mavi gözlü doğdu yazıyordu o zaman çok şaşırmıştım. hangi kitap olduğunu hatırlayamıyorum ama. biyoloji dersinde genetikten bahsederken de bir arkadaşımız bütün ailesinin sarışın olduğu halde kardeşinin siyah saçlı olduğunu söylemişti biz o zmaan şakaya vurduk ama bence imkansız diye birşey yok. göz rengini değiştirme düşüncesi korkunç geliyor. biyokineziyi araştırıyorum şimdi sürekli göz rengi değiştirme örneği verilmiş bence bu yöntemin etkinliğini kanıtlamak için, insanları meraklandırmak için bu örnekle anlatılmış yöntem bundan ibaret değildir. bir de hayatım değişti boy uzatma konusuna göz atarsanız imgeleme yapıp uzayanlar çok ben burdan yola çıkarak araştırdım. hiçbirşey imkansız değil =))

telekinesis 09-03-2010 02:01 PM

siz telekinezi.org sitesine gelinde neler yaptığımıza bakın biyokinezi var size bişey kanıtlamak zorundada değiliz

Elektra 09-03-2010 02:04 PM

Alıntı:

eski Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 578954)
lisedeyken okuduğum bir kitapta yazıyordu çocuğumun göz renginin mavi olmasını çok istedim hergün mavi gözlü bebek resmine baktım ailemizde mavi gözlü kimse olmamasına rağmen bebeğim mavi gözlü doğdu yazıyordu o zaman çok şaşırmıştım. hangi kitap olduğunu hatırlayamıyorum ama. biyoloji dersinde genetikten bahsederken de bir arkadaşımız bütün ailesinin sarışın olduğu halde kardeşinin siyah saçlı olduğunu söylemişti biz o zmaan şakaya vurduk ama bence imkansız diye birşey yok. göz rengini değiştirme düşüncesi korkunç geliyor. biyokineziyi araştırıyorum şimdi sürekli göz rengi değiştirme örneği verilmiş bence bu yöntemin etkinliğini kanıtlamak için, insanları meraklandırmak için bu örnekle anlatılmış yöntem bundan ibaret değildir. bir de hayatım değişti boy uzatma konusuna göz atarsanız imgeleme yapıp uzayanlar çok ben burdan yola çıkarak araştırdım. hiçbirşey imkansız değil =))

Demek ki gizli gen. Benimde anne ve babamın gözleri ela ama ben maviş doğmuşum...

Elektra 09-03-2010 02:05 PM

Alıntı:

telekinesis Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 588578)
siz telekinezi.org sitesine gelinde neler yaptığımıza bakın biyokinezi var size bişey kanıtlamak zorundada değiliz

Kimse sana kanıtlamak zorundasın demedi zaten, çıkışlarını yerinde yap!

asudegece 30-03-2010 02:22 PM

Alıntı:

Elektra Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 569265)
hmm. umudunu kırmak istemem ama göz rengini değiştirmezsin sadece aynı rengin tonlarını elde edebilirsin :)

Sizinkisi paradoksal bir yaklaşım:)) Göz rengi değişmez diyorsunuz ama aynı rengin farklı tonlarını elde edersiniz diye devam ediyorsunuz . Ben buralarda yeni olduğum için herhalde şaka yapıyorsunuz diyorum:)) Çünkü sonuçta sizin de kabul ettiğiniz gibi değişen birşeyler var!!! İnanırsanız dağları yerinden oynatırsınız!!! Adı üzerinde HAYATIM DEĞİŞTİ :))

Elektra 30-03-2010 02:35 PM

Alıntı:

asudegece Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 592442)
Sizinkisi paradoksal bir yaklaşım:)) Göz rengi değişmez diyorsunuz ama aynı rengin farklı tonlarını elde edersiniz diye devam ediyorsunuz . Ben buralarda yeni olduğum için herhalde şaka yapıyorsunuz diyorum:)) Çünkü sonuçta sizin de kabul ettiğiniz gibi değişen birşeyler var!!! İnanırsanız dağları yerinden oynatırsınız!!! Adı üzerinde HAYATIM DEĞİŞTİ :))

Evet, göz rengi, aynı tondan olmak kaydıyla değişir. Bende bunu savunanlardanım. Mesela daha evvelde söylemiştim gözüm mavi renk, denize girince yansımadan dolayı rengi çok açılıyor. Bu da mavinin tonu. Veya mutsuz üzüntülü zamanlarımda göz rengim koyulaşır, mutlu ve sevinçli olduğumda da tam tersi açılır. Psikolojik olarak göz rengi ton değiştirir. ya da dediğim gibi fiziksel bir yansımayla da değişebilir. Fakat üstüne basarak tekrar tekrar söylüyorum ki asla ve asla bir göz renginden başka bir göz rengine geçemezsiniz. Siyah bir göz asla yeşil bir göz olmaz ne yaparsanız yapın hemde. Bu insan bedenine aykırı bir durumdur. İris tabakasıyla inatlaşamazsınız. Doğuştan bu tabaka size gözünüzün rengini vermiştir, değiştirme şansınız yok. Renkli lens takarsanız bilemem.

phantomm 30-03-2010 04:14 PM

Ama tonunu değiştirmekle rengini değiştirmek arasında ne fark var ki?
Belki rengini değiştirmek biraz daha zorlar ama imkansız diye birşey yok:)
Bedenimiz zihnimizin yansıması diye düşünüyorum artık.Zihin değişirse beden de değişir.
Herşey aynı maddeden oluşmuyor mu neticede hem?
Sevgiler..

Elektra 30-03-2010 05:41 PM

Alıntı:

phantomm Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 592468)
Ama tonunu değiştirmekle rengini değiştirmek arasında ne fark var ki?
Belki rengini değiştirmek biraz daha zorlar ama imkansız diye birşey yok:)
Bedenimiz zihnimizin yansıması diye düşünüyorum artık.Zihin değişirse beden de değişir.
Herşey aynı maddeden oluşmuyor mu neticede hem?
Sevgiler..

Renginin değişmesi ile tonun değişmesi arasında çok fark var. Nasıl gökyüzü hep maviyse, bazı metorolojik durumlar sonucu açık bazende koyu renk mavi olabiliyorsa, bunun dışında herhangi bir renk örneğin hiç yeşil olmuyorsa bu da aynen böyledir. Böyle yaratılmışsa böyle devam eder değişmesi söz konusu değil. Fakat insan da durağan bir varlık değil duyguları var, fiziksel etkenler var bu yüzden göz renginin tonları bu etkenlere bağlı olarak değişir. İnsanın göz renginin değişmesi bilimsel olarakta mümkün değildir. Çünkü böyle bir şey hiç olmamıştır ve mantık çerçevesine göre de olması beklenemez. Dünyada değişmeyen mutlak şeyler vardır ve insan vücudunda değişmeyecek mutlak durumlardan biri de göz rengidir. Bu konuyu okuyan çoğu kişi değişebileceğini düşünüyor ama neye dayanarak düşünüyorlar bilmiyorum, sadece düşünmek yetmez birazda somut ispat gerekir. Bunu biyokinezciler sağlayamıyor ama bilim ve mantık her daim sağlar.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:30 PM.