![]() |
Biyokinezi (Göz Rengi Değiştirme) Merhaba; Bir BaşLık ALtındaki Yorumumda Bahsetmiştim.Şimdi Size TeknikLerini Vereceğim. Biyokinezi zihin gücüyle vücuda hükmetmektir.Bu konu göz rengini değiştirmek gibi özel bir konu içerir.Eğer yeterince dikkatli olmazsanız yada çalışmaya başladığınızda bitirmeden bırakırsanız biyokinezi sizin için zararlı olabilir. Metot: Adım 1:Bu çalışmaya uyumaya başlamadan hemen önce başlayın.Yumuşak bir yere yerleşin.Gözünüzü kapattığınızda olan hiçliğe odaklanın. Adım 2:Rahatladıktan sonra bedeninizi ve gözlerinizi kapalı olarak hayal edin.Sonra hayal ettiğiniz bedeninizin gözlerini yavaşça açtığını hayal edin.Gözler açıldıkça göz renginin yavaşça değiştiğini izleyin.Derin bir şekilde gölge ve renge odaklanın. Adım 3:Artık çeşitli göz renklerine sahip olan hayal ettiğiniz bedeninizin kendinize doğru yürüdüğünü içinize girdiğini onun sizin tarafından emildiğini hayal edin.Sonra kendinizin hayali olarak gözlerinizi açtığınızı ve aynaya gittiğinizi düşleyin.Aynaya baktığınızda kendi göz renginiz yerine istediğiniz rengi görün. Adım 4:Normal dünyaya geri dönün.Bilinciniz yeniden açılsın.Odaklandığınız şeyin etkilerine bakın. Bu çalışmayı bir ay boyunca her gece yapmaya çalışın.Hayali olarak aynaya baktığınızda istediğiniz göz rengini görün.Kendinizi aslında gerçekte de asıl göz renginizin bu olduğuna inandırmaya çalışın.Gerçek aynaya baktığınızda gerçekmiş gibi tepkiler verin."Hey şuna bak!Gözlerim renk değiştiriyor!" gibi.Daha büyük bir inandırıcı etki için bunu arkadaşlarınızla da paylaşın.Eğer bir ay boyunca çalışmalarda büyük bir değişiklik olmadan düzenli olarak yaparsanız gözlerinizin şiddetli bir biçimde renk değiştirmeye başladığını göreceksiniz.Kendinizi inandırırsanız, güçlü bir değişim görürsünüz ve çalışmayı tamamlamış olursunuz. İnş.İşinize Yarar Yardımım OLmuşsa Ne MutLu Bana.25889 |
Cevap: Biyokinezi (Göz Rengi Değiştirme) sende işe yaradı mı? göz rengin hangi renkten hangi renge dönüştü? |
Cevap: Biyokinezi (Göz Rengi Değiştirme) ßen Denemedim Ama Denersem Sonuç ALabiLirim.ßende Bugünden İtibaren Deneyeceğim. |
Cevap: Biyokinezi (Göz Rengi Değiştirme) hmm. umudunu kırmak istemem ama göz rengini değiştirmezsin sadece aynı rengin tonlarını elde edebilirsin :) |
Cevap: Biyokinezi (Göz Rengi Değiştirme) her şeyi beyin gücü ile değiştiremeyiz insanoğlunun bazı sınırları vardır misal zenci birisi istediği kadar hayal etsin beyaz olabilir mi? |
Cevap: Biyokinezi (Göz Rengi Değiştirme) Alıntı:
|
Cevap: Biyokinezi (Göz Rengi Değiştirme) Ben tv de zenci birinin beyaza dönmüş halini gördüm çok ilginçti.Tamamen beyaz olmuştu.sadece sırtında ceviz kadar kendi gerçek ten rengi kalmış.hep beyaz olmak istiyormuş.sonra tıpta çok nadir görülen bir vitiligo hastalığı türü geçirmiş.belki bilmiyenler için söyleyeyim.vitiligo elde ve yüzde beyaz lekeler oluşturan tedavisi tam olarak bulunmamış bir hastalık.Gerçekten çok ilginçti. |
|
|
|
Cevap: Biyokinezi (Göz Rengi Değiştirme) Klasik, diğer forumlarda da var olan bir metod. Bunu yapanlar varsa da gizli saklı işler çeviriyor. Benim yöntemim diyor vermiyor. Ne yapmak istediği bile meçhul. Mesela bunu yaparsan Dna larınla oynadığın için sakat birşey olabilirmiş miş. Msn felan istiyor ki ben hayatta vermem.Ben demiyorum bunu yapan diyor. Doğruluğunu bilemem elbette. Gözümle de yapanı da görmedim daha bugüne kadar. Metafizik alanda bu kadar ilerlemiş biri isterse negatif etki bile yaratabilir. Fakat Sinan Çetinin fenomen programında vardı böyle bir eleman ama onu biliyorum. Bir anda turkuvaz renginde gözlerini açıyordu. O da numara değilse tabi. İmkansız değil fakat tamamen ne olduğu belirsiz canlı delilleri bile olmayan, onu bırak bir tane bile video yok,saçma sapan internet efsanesi bir konu. dl78dl78dl78dl78dl78 |
kaldiki o mümin kalplerde en büyük... |
Cevap: Biyokinezi (Göz Rengi Değiştirme) ya neyi tartışıyorsunuz ben anlamadım ki? göz rengi değişmez allah allah bilim denilen birşey var! iris denilen ve göze renk veren bir tabaka var. insanlar miyop veya hipermetrop olduğunda bile gözleri lazer olmadan sıfıra inmiyor bunlar olmazken birde göz rengi mi değişicek? geçmişten bugüne insanlar göz rengini değiştirmek için çare aramışlar en son çare lensi bulmuşlar başka bir yol var mı? madem göz rengi değiştirmek için telkin var o zaman optik lens, gözlük satan yerler veya eczaneler mavi göze şu telkin ela göze şu telkin der telkin satardı değil mi? telkini saptırmaya başladınız abartmayın bence daha fazla! |
Cevap: Biyokinezi (Göz Rengi Değiştirme) Yaa Ben Burda Sadece Birşey PayLaştım Bunu Neden Tartışıyorsunuz.ßende Göz Renginin Değişmeyeceğine İnanıyorum Ama Denemekten Fayda GeLmez. |
|
Cevap: Biyokinezi (Göz Rengi Değiştirme) [quote=NaturaLLowe;569427]Yaa Ben Burda Sadece Birşey PayLaştım Bunu Neden Tartışıyorsunuz.ßende Göz Renginin Değişmeyeceğine İnanıyorum Ama Denemekten Fayda GeLmez. kendin bile inanmazken bunu paylaşıyorsun bence inandığın şeyleri savunmalısın ayrıca sonucun her ne olursa olsun aynı olacağı değişmeyeceği birşeyi denemek saçma ve vakit kaybı olur. benim kızdığım bir diğer nokta ise göz renginin değişmesinin mümkün olmamasına rağmen hala orda bir kaç kişinin değiştiğini iddia etmesi. akıl var mantık var biraz realist olun. kimi de çekim yasası ve evrenden bahsetmiş onla ne alakaysa... Laf olsun torba dolsun felsefesi yapmayın! bildiğiniz ve kesin emin olduğunuz gerçek şeyleri paylaşın burda. dediğim gibi böyle yapmaya devam ederseniz insanlar normal telkinlerden de uzaklaşır çünkü artık saçmalamaya başlanmış olduğunu anlarlar! |
|
|
Fakat uygulamalar öyle basit değil. Anlatmak istediğim buydu. Anlamsız bir şekilde boşluğa gözlerini dikerek bunu yapamazsın. Düşünüldüğünden daha derin mevzular. Adı üzerinde uygulama. |
Cevap: Biyokinezi (Göz Rengi Değiştirme) kızı paylaştığına pişman ettik yav :D biraz sert çıktım kusura bakma Natürallowe ama bu sana değil olmaz dediğim halde ısrarla devam edip birde konuyu saptıran kişilere =) |
|
off off ne ile uğraşıyorsunuz blissyanlayabilmiş değilim ;birincisi kendisini her yönü ile sevemeyen biri bir halt yiyemez kusura bakmayın,insan başta benliğine sonra sahip oldugu her şeye karşı bir sükran duygusu iinde olmalı gözün mavi olmus-yeşil olmuş-kahve olmus bu neyi değiştirirdusun2 bence göz rengi ile filan ugrasmayın direk beyninizdeki bu yanlış algılamaları değiştirin hemdaha kolay hem daha çok geliştirir.İnsanlar bir birlerini algılar ken orasının burasının rengi biçimine göre değil,sahip oldukları öz niteliklere göre değerlendirir bunu farketmekle başayabilrisiniz mesela sung66...yormayın o guzel beynını boyle sacma sapan ıslerle burda cok daha faydalı seyler var |
. Allah herkese en çok yakışan ve sağlık açısından en uygun olan neyse onu vermiştir..genelde görürsünüz bayanların boyatmadıkları saç rengi kalmaz ve en sonunda sıkılıp yine orjinal renklerine boyarlar doğruyu anlayıp... bu yüzden bu biyokinezi denen şeyleri onaylamıyorum.. |
Cevap: Biyokinezi (Göz Rengi Değiştirme) zevkler ve renkler tartışılmaz:)) |
Cevap: Biyokinezi (Göz Rengi Değiştirme) AFedersiniz Ama Kız DeğiLim =) |
Cevap: Biyokinezi (Göz Rengi Değiştirme) khkh56 İşte bu bomba khkh56 Keyfim yerine geldi....smil56 Kafam 1 milyon sırıtabildim... |
Cevap: Biyokinezi (Göz Rengi Değiştirme) nedir bomba olan?:) |
|
|
Cevap: Biyokinezi (Göz Rengi Değiştirme) evet valla yardı çok kötü :D ama seninde başının yarılması yakın az kaldı :D |
Cevap: Biyokinezi (Göz Rengi Değiştirme) sen kendine bak diyorum:)) |
Cevap: Biyokinezi (Göz Rengi Değiştirme) az kaldı az bekle sen :D |
Cevap: Biyokinezi (Göz Rengi Değiştirme) lisedeyken okuduğum bir kitapta yazıyordu çocuğumun göz renginin mavi olmasını çok istedim hergün mavi gözlü bebek resmine baktım ailemizde mavi gözlü kimse olmamasına rağmen bebeğim mavi gözlü doğdu yazıyordu o zaman çok şaşırmıştım. hangi kitap olduğunu hatırlayamıyorum ama. biyoloji dersinde genetikten bahsederken de bir arkadaşımız bütün ailesinin sarışın olduğu halde kardeşinin siyah saçlı olduğunu söylemişti biz o zmaan şakaya vurduk ama bence imkansız diye birşey yok. göz rengini değiştirme düşüncesi korkunç geliyor. biyokineziyi araştırıyorum şimdi sürekli göz rengi değiştirme örneği verilmiş bence bu yöntemin etkinliğini kanıtlamak için, insanları meraklandırmak için bu örnekle anlatılmış yöntem bundan ibaret değildir. bir de hayatım değişti boy uzatma konusuna göz atarsanız imgeleme yapıp uzayanlar çok ben burdan yola çıkarak araştırdım. hiçbirşey imkansız değil =)) |
Cevap: Biyokinezi (Göz Rengi Değiştirme) siz telekinezi.org sitesine gelinde neler yaptığımıza bakın biyokinezi var size bişey kanıtlamak zorundada değiliz |
|
|
Sizinkisi paradoksal bir yaklaşım:)) Göz rengi değişmez diyorsunuz ama aynı rengin farklı tonlarını elde edersiniz diye devam ediyorsunuz . Ben buralarda yeni olduğum için herhalde şaka yapıyorsunuz diyorum:)) Çünkü sonuçta sizin de kabul ettiğiniz gibi değişen birşeyler var!!! İnanırsanız dağları yerinden oynatırsınız!!! Adı üzerinde HAYATIM DEĞİŞTİ :)) |
|
Cevap: Biyokinezi (Göz Rengi Değiştirme) Ama tonunu değiştirmekle rengini değiştirmek arasında ne fark var ki? Belki rengini değiştirmek biraz daha zorlar ama imkansız diye birşey yok:) Bedenimiz zihnimizin yansıması diye düşünüyorum artık.Zihin değişirse beden de değişir. Herşey aynı maddeden oluşmuyor mu neticede hem? Sevgiler.. |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:30 PM. |