Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Telekinesis (http://www.hayatimdegisti.com/forum/telekinesis/)
-   -   Biyokinezi (Göz Rengi Değiştirme) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/telekinesis/462212-biyokinezi-goz-rengi-degistirme.html)

blue jaloon 09-11-2009 12:54 PM

Cevap: Biyokinezi (Göz Rengi Değiştirme)

sen kendine bak diyorum:))

Elektra 09-11-2009 02:12 PM

az kaldı az bekle sen :D

eski 13-01-2010 03:49 PM

lisedeyken okuduğum bir kitapta yazıyordu çocuğumun göz renginin mavi olmasını çok istedim hergün mavi gözlü bebek resmine baktım ailemizde mavi gözlü kimse olmamasına rağmen bebeğim mavi gözlü doğdu yazıyordu o zaman çok şaşırmıştım. hangi kitap olduğunu hatırlayamıyorum ama. biyoloji dersinde genetikten bahsederken de bir arkadaşımız bütün ailesinin sarışın olduğu halde kardeşinin siyah saçlı olduğunu söylemişti biz o zmaan şakaya vurduk ama bence imkansız diye birşey yok. göz rengini değiştirme düşüncesi korkunç geliyor. biyokineziyi araştırıyorum şimdi sürekli göz rengi değiştirme örneği verilmiş bence bu yöntemin etkinliğini kanıtlamak için, insanları meraklandırmak için bu örnekle anlatılmış yöntem bundan ibaret değildir. bir de hayatım değişti boy uzatma konusuna göz atarsanız imgeleme yapıp uzayanlar çok ben burdan yola çıkarak araştırdım. hiçbirşey imkansız değil =))

telekinesis 09-03-2010 02:01 PM

siz telekinezi.org sitesine gelinde neler yaptığımıza bakın biyokinezi var size bişey kanıtlamak zorundada değiliz

Elektra 09-03-2010 02:04 PM

Alıntı:

eski Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 578954)
lisedeyken okuduğum bir kitapta yazıyordu çocuğumun göz renginin mavi olmasını çok istedim hergün mavi gözlü bebek resmine baktım ailemizde mavi gözlü kimse olmamasına rağmen bebeğim mavi gözlü doğdu yazıyordu o zaman çok şaşırmıştım. hangi kitap olduğunu hatırlayamıyorum ama. biyoloji dersinde genetikten bahsederken de bir arkadaşımız bütün ailesinin sarışın olduğu halde kardeşinin siyah saçlı olduğunu söylemişti biz o zmaan şakaya vurduk ama bence imkansız diye birşey yok. göz rengini değiştirme düşüncesi korkunç geliyor. biyokineziyi araştırıyorum şimdi sürekli göz rengi değiştirme örneği verilmiş bence bu yöntemin etkinliğini kanıtlamak için, insanları meraklandırmak için bu örnekle anlatılmış yöntem bundan ibaret değildir. bir de hayatım değişti boy uzatma konusuna göz atarsanız imgeleme yapıp uzayanlar çok ben burdan yola çıkarak araştırdım. hiçbirşey imkansız değil =))

Demek ki gizli gen. Benimde anne ve babamın gözleri ela ama ben maviş doğmuşum...

Elektra 09-03-2010 02:05 PM

Alıntı:

telekinesis Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 588578)
siz telekinezi.org sitesine gelinde neler yaptığımıza bakın biyokinezi var size bişey kanıtlamak zorundada değiliz

Kimse sana kanıtlamak zorundasın demedi zaten, çıkışlarını yerinde yap!

asudegece 30-03-2010 02:22 PM

Alıntı:

Elektra Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 569265)
hmm. umudunu kırmak istemem ama göz rengini değiştirmezsin sadece aynı rengin tonlarını elde edebilirsin :)

Sizinkisi paradoksal bir yaklaşım:)) Göz rengi değişmez diyorsunuz ama aynı rengin farklı tonlarını elde edersiniz diye devam ediyorsunuz . Ben buralarda yeni olduğum için herhalde şaka yapıyorsunuz diyorum:)) Çünkü sonuçta sizin de kabul ettiğiniz gibi değişen birşeyler var!!! İnanırsanız dağları yerinden oynatırsınız!!! Adı üzerinde HAYATIM DEĞİŞTİ :))

Elektra 30-03-2010 02:35 PM

Alıntı:

asudegece Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 592442)
Sizinkisi paradoksal bir yaklaşım:)) Göz rengi değişmez diyorsunuz ama aynı rengin farklı tonlarını elde edersiniz diye devam ediyorsunuz . Ben buralarda yeni olduğum için herhalde şaka yapıyorsunuz diyorum:)) Çünkü sonuçta sizin de kabul ettiğiniz gibi değişen birşeyler var!!! İnanırsanız dağları yerinden oynatırsınız!!! Adı üzerinde HAYATIM DEĞİŞTİ :))

Evet, göz rengi, aynı tondan olmak kaydıyla değişir. Bende bunu savunanlardanım. Mesela daha evvelde söylemiştim gözüm mavi renk, denize girince yansımadan dolayı rengi çok açılıyor. Bu da mavinin tonu. Veya mutsuz üzüntülü zamanlarımda göz rengim koyulaşır, mutlu ve sevinçli olduğumda da tam tersi açılır. Psikolojik olarak göz rengi ton değiştirir. ya da dediğim gibi fiziksel bir yansımayla da değişebilir. Fakat üstüne basarak tekrar tekrar söylüyorum ki asla ve asla bir göz renginden başka bir göz rengine geçemezsiniz. Siyah bir göz asla yeşil bir göz olmaz ne yaparsanız yapın hemde. Bu insan bedenine aykırı bir durumdur. İris tabakasıyla inatlaşamazsınız. Doğuştan bu tabaka size gözünüzün rengini vermiştir, değiştirme şansınız yok. Renkli lens takarsanız bilemem.

phantomm 30-03-2010 04:14 PM

Ama tonunu değiştirmekle rengini değiştirmek arasında ne fark var ki?
Belki rengini değiştirmek biraz daha zorlar ama imkansız diye birşey yok:)
Bedenimiz zihnimizin yansıması diye düşünüyorum artık.Zihin değişirse beden de değişir.
Herşey aynı maddeden oluşmuyor mu neticede hem?
Sevgiler..

Elektra 30-03-2010 05:41 PM

Alıntı:

phantomm Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 592468)
Ama tonunu değiştirmekle rengini değiştirmek arasında ne fark var ki?
Belki rengini değiştirmek biraz daha zorlar ama imkansız diye birşey yok:)
Bedenimiz zihnimizin yansıması diye düşünüyorum artık.Zihin değişirse beden de değişir.
Herşey aynı maddeden oluşmuyor mu neticede hem?
Sevgiler..

Renginin değişmesi ile tonun değişmesi arasında çok fark var. Nasıl gökyüzü hep maviyse, bazı metorolojik durumlar sonucu açık bazende koyu renk mavi olabiliyorsa, bunun dışında herhangi bir renk örneğin hiç yeşil olmuyorsa bu da aynen böyledir. Böyle yaratılmışsa böyle devam eder değişmesi söz konusu değil. Fakat insan da durağan bir varlık değil duyguları var, fiziksel etkenler var bu yüzden göz renginin tonları bu etkenlere bağlı olarak değişir. İnsanın göz renginin değişmesi bilimsel olarakta mümkün değildir. Çünkü böyle bir şey hiç olmamıştır ve mantık çerçevesine göre de olması beklenemez. Dünyada değişmeyen mutlak şeyler vardır ve insan vücudunda değişmeyecek mutlak durumlardan biri de göz rengidir. Bu konuyu okuyan çoğu kişi değişebileceğini düşünüyor ama neye dayanarak düşünüyorlar bilmiyorum, sadece düşünmek yetmez birazda somut ispat gerekir. Bunu biyokinezciler sağlayamıyor ama bilim ve mantık her daim sağlar.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:34 AM.