![]() |
TAKINTILAR arkadaşlar aranızda takıntıları olan, bunlardan dolayı sıkıntı duyan kişiler var mı ? bunlar ne tür takıntılar, şiddeti nasıl ve hayatınızı ne kadar etkiliyor? bunları paylaşalım istedim ben de biraz takıntılı bir kişiliğe sahibim hy789 aşkta kazanırmış takıntılı kişilikler, aşk hayatları uzun ömürlü olurmuş, biz de bunla avunalım bari sung66 bekliyorum paylaşımlarınızı 12389 |
TAKINTILAR takıntı nedir, takıntı aklımıza takılan şeylerdir y789 sürekli tekrarlayan düşünceler, fikirler, olumsuz olaylar üzerinde sürekli düşünme, yorumlamaya çalışma, çözmeye anlamaya çalışma 789569 ve bunların sıkıntı vermesi gibi hisler sapkal89 |
TAKINTILAR tabi aşk da olabilir bu, ama ben genel anlamda söyledim sürekli tekrarlayan canımızı sıkan, aklımıza takılan düşünceler s45apk |
TAKINTILAR İtiraf ediyorum.... utananadam Bütün takıntılarım kabul edemeyişim ve yargılarım yüzünden yaşıyorlar. 4897 Kabul edebilsem belki empati kurabilsem takıntı falan kalmaz ama.... tuh788 Ne bileyim işte böyle. En azından farkındayım değilmi ama. thumbsanim |
TAKINTILAR |
TAKINTILAR Takıntılı kişilik ve takıntı hastalığı psikolojide ayrı sınıflarda değerlendirilir,takıntılı kişilikler kılı kırk yaran insanlardır,fakat bu onların yaşamını çok olumsuz etkilemez,ne zamanki takıntı insan yaşamını ve ruh sağlığını etkilemeye başlarsa işte o zaman takıntı hastalığı yani obsesif bozukluktan bahsedilir,defalarca ellerini yıkadığı halde bir türlü temiz olmadığı takıntısı çok yaygındır,temiz olduğunu kişi bilir ama ellerini yıkamaktan alamaz,kimiside aynı kapıdan defalarca geçer,bazılarındada sayma takıntısı vardır,birşeyi belli sayılarda defalarca sayar,kişi bunların saçma olduğunu bilir ama kafasından bir türlü atamaz, Atakan bey bu takıntı hastalığı konusunda bir sprit var mı? |
TAKINTILAR Bu konuda henüz çevirisi yapılmamış ingilizce scriptler var... |
TAKINTILAR benim sorunum el yıkama falan değil, sadece sürekli aklıma gelen olumsuz düşünceler, biri birşey dedi ya da yaptı veya beklediğim bir şeyi yapmadı aklıma takılıyor, moralim bozuluyor, farkında olmadan sıkıntı yaşıyorum, sanırım durumum merto beyinkine daha çok benziyor smiliyface takıntılarla ilgili etkili scriptler varsa ben çevirebilirim atakan bey u859 çok da sevinerek çeviririm ama bu durum, telkinle geçer mi bilmiyorum çünkü merto beyin dediği gibi yargılamak, empati yapamamak ve meli malı gereklilik düşünceleri yüzünden takıntılar oluşuyor sapkal89 birlikte bir düşünelim bakalım ne yapabiliriz telkinler veya başka çözümler dışında dusun |
TAKINTILAR EEE başkalarının görüşlerini önemsememe telkini vardı.Bu telkin bu konuda işe yarayabilir. |
TAKINTILAR hem görüşlerini, hem bakışlarını, hem tavırlarını, hem düşüncelerini önemsememek için olsa olur mu atakan bey khkh56 ben de hepsi mevcut da üstünüze afiyet 956k dusun |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:49 AM. |