Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tartışma Fikir Telakisi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tartisma-fikir-telakisi/)
-   -   TAKINTILAR (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tartisma-fikir-telakisi/837-takintilar.html)

Merto 09-02-2007 09:09 AM

TAKINTILAR

Direk başkalarını(takıldığımız) önemsememe desek tam oturacak galiba.

khkh56 khkh56

burdayım2006 09-02-2007 09:24 AM

TAKINTILAR

bravo merto bey aynen öyle 25889

buarada portal doktoru turgut bey deniliyor ya, o siz misiniz yoksa yanlışlık mı oldu dl67

hani şöyle elimi başımın arkasına atıp ohoo gelen gelmiş giden gitmis kim aparsa yapsın modunda olmak istiyorum

hani söyle biraz rahat olmak 44

Merto 09-02-2007 09:35 AM

TAKINTILAR

Yok ben ruhsatsız çalışıyorum :))
y789
Turgut bey etf koduyla giriş yapıyor sanırım.

Onun da akademik ve tecrübi paylaşımlarını alırız umarım.

Keşke o kadar rahat ve umursamaz olabilsek valla tatilsmiley şööle yaya yaya dimi?
blook

blissy blissy blissy blissy blissy blissy

skorpy 09-02-2007 10:12 AM

TAKINTILAR

takıntı bence aklımıza gelen bizi rahatsız eden ve tekrarlayan düşünceler bende çok takıntılıydım telkinler sayesinde biraz kurtuldum
bu düşüncelerden kaçmayın durun ve savaşın inanın galip siz geleceksiniz buna eminim unutmayın kaçan kovalanır
cesaret cesaret cesaret smiliyface

Merto 09-02-2007 10:22 AM

TAKINTILAR

Alıntı:

lerzan Nickli Üyeden Alıntı
benimse rakam takintim, su bile icerken ugur saydigim rakama kadar saymam bitmedikce yudumlarken nefes aldirmaz, ama hIzInI iyi ayarlar yani bazen yavas
saydirir bazen bi saniyede biter, artik takinti nereye uygulaniorsa.

Bende vardı rakam takıntısı önceden durmadan sayardım birşeyleri,
galata köprüsünde reklam tabelaları vardı küçük 27 tane sağlı sollu, dl78
dolmabahçe sarayı bahçe demirleri 8 erli grup 72 tane artı dört kısa falan... dl78 dl78
khkh56
Ama bunlar hoş takıntılar, ben insanlara takılırım asıl bazen, ızdırap olurlar tam anlamıyla,
farkettimki ben takılmassam onlarda düzeliyor.
Ama hala bazen takılırım,
789569
Bak takıldım bu takıntılara ben.
blook blook blook

mügeee 09-02-2007 02:19 PM

TAKINTILAR

Beni takıntılarım yok fakat son birkaç aydır olumsuz düşüncelerim vardı 4897 onlardan sıyrılıyorum hatta aslında bitti geçti gitti smiliyface Kendimi her an her saniye çok mutlu hissediyorum.İlginçtir hiç birşey keyfimi kaçıramıyor.ne güzel hep böyle olmak,hiç bişeyin sonucunu beklemeden yani kendimi birşeylerin oluşuna odaklamadan daima mutlu olabilmek art56art56 k8908

Merto 09-02-2007 02:31 PM

TAKINTILAR

Mügeeeee,

Ne güzel sonuçlara bağımlı olmadan yaşamaya başlamak,
blissy blissy blissy blissy blissy
mutluluk için sebep aramadan içinden gelen mutluluğu yaşamak....

derty

Ne mutlu sana, ve ne mutlu senin adına bizlere..... super

mügeee 09-02-2007 02:36 PM

TAKINTILAR

blissy blissy Çok teşekkür ederim Merto Bey smiliyface smiliyface Gerçekten güzel bir duygu bu k8908 umarım herkes keşfeder içindeki mutluluğu actionsmile

96

dost78 09-02-2007 08:56 PM

TAKINTILAR

Bu konuda okuduğum bir kitabı size tavsiye etmek istiyorum arkadaşlar:

Takıntılar Oğuz Tan

Bu kitapta birçok örnek yaşantılardan kesitler sunarak takıntılardan kurtulma çarelerini ele almış,güzel bir kitap

Takıntılardan kurtulmak için bence kaçmamak birinci şart,hatta aksine takıntı yaptığımız düşünceleri kendimiz çağırmalıyız ve üzerine gitmeliyiz,böylece önemlerini yitirmeye başlıyorlar gözümüzde,kaçan kovalanır mantığıyla düşüncelerimizden kaçtıkça bu takıntılar şişer balon olur,önemsememek bu sorunu yenmenin birinci şartı,eğer takıntılar bizi çok fazla rahatsız ediyorsa ve bunu kendi başımıza yenemiyorsak,bir uzman desteği almak en iyisi,bozulan beyin kimyası takıntılara neden oluyor,ilaçlar beyin kimyasınının eski haline dönmesine yardımcı oluyor,tabiki bu düzelmenin kalıcı olabilmesi için psikoterapiyide ilaç tedavisiyle beraber yürütmek gerekiyor

turgay0101 11-03-2007 04:01 PM

TAKINTILAR

yok yahu o kadar da rahat batar insana biraz da çalışmak çabalamak sorun çözmek lazım bu sorunlar olmasa hayatımızın ne anlamı olur du ki değil mi ama .Ama ara ara dinlenmek kaydıyla rahat olma baabında

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:43 AM.