| ||||||||||
| |
Serbest Kürsü ve Tartışma Fikir Telakisi Hiç yaşamamış olduğum dönemlere özlem duymaya başladım...niçin acaba ? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: sweeet Nickli Üyeden Alıntı Sağol sevgili Kinetix içimiz açıldı valla anlattıklarınla (!) haklısın ama özen gösterebiliriz biz hala su döküyoruz gidenin ardından. :)) Hala gerçekten yüzyüze görüşmenin yerini tutmuyor ve hala mektup yazan insanlardanım kimini elden veriyorum kimini şehirlerarası ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Tartışma Fikir Telakisi telkin cd indir izle İstanbul Tartışma Fikir Telakisi nerededir kimdir Tartışma Fikir Telakisi çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Tartışma Fikir Telakisi hipnoz Tartışma Fikir Telakisi olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Tartışma Fikir Telakisi hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Tartışma Fikir Telakisi kuantum düşünce kitap haberi
Hiç yaşamamış olduğum dönemlere özlem duymaya başladım...niçin acaba ? | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |
| | #6 (permalink) | |
| Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
demekki içimi buraya açmam gerekiyormuş hakikaten :) bu konuda yanlız olmadığıma sevindim...bundan anlaşılıyor ki demekki geçmiş dönemi konu alan yapımları izlemek bazılarımıza iyi gelmiyor galiba...ister istemez içimizde birşeyler uyanıyor...ama sen şanslıymışsın ki o dönemleri bugünlerle karşılaştırıp ah vah deme tuzağına düşmemişsin....ilk kez izlemiyorum geçmiş dönem konu alan şeyleri ama belki hassas dönemime denk geldi bilmeden... bilemiycem...belki bir kısmımız farkında olmadan etkileniyordur bu yapımlardan ve gününden memnun olmamanın sebebinin farkında değildir...elimden geldiği kadar kendimi tutmaya çalışacağım ve illa birşeyler izleyeceksem bugüne ait birşeyler izleyeceğim..başka yolu yok gözüküyor..pek yaramıyor galiba bana :) hele ki o eski destansı aşkları gördükçe içim gidiyor ![]() hatta belki bu yapımları çekenler üretenler de o dönemlere özlem duyuyor olabilir...yoksa gündeme film veya dizi olarak gelmezdi dimi :)
__________________ ![]() | |
| | |
| Bookmarks |
| |
Serbest Kürsü ve Tartışma Fikir Telakisi Hiç yaşamamış olduğum dönemlere özlem duymaya başladım...niçin acaba ? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: sweeet Nickli Üyeden Alıntı Sağol sevgili Kinetix içimiz açıldı valla anlattıklarınla (!) haklısın ama özen gösterebiliriz biz hala su döküyoruz gidenin ardından. :)) Hala gerçekten yüzyüze görüşmenin yerini tutmuyor ve hala mektup yazan insanlardanım kimini elden veriyorum kimini şehirlerarası ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Tartışma Fikir Telakisi telkin cd indir izle İstanbul Tartışma Fikir Telakisi nerededir kimdir Tartışma Fikir Telakisi çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Tartışma Fikir Telakisi hipnoz Tartışma Fikir Telakisi olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Tartışma Fikir Telakisi hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Tartışma Fikir Telakisi kuantum düşünce kitap haberi