| ||||||||||
|
Serbest Kürsü ve Tartışma Fikir Telakisi Sosyallik=Huzursuzluk.. ? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: sweeet Nickli Üyeden Alıntı Bilmiyorum bu size ne kadar doğru gelicek ama kendi ismini belirtmeden yani takma isimle hesap aç ve orda istediğin gibi düşüncelerini paylaş. Bakalım nasıl tepkiler alıcaksın? Aldığın tepkiler sandığın gibi olmayabilir. Bunun özgüven kazanma konusunda ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Tartışma Fikir Telakisi telkin cd indir izle İstanbul Tartışma Fikir Telakisi nerededir kimdir Tartışma Fikir Telakisi çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Tartışma Fikir Telakisi hipnoz Tartışma Fikir Telakisi olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Tartışma Fikir Telakisi hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Tartışma Fikir Telakisi kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #8 (permalink) | ||
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: May 2011
Tesekkür: 760
55 Mesajinıza toplam 168 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
Alıntı:
Aslında mesele fikirlerimin farklı tepkiler alması değil tam olarak. Yani ben daha önceden böyle değildim. Hele de sosyal paylaşım sitelerinden hiç çıkmadığım zamanlar vardı son 1 yıla kadar. Yani paylaşırdım, konuşurdum. Bir sürü kişiyle aram iyiydi. Böyle bir sorunum hiç yoktu. Ama şimdi bu durumun sebebini anlayamıyorum. İçime kapanmadan önce, değer verdiğim bir arkadaşımla aramda kötü şeyler oldu. O dönemler değersizlik hissi tavan yapmıştı bende. Depresyon gibi bir şey geçirdim sanıyorum. Sonra bir dönem daha iyi oldum. Ondan sonra da bu hale geldim. Acaba o zamanki değersizlik hissinden, ya da kendimi aptal durumuna düşmüş (arkadaşım yüzünden) hissetmemden mi kaynaklı ? Olabilir mi yani? Yolda gördüğüm birine selam verir iki çift laf ederim, o konuda bir problemim yok nedense. Hatta ayaküstü sohbetlerde daha rahatım , anlayamıyorum ![]() Yorumlarınız için çok teşekkür ederim bu arada ![]() | ||
![]() | ![]() |
Bookmarks |
| |
Serbest Kürsü ve Tartışma Fikir Telakisi Sosyallik=Huzursuzluk.. ? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: sweeet Nickli Üyeden Alıntı Bilmiyorum bu size ne kadar doğru gelicek ama kendi ismini belirtmeden yani takma isimle hesap aç ve orda istediğin gibi düşüncelerini paylaş. Bakalım nasıl tepkiler alıcaksın? Aldığın tepkiler sandığın gibi olmayabilir. Bunun özgüven kazanma konusunda ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Tartışma Fikir Telakisi telkin cd indir izle İstanbul Tartışma Fikir Telakisi nerededir kimdir Tartışma Fikir Telakisi çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Tartışma Fikir Telakisi hipnoz Tartışma Fikir Telakisi olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Tartışma Fikir Telakisi hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Tartışma Fikir Telakisi kuantum düşünce kitap haberi