![]() |
Geç kalmışlık hissi yaşayan, arayı kapatıp bugüne yetişmeye çalışanlar..ne yapmalı ? Arkadaşlar geçmişte yaşamamız veya görmemiz veya bilmiş olmamız gerektiğini düşündüğünüz şeyleri belki de arkamızda bıraktıklarımızı geri dönüp de onları toplamaya ve bugüne yetişmeye çalışanlar vardır mutlaka aramızda....onlardan birisi de benim.....mesela zamanında çıkan filmleri takip etmediğim için eski filmleri toplarlayıp bugününkilere de aynı zamanda yetişme derdindeyim..hem geçmişteki kaçırılanları toplarlayıp hem de bugüne ayak uydurmak çok zor ve yorucu...bu tabiki sadece filmler üzerinde değil her konuda geçerli...örnek olsun diye onu yazdım sadece.... geçmişte yapılmayan şeyler için arayı kapatmaya çalışan arkadaşlar...hissettiklerinizi, sorularınızı ve önerilerinizi bekliyorum...belki bir çözüm önerisi çıkar ne dersiniz ? burada toplanıp tartışalım mı ? |
Cevap: Geç kalmışlık hissi yaşayan, arayı kapatıp bugüne yetişmeye çalışanlar..ne yap geçmişte yapılmayan şeyler için arayı kapatmaya çalışmayıp anı yaşayanlar yazmasın mı sad456 küstüm oynamıyorum ağla2 |
Cevap: Geç kalmışlık hissi yaşayan, arayı kapatıp bugüne yetişmeye çalışanlar..ne yap Alıntı:
aaaa yok canım...hiç öyle şey olur mu smil56 onlar da yazabilir tabi ki sevincli hatta onların da yazması daha faydalı olacaktır..bu derde düşen insanlarla onların arasındaki farkları görebilir ve birşeyler kapabiliriz y789 |
Cevap: Geç kalmışlık hissi yaşayan, arayı kapatıp bugüne yetişmeye çalışanlar..ne yap Alıntı:
|
Cevap: Geç kalmışlık hissi yaşayan, arayı kapatıp bugüne yetişmeye çalışanlar..ne yap Tamam o zaman siz biraz yazın içinizi dökün sonra ben gelir dağıtırım kafanızı y789 |
Cevap: Geç kalmışlık hissi yaşayan, arayı kapatıp bugüne yetişmeye çalışanlar..ne yap geçmişte yapılmayan şeyler için arayı kapatmaya çalışan arkadaşlar...hissettiklerinizi, sorularınızı ve önerilerinizi bekliyorum...belki bir çözüm önerisi çıkar ne dersiniz ? burada toplanıp tartışalım mı ? bu konu benim çok ilgimi çekti. belki bana gerçekten yardımınız dokunabilir. |
Cevap: Geç kalmışlık hissi yaşayan, arayı kapatıp bugüne yetişmeye çalışanlar..ne yap ben geçmişte yapamadığım ve hala başlayıp devamlı hale getiremediğim boynuma borç olan namazlarım için büyük endişe duyuyorum.onları hiç bir zaman tamamlayamamak içimi ürpertiyor... başlıyorum bir süre devam edip yeniden bırakıyorum.bunun alışkanlık haline dönüştüreceğim bilmiyorum..ama olmuyor bir türlü.. acaba bu sitede bunun içinde telkinler var mıdır? |
Cevap: Geç kalmışlık hissi yaşayan, arayı kapatıp bugüne yetişmeye çalışanlar..ne yap bazı kurtulmak isteyip de kurtulamadığımız alışkanlıkların ve bağımlılıkların sebebinin bu olduğunu sanıyorum... dün gece kendimi internet bağımlılığının sebebini bulmak için sorguladığımda sebebinin bu açmış olduğum konu olduğunu düşünüyorum... bu sorun çözülmezse bırakamadığımız bağımlılıklar alışkanlıklar da çözülmez diye düşünüyorum.... |
Cevap: Geç kalmışlık hissi yaşayan, arayı kapatıp bugüne yetişmeye çalışanlar..ne yap Evet telkin işe yarayabilir bunun için hangisi dinlenmeli ?? Ya da bunun için bir telkin yapılabilr mi acaba??? |
Cevap: Geç kalmışlık hissi yaşayan, arayı kapatıp bugüne yetişmeye çalışanlar..ne yap eğer böyle bir telkin varsa ve işe yararsa ben dünyada hiç olmadğım kadar mutlu olabileceğime inanıyorum |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:08 AM. |