![]() |
Cevap: Geç kalmışlık hissi yaşayan, arayı kapatıp bugüne yetişmeye çalışanlar..ne yap Alıntı:
bende sonuç için karar vermek gerektiğini düşünüyorum..ama nerden başlamalı bilemiyorum.. işe bugünü doyasıya yaşamakla başlamak istiyorum hava çok eşim geldiğinde o ve bebeğimizle birlikte güzel havanın tadını çıkartmalıyım..bu forum süper ama biraz zaman öldürüyor. başında oturmak yoruyorda..biraz açık hava iyi gelecektir. |
Cevap: Geç kalmışlık hissi yaşayan, arayı kapatıp bugüne yetişmeye çalışanlar..ne yap Alıntı:
........... " Geçmişimi seviyorum ve kabul ediyorum. Şimdi anda yaşamayı seçiyorum." oldu mu acabacilgin897 |
|
|
Cevap: Geç kalmışlık hissi yaşayan, arayı kapatıp bugüne yetişmeye çalışanlar..ne yap güzel konu tşkler.. geçmişte yaşayamadığım şeyler için sürekli takılıyorum, Her yaşın bi güzelliği vardır bende bazı senelerimi yaşayamadım. çok fena koyuyor.. ama napalım yaşıyoruz yaşayamadıklarımızı bu yaşta yapıyoruz ne kadar geç olsada yapıyoruz.. |
telafi etmek konusunda söylediklerine katılıyorum canım çok güzel tarif etmişsin...geçmişte yaşanmamış şeyleri düzeltebilmek için kendimizi geçmişteymiş gibi hissetmek istiyoruz...ve bunun en somut, en kolay ve en canlı örneği de o döneme ait filmler, diziler veya şarkılar oluyor...çünkü zaman zaman kendi hayalgücümüz ve anılarımız bile aklımızdan silinebiliyor ve flulaşabiliyor...ama filmler ve müzikler her zaman elimizin altında duruyor ve bizi düşünmeye ve geçmişimizi hatırlamaya zorlamadan bizi geçmişe götürebiliyor..ve bunu kendi geçmişimizden bizi uzaklaştırarak değişik mekanlar ve değişik duygular yaşatarak yapıyor...ne de olsa onlar da gerçek hayatın bir kesiti bir simulasyonu gibi....kendi geçmişimizle de yüzleşmiyoruz ve kurgulanmış birşeyi izliyoruz veya dinliyoruz... bende de prison break dizisinin hastalığı var..hala da araıra döndürüp döndürüp izlerim....dizinin kendisi 5-6 sene önce çekilmeye başlamış olmasına rağmen ben o diziyi en son sezonunda keşfetmiştim ve bu da bana ilk 3 sezonu da indirip izleme pahasına patlamıştı.....gerçek hayata da dizilere de yetişirken aynı şeyi yaşıyoruz aslında...geç kalmışsak öncesini de yakalamak istiyoruz y789 evet olumlama yapılabilir...düşüneyim bakayım ben de birkaç cümle...aklıma gelince yazarım buraya sevincli Alıntı:
Alıntı:
|
Cevap: Geç kalmışlık hissi yaşayan, arayı kapatıp bugüne yetişmeye çalışanlar..ne yap sanırım bazı ufak kararlar almaya başlasam iyi olacak...mesela beklemeye aldığım indirilcek şeyler arasında 3 sezonu yayınlanıp bitmiş bir dizi var...private practice adı....ilk sezonundan ilk 2 bölümü izledim ancak vasattı...o yüzden bu dizinin tamamını indirmekten vazgeçiyorum....zevk almayacağım birşeyi indirmek için neden o kadar vaktimi harcayım dimi...indirmek bi dert izlemesi de ayrı bir dert..hem de 3 sezon...y789 evet şu an bir karar verdim..bir vazgeçiş kararı...ve yüklerimden birisinden kurtuldum sevincli neyseki biraz da olsa bugüne tutunma çabalarım da var...bugüne ait olan ve süren diziler arasında visitors ve flashforwardı takip ediyorum...üstelik zamanında takip etmeye başladığım için birikmiş olan indirme linkleriyle boğuşmuyorum...yeni bölüm yayınlandıkça indiriyorum sevincli bundan sonra eski dizileri indirmeyeceğim ve izlemeyeceğim....nasıl karar sizce ? birşeyler izleyeceksem de son çıkanlardan izlemek daha iyi bir karar olacak.. |
teşekkür ederim sen de iyiki varsın y789 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:18 AM. |