![]() |
Şu An Hangi Mp3 leri dinliyorsunuz. Şu an hangi mp3 leri dinliyorsunuz.Tabii ki telkinli mp3 ler olarak konuşuyorum.BU BAŞLIK ALTINDA KİM NEYİ DİNLİYOR PAYLAŞALIM. hismiley |
Ynt: Şu An Hangi Mp3 leri dinliyorsunuz. Ben hemen hemen hepsini dinliyorum bir günde.Umarım bir sakıncası yoktur. Sırasıyla; depresyon dünde kaldı kendine güven(Schubert) kilo verme sınav stresi için yaşam enerjisi hayatımdeğisti.com daha iyi daha mutlusosyallik atrıcı topluluk karşısında konuşma bunları dinliyorum. smiliyface |
Ynt: Şu An Hangi Mp3 leri dinliyorsunuz. hayatimdegisti dedigin 4 u bir arada olan mi?Bence onu cikar.Onun yerine ego guclendirici telkini ekle... |
Ynt: Şu An Hangi Mp3 leri dinliyorsunuz. Evet galiba o. 24 dakikalık.tamam ego güçlendiriciyi ekliyorum.Teşekkürler |
Ynt: Şu An Hangi Mp3 leri dinliyorsunuz. Onbeşgün yoğun suçluluk+ego güçlendirici dineledikten sonra (yaklaşık 10 gün) aşağıdaki mp3 leri dinliyorum: ego güçlendirici sosyallik telkini mutluluk kendine güven her şey için teşekkürler.. |
Ynt: Şu An Hangi Mp3 leri dinliyorsunuz. ben sadece suçluluk ve ego arttırıcı mp3 dinliyorum. yanlız bir sorum olacak. bunları ne kadar süreyle dinleyeceğim. yani 1 ay mı yoksa 1 sene mi, hayatımın sonuna kadar mı. bu soruya cevap hiçbir yerde bulamadım. |
Ynt: Şu An Hangi Mp3 leri dinliyorsunuz. Forumun rehber bölümünde bu soruları cevabı vardı.Anncak bakım yaparken bu mesajlar silinmiş.Onları tekrar güncelleyecegim. |
Ynt: Şu An Hangi Mp3 leri dinliyorsunuz. yaşam enerjisi ve ego güçlendirici |
Ynt: Şu An Hangi Mp3 leri dinliyorsunuz. Ben ilk olarak 15 aralık itibariyle suçluluk ve ego güçlendirici ila başladım, 1 hafta sonra listeme kendine güven ve sosyallik arttırıcıyı ekledim daha sonra atakan abiye danışarak topluluk karşısında konuşmayı ve sonrada sosyal çekingenliği ekledim.zaman buldukçada metinleri tekrar tekrar okuyorummmmm smiliyface hismiley |
Şu An Hangi Mp3 leri dinliyorsunuz. suçluluk+ego+kendine güven ve depresyon dünde kaldı telkinlerini dinliyorum |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:43 AM. |