![]() |
Şu An Hangi Mp3 leri dinliyorsunuz. suçluluk+ego+kendine güven ve mutluluk telkinlerini dinliyorum |
Şu An Hangi Mp3 leri dinliyorsunuz. Ego Güven Güçlendirici+Suçluluk Duygusu=İlk olarak bunlarla başladım. +Kendine Güven+Topluluk Karşısında Konuşma=Bunlarda ardından gelenler. |
Şu An Hangi Mp3 leri dinliyorsunuz. Şuan 24 dk lık deniz dalgaları eşliğinde hayatım değişti 4 ü bir aradayı dinliyorum.. |
Şu An Hangi Mp3 leri dinliyorsunuz. OOO bende bile yok..Baya eski yani :))) İlk yaptığım telkinlerden |
Şu An Hangi Mp3 leri dinliyorsunuz. Ben ilk hafta "suçluluk" ve "ego güven güçlendirici" telkinlerini dinlemiştim. Şu an aşağıdakilerin hepsi var. Listenin kabarık olması etkiyi geciktirir mi bilmiyorum gerçi. Mutluluk Suçluluk Depresyon dünde kaldı Ego güven güçlendirici Kendine güven Sosyallik artırıcı Başkalarının düşüncelerini önemseme |
hangilerini dinleyelim Atakan bey;Ücretsiz olan scriptleri önem sırasına göre dizseniz.(Tabii herkesin ki değişik olabilir ama) sizin dizdiğiniz sıraya göre takip edilse diye düşünüyorum.Böyle bir sıralama olabilir mi? dusun super |
Şu An Hangi Mp3 leri dinliyorsunuz. Kadir bey; Kişiye göre değişir bu... t678 Zaten belli bir süre sonra listenize 8-10 tane yada daha fazla ayni anda ekleyebiliyorsunuz. Suçluluk Ego Güçlendirici Kendine Güven telkinlerinden sonra diğerlerinin hepsi iyi bence.Aralarında ayrimi kişi kendisi yapabilir. |
Şu An Hangi Mp3 leri dinliyorsunuz. Alıntı:
|
Şu An Hangi Mp3 leri dinliyorsunuz. Kendine güven+ego güçlendirici+mutluluk agırlıkta olmakla birlikte heps,nden azar azar dinliyorum..dogru yapıyo muyum sizce? yaşam enerjisi ve başkalarının düşüncesini önemseme yi bulamadım..onlar eskiden kalma heralde... 44.aslında bi dinleme kılavuzu veya elkitabı gibi bişey olsa neyi neyden sonra dinlemeli..kafalar karışmamış olur...belki var da benim yine haberim yok.. 44 |
scriptler süper Elbette scriptler süper.Ben maximum faydalanmak için sıra olayını sordum.Atakan bey; Zaten sizin cevabınızda benim tahmin ettiğim gibi.Teşekkürler. hismiley |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:27 PM. |