![]() |
Şu An Hangi Mp3 leri dinliyorsunuz. Şu an hangi mp3 leri dinliyorsunuz.Tabii ki telkinli mp3 ler olarak konuşuyorum.BU BAŞLIK ALTINDA KİM NEYİ DİNLİYOR PAYLAŞALIM. hismiley |
Ynt: Şu An Hangi Mp3 leri dinliyorsunuz. Ben hemen hemen hepsini dinliyorum bir günde.Umarım bir sakıncası yoktur. Sırasıyla; depresyon dünde kaldı kendine güven(Schubert) kilo verme sınav stresi için yaşam enerjisi hayatımdeğisti.com daha iyi daha mutlusosyallik atrıcı topluluk karşısında konuşma bunları dinliyorum. smiliyface |
Ynt: Şu An Hangi Mp3 leri dinliyorsunuz. hayatimdegisti dedigin 4 u bir arada olan mi?Bence onu cikar.Onun yerine ego guclendirici telkini ekle... |
Ynt: Şu An Hangi Mp3 leri dinliyorsunuz. Evet galiba o. 24 dakikalık.tamam ego güçlendiriciyi ekliyorum.Teşekkürler |
Ynt: Şu An Hangi Mp3 leri dinliyorsunuz. Onbeşgün yoğun suçluluk+ego güçlendirici dineledikten sonra (yaklaşık 10 gün) aşağıdaki mp3 leri dinliyorum: ego güçlendirici sosyallik telkini mutluluk kendine güven her şey için teşekkürler.. |
Ynt: Şu An Hangi Mp3 leri dinliyorsunuz. ben sadece suçluluk ve ego arttırıcı mp3 dinliyorum. yanlız bir sorum olacak. bunları ne kadar süreyle dinleyeceğim. yani 1 ay mı yoksa 1 sene mi, hayatımın sonuna kadar mı. bu soruya cevap hiçbir yerde bulamadım. |
Ynt: Şu An Hangi Mp3 leri dinliyorsunuz. Forumun rehber bölümünde bu soruları cevabı vardı.Anncak bakım yaparken bu mesajlar silinmiş.Onları tekrar güncelleyecegim. |
Ynt: Şu An Hangi Mp3 leri dinliyorsunuz. yaşam enerjisi ve ego güçlendirici |
Ynt: Şu An Hangi Mp3 leri dinliyorsunuz. Ben ilk olarak 15 aralık itibariyle suçluluk ve ego güçlendirici ila başladım, 1 hafta sonra listeme kendine güven ve sosyallik arttırıcıyı ekledim daha sonra atakan abiye danışarak topluluk karşısında konuşmayı ve sonrada sosyal çekingenliği ekledim.zaman buldukçada metinleri tekrar tekrar okuyorummmmm smiliyface hismiley |
Şu An Hangi Mp3 leri dinliyorsunuz. suçluluk+ego+kendine güven ve depresyon dünde kaldı telkinlerini dinliyorum |
Şu An Hangi Mp3 leri dinliyorsunuz. suçluluk+ego+kendine güven ve mutluluk telkinlerini dinliyorum |
Şu An Hangi Mp3 leri dinliyorsunuz. Ego Güven Güçlendirici+Suçluluk Duygusu=İlk olarak bunlarla başladım. +Kendine Güven+Topluluk Karşısında Konuşma=Bunlarda ardından gelenler. |
Şu An Hangi Mp3 leri dinliyorsunuz. Şuan 24 dk lık deniz dalgaları eşliğinde hayatım değişti 4 ü bir aradayı dinliyorum.. |
Şu An Hangi Mp3 leri dinliyorsunuz. OOO bende bile yok..Baya eski yani :))) İlk yaptığım telkinlerden |
Şu An Hangi Mp3 leri dinliyorsunuz. Ben ilk hafta "suçluluk" ve "ego güven güçlendirici" telkinlerini dinlemiştim. Şu an aşağıdakilerin hepsi var. Listenin kabarık olması etkiyi geciktirir mi bilmiyorum gerçi. Mutluluk Suçluluk Depresyon dünde kaldı Ego güven güçlendirici Kendine güven Sosyallik artırıcı Başkalarının düşüncelerini önemseme |
hangilerini dinleyelim Atakan bey;Ücretsiz olan scriptleri önem sırasına göre dizseniz.(Tabii herkesin ki değişik olabilir ama) sizin dizdiğiniz sıraya göre takip edilse diye düşünüyorum.Böyle bir sıralama olabilir mi? dusun super |
Şu An Hangi Mp3 leri dinliyorsunuz. Kadir bey; Kişiye göre değişir bu... t678 Zaten belli bir süre sonra listenize 8-10 tane yada daha fazla ayni anda ekleyebiliyorsunuz. Suçluluk Ego Güçlendirici Kendine Güven telkinlerinden sonra diğerlerinin hepsi iyi bence.Aralarında ayrimi kişi kendisi yapabilir. |
Şu An Hangi Mp3 leri dinliyorsunuz. Alıntı:
|
Şu An Hangi Mp3 leri dinliyorsunuz. Kendine güven+ego güçlendirici+mutluluk agırlıkta olmakla birlikte heps,nden azar azar dinliyorum..dogru yapıyo muyum sizce? yaşam enerjisi ve başkalarının düşüncesini önemseme yi bulamadım..onlar eskiden kalma heralde... 44.aslında bi dinleme kılavuzu veya elkitabı gibi bişey olsa neyi neyden sonra dinlemeli..kafalar karışmamış olur...belki var da benim yine haberim yok.. 44 |
scriptler süper Elbette scriptler süper.Ben maximum faydalanmak için sıra olayını sordum.Atakan bey; Zaten sizin cevabınızda benim tahmin ettiğim gibi.Teşekkürler. hismiley |
Şu An Hangi Mp3 leri dinliyorsunuz. ego güven ve suçluluğu 1 aydır dinliyorum.bunların yanına son 10 gündür kendine güven ve lucid telkini de ekledim. depresyon dünde kaldı nın su sesi çıkmış.bu yüzden bugünden itibaren listeme onu da ekleyeceğim. mutluluk,sosyallik arttırıcı ve topluluk karşısında konuşma nın su sesini merakla bekliyorum. değişim namına maalesef bişey hissetmiyorum.dinlemeye devam bakalım... |
Şu An Hangi Mp3 leri dinliyorsunuz. şu an da 3 gün oldu dinleyeli ego ve şuçluluk telkinlerini günde 15 20 saat dinliyorum değişimin olcağından şüphe yok hatta 3 günde sıkıntılarım da belirgin bir azalma va bir sf li olduğumuda söyleyim 3 . günden sonra kendine güven ve sosyal fobi gibi diğer telkinleri yüklersem bir sorun olurmu |
Şu An Hangi Mp3 leri dinliyorsunuz. depresyon dünde kaldı, sosyo fobi, kilo verme güven ve ada, ego güçlendirici, suçluluk.Bir de Atakan bey yükleyince başkalarının düşüncelerini önemsememe, sigarayı bırak telkinlerini dinliycem.günde en az 2 saat en fazla 5 altı saat 1 haftayı geçti dinliyorum.sadece gündüzleri.gece dinlemenin bir formülünü bulmaya çalışıyorum.malum yalnız yatmıyorum kizgin1 |
Şu An Hangi Mp3 leri dinliyorsunuz. başkaların düşüncelerini önemsememeyi ne zaman bulabiliriz önemli bir telkine benziyor |
Bu sayfadan yükleyebilirsiniz. |
Şu An Hangi Mp3 leri dinliyorsunuz. Tavsiyenize uyarak ego güçlendirici ve suçlulukla ilgili klasik müzik dinliyorum.Telkinli dediğiniz bölümleri indirdim ama açamıyorum çok yeniyim yavaş yavaş daha çok okuyarak ve paylaşarak öğrenicem sanırım. smiliyface |
Şu An Hangi Mp3 leri dinliyorsunuz. Merhaba , Bende ego guclendirici sucluluk kendine guven sadece isyerinde dinliyorum. Hergun dinleyemiyorum ama bas agrisi yapiyor. Normal mi? |
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...php?topic=20.0 |
Şu An Hangi Mp3 leri dinliyorsunuz. Merhabalar... benim listemde bu biraz kabardı bu aralar... :) 1 Ego güçlendirici 2 Suçluluk duyguları 3 Kendine güven 4 Başka düşünceleri önemsememe 5 topluluk karşısında konuşma 6 depresyon dünde kaldı 7 karizma 8 sosyallik artırıcı 9 koruma kalkanı 10 erteleme alışkanlığı 11 lüsid rüya 12 sigara bırakma bu dinlediklerimin çok faydasını gördüm en önemlisi sigarayı bırakmak üzere oluşum bu süreç bitsin hepsini teker teker anlatacağım.... yalnız belirteyim ben mp3lere 1 ay önce felan başladım yeni başlıyacak olanlar listeyi kısa tutmaya özen göstersinler... |
Şu An Hangi Mp3 leri dinliyorsunuz. slm arkadaşlar! 44 müzik benim hayatımın vazgeçilmes bi parçası blissy mp3çalarımı yanımdan hiç ayırmam.ona yükledim parçaların hepsini klasör klasör yolda yürüken,otobüste,ev de her yerde zevkle dinliyorum wave.sırasıyla dinlediklerim: 1.ego güçlendirici 2.kendine güven 3.koruma kalkanı 4.başkalarının düşüncelerini önemsememe 5.topluluk karşısında konuşma 6.kilo verme güven ilk 3 ile başladım dinlemeye sonra 4'ü ekledim sonra 5'i ölee devam ediyorum. |
Ynt: Şu An Hangi Mp3 leri dinliyorsunuz. Mutluluk mp3 nerden bulabilirim.Yeni üyeyim bulamadım??? |
Ynt: Şu An Hangi Mp3 leri dinliyorsunuz. aslında mutlluk mp3 diye birşey yok bildiğim kadarıyla. sung66 2007 versiyonlarında ego kendine güven kilo verme gibi telkinlerin içine mutlluk telkinleri de eklenmiş. neseli56 onları dinlediğn zaman onlar da seni mutlu olman için dolduruyor cilgin897 |
Ynt: Şu An Hangi Mp3 leri dinliyorsunuz. ha bu arada hangi mp3leri dinlediğimi yazmayı unutmuşum ilk önce ego, kendine güven, suçluluk dinliyordum. daha sonro kilo verme, kanseri defet telkinleri dinlemeye başladım. ( bu arada kanseri defet mp3 ünü Allaha şükür şu an hasta olduğum için değil geçmişte kanser hastası olduğum için dinliyorum. ne de olsa nüksetme tehlikesi var. Allaha şükür şimdiye kadar olmadı bundan sonra da olmaz. bildiğim diğer önemli detay ise her sağlıklı insan vücüdu günde belli bir miktar kanserli hücre üretirmiş ama bağışıklık sistemi bunları öldürürmüş. vücudun zayıf düştüğü bağışıklık siteminin yetmediği durumlarda ise bu hastalık galip gelirmiş. ben de bu sebeple dinliyorum kanseri defet telkinini. biraz düz mantık düşündüm ama gerekli değilse çıkaradabilirim. bilen varsa bu konu da yardımcı olabilir mi?) bi zaman sonra topluluk önünde konuşma ve sosyallik artırıcı telkinlerini ekledim. yine baya bi sonra başkalarınını düşüncelerini önemsememe ve koruma kalkanı ekledim. en son olarak da bugun ertelemyi bırak telkinini eklemeye karar verdim. bu 10 telkinin hepsi de listemde karışık sırayla hepsinin dinlemeye çalışıyorum. |
Ynt: Şu An Hangi Mp3 leri dinliyorsunuz. Merhaba, Bugün 4. günüm.. 1-Ego-güven..new age.. 2-Sucluluk .. klasik.. 3-Ego güven..sanat.. 4-Sucluluk.. new age 5-Ego-güven.. klasik.. 6-sucluluk.. ney.. 7-Ego-güven..ney.. 8-sucluluk..klasik.. 9-ego güçlendirici..doğa.. Bu şekilde bir sıralama ile dinliyorum.. bir ego..bir suçluluk..ve değişik tarzlarda müziklerle birlikte...... doğru yapıyorumdur umarım... |
Ynt: Şu An Hangi Mp3 leri dinliyorsunuz. merhaba atakan bey bi sorum olacak,ben bir hafta boyunca düzenli olarak ego ve suçluluk telkinlerini dinledim,iki gündür de kendine güven telkinini dinlemeye başladım,ancak yebi bir telkin dinlerken inanılmaz bir gerginlik ve başta ağırlık hissi oluyor,diğer telkinlere geçerken de aynı şey olur mu?Bu gerginlik,asabiyet telkinlerin etkisimidir. |
Ynt: Şu An Hangi Mp3 leri dinliyorsunuz. Daha dün başaldığım için, ego güçlendirici+suçluluk duygusu mp3lerinin, klasik müzik versiyonunu dinliyorum! |
Ynt: Şu An Hangi Mp3 leri dinliyorsunuz. Alıntı:
ben kendi deneyimimla yardımcı olmaya çalışayım. bende ego suçluluk gibi telkinleri bi süre dinledikten sonra listeme yeni birşeyler ekledim. ben de hiç o zamana kadar yaşamadığım derece de müthiş şiddetli bir baş ağrısı olmuştu. belki hayatımdaki başka şeylerinde etkisi olmuştur o ara bilemiyorum. ve sizin sorduğunuz soruyu ben de düşündüm. her telkin eklemem de başım ağrayacak mı diye. ama bi süre geçipte yeni telkinler ekleyince ben de baş ağrısının tekraralamadığını gördüm. yine de bu durum kişiden kişiye değişiyor. bazılarında hiç baş ağrısı olmuyor bile. umarım sizde de tekraralamaz. tekraralasa bile geçici bir durumdur. bi süre azaltıp yada kesip yeniden başladığınızıda bir şey olmaz zannediyorum. |
Ynt: Şu An Hangi Mp3 leri dinliyorsunuz. son iki gündür hiç telkin dinleyemedim ama çok güzel telkinde bulunuyorum artık kendimeve çevreme galiba etkili olmuş :) |
Ynt: Şu An Hangi Mp3 leri dinliyorsunuz. telkinleri 2,5 aydır dinliyorum. ilk iki hafta ego ve suçluluğu dinledim. ondan sonraki zamanda ego, suçluluk, kendine güven, depresyon, sosyal fobi, sosyallik arttırıcı ve başkalarını önemsememe yi dinliyorum. işyerinde genelde çok kısık sesle dinliyorum. (bazen dinliyemiyorum) sabahları işe gidip gelirken otobüste dinliyorum. ve gece yatarken mp3 ün sesini sonuna kadar açıp (bu arada sesi fazla vermesi için kulaklıkları bi bardağın içine koyuyorum sesi daha net verir öğrencilikten kalma bi deneyim) kulağa takmadan başucuma koyarak genelde sabaha kadar uyurken dinliyorum. gece uyanıp tekrar uyuyamazsam kapatıyorum. |
Ynt: Şu An Hangi Mp3 leri dinliyorsunuz. tşk ederim deria deneyimini paylaştığın için,sevgiler |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:44 PM. |