![]() |
Ynt: Şu An Hangi Mp3 leri dinliyorsunuz. Şu bardak olayı bayağı hoşuma gitti.Denemek lazım. art56art56 art56art56 art56art56 art56art56 art56art56 art56art56 |
Ynt: Şu An Hangi Mp3 leri dinliyorsunuz. MERHABABENİDE BEN KARMİNA TAKMA ADIM ARANIZA ALIRSANIZ SEVİNİRM BİRA MP3 LER HAKKINDA BİLGİ VERİRMİSİNİZ İŞE YARIYORMU? k8908 |
Ynt: Şu An Hangi Mp3 leri dinliyorsunuz. merhaba benim birinci günüm bugün. Ego Güven Güçlendirici+Suçluluk Duygusu mp3 lerini 1 hafta boyunca 80 saat civarı dinlemeyi programlıyorum. bunların tüm versiyonlarını (doğa-klasik-ney vs ) bir cd ye kaydettim ve arka arkaya dinlemeyi düşünüyorum. acaba doğru mu yapıyorum. 1 haftanın sonunda ne önerirsiniz? teşekkürler. mahmut |
Ynt: Şu An Hangi Mp3 leri dinliyorsunuz. arkadaşlar ben bişey sorucam..bende ego ve suçluluk telkinlerini dinleyeceğim fakat merak ettiğim birşey var..bu ikisinin oplam süresi 20 dakika falan ben sabaha kadar nasıl dinleyeceğim bunları utananadam yardımcı olursanız sevinirim pek anlamıyorum bu işlerden ben ...telefonumdan dinliyorum |
Ynt: Şu An Hangi Mp3 leri dinliyorsunuz. ben şu anda hepsini dinliyorum, sigara bırakma dahil, sigara bırakmayı desteklemesi için neredeyse burnumu yıkamadığım kültablasının içne sokarak uyuyacağım.. sevgili alevalev1 arka arkaya kaydet karmina sende hoşgeldin hepinize saygılı sevgiler |
Ynt: Şu An Hangi Mp3 leri dinliyorsunuz. 3. gunum sucluluk+ ego guc dınlıyorum gunde 10 11 saat . 1 2hafta sonra yenılerını ekleyecegım ............ blook tatilsmiley bisiklet blook |
Ynt: Şu An Hangi Mp3 leri dinliyorsunuz. suçluluk telkinli mp3 ü dinliyorum okuduklarımdan sonra en dogrusunun bunla başlamak olduguna karar verdim.. blissy |
Ynt: Şu An Hangi Mp3 leri dinliyorsunuz. MERHABA BENİM 2. GÜNÜM SUÇLULUK VE EGO TELKİNLERİNİ DİNLİYORUM.BİRAZ ASABİYET DIŞINDA UFAK DEĞİŞİKLİLER OLUYOR SANIRIM TUĞHANDA.BU DEĞİŞİKLİKLERİ TAM OLARAK ÇÖZEMEDİMÇÖZÜNCE PAYLAŞACAĞIM ARKADAŞLAR. |
Ynt: Şu An Hangi Mp3 leri dinliyorsunuz. Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:49 AM. |