![]() |
Şu An Hangi Mp3 leri dinliyorsunuz. ego güven ve suçluluğu 1 aydır dinliyorum.bunların yanına son 10 gündür kendine güven ve lucid telkini de ekledim. depresyon dünde kaldı nın su sesi çıkmış.bu yüzden bugünden itibaren listeme onu da ekleyeceğim. mutluluk,sosyallik arttırıcı ve topluluk karşısında konuşma nın su sesini merakla bekliyorum. değişim namına maalesef bişey hissetmiyorum.dinlemeye devam bakalım... |
Şu An Hangi Mp3 leri dinliyorsunuz. şu an da 3 gün oldu dinleyeli ego ve şuçluluk telkinlerini günde 15 20 saat dinliyorum değişimin olcağından şüphe yok hatta 3 günde sıkıntılarım da belirgin bir azalma va bir sf li olduğumuda söyleyim 3 . günden sonra kendine güven ve sosyal fobi gibi diğer telkinleri yüklersem bir sorun olurmu |
Şu An Hangi Mp3 leri dinliyorsunuz. depresyon dünde kaldı, sosyo fobi, kilo verme güven ve ada, ego güçlendirici, suçluluk.Bir de Atakan bey yükleyince başkalarının düşüncelerini önemsememe, sigarayı bırak telkinlerini dinliycem.günde en az 2 saat en fazla 5 altı saat 1 haftayı geçti dinliyorum.sadece gündüzleri.gece dinlemenin bir formülünü bulmaya çalışıyorum.malum yalnız yatmıyorum kizgin1 |
Şu An Hangi Mp3 leri dinliyorsunuz. başkaların düşüncelerini önemsememeyi ne zaman bulabiliriz önemli bir telkine benziyor |
Şu An Hangi Mp3 leri dinliyorsunuz. Alıntı:
Bu sayfadan yükleyebilirsiniz. |
Şu An Hangi Mp3 leri dinliyorsunuz. Tavsiyenize uyarak ego güçlendirici ve suçlulukla ilgili klasik müzik dinliyorum.Telkinli dediğiniz bölümleri indirdim ama açamıyorum çok yeniyim yavaş yavaş daha çok okuyarak ve paylaşarak öğrenicem sanırım. smiliyface |
Şu An Hangi Mp3 leri dinliyorsunuz. Merhaba , Bende ego guclendirici sucluluk kendine guven sadece isyerinde dinliyorum. Hergun dinleyemiyorum ama bas agrisi yapiyor. Normal mi? |
Şu An Hangi Mp3 leri dinliyorsunuz. Alıntı:
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...php?topic=20.0 |
Şu An Hangi Mp3 leri dinliyorsunuz. Merhabalar... benim listemde bu biraz kabardı bu aralar... :) 1 Ego güçlendirici 2 Suçluluk duyguları 3 Kendine güven 4 Başka düşünceleri önemsememe 5 topluluk karşısında konuşma 6 depresyon dünde kaldı 7 karizma 8 sosyallik artırıcı 9 koruma kalkanı 10 erteleme alışkanlığı 11 lüsid rüya 12 sigara bırakma bu dinlediklerimin çok faydasını gördüm en önemlisi sigarayı bırakmak üzere oluşum bu süreç bitsin hepsini teker teker anlatacağım.... yalnız belirteyim ben mp3lere 1 ay önce felan başladım yeni başlıyacak olanlar listeyi kısa tutmaya özen göstersinler... |
Şu An Hangi Mp3 leri dinliyorsunuz. slm arkadaşlar! 44 müzik benim hayatımın vazgeçilmes bi parçası blissy mp3çalarımı yanımdan hiç ayırmam.ona yükledim parçaların hepsini klasör klasör yolda yürüken,otobüste,ev de her yerde zevkle dinliyorum wave.sırasıyla dinlediklerim: 1.ego güçlendirici 2.kendine güven 3.koruma kalkanı 4.başkalarının düşüncelerini önemsememe 5.topluluk karşısında konuşma 6.kilo verme güven ilk 3 ile başladım dinlemeye sonra 4'ü ekledim sonra 5'i ölee devam ediyorum. |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:48 AM. |