![]() |
Ynt: DÖK İÇİNİ ANLAT DERDİNİ RAHATLA KÖŞESİ Alıntı:
sevgili shamanic sözlerin gayet mantıklı fakat ben platonik takılıyordum.yani zavallının benim duygularımdan haberi yok sadanim belki süpheleniyor olabilir ama ben ona seni kardes gibi severim mutlu olmanı isterim dedim hem tuh788 hoş oda bana ben kaşarım demek gibi bir terbiyesizliği yaptıya nese artık (bunu sölemekle ne demek isteğini günler sonrasında sevgili hayal ve duygumdan öğrendim rt67 yani o kadar salağım adamın ne dediğini anlayamıyorum) ben sevmediğini onun hal ve hareketlerinden anladım hiç öle asık gözleri parlayan evlenmek isteyen adam gibi bakmıyo.resmen bayat balık sevincli alık alık bakıyo girlhaha yanlızlıktan sıkılmış herhal nese hayırlısı olsun onun için dediğin gibi haklısın. saol ttli3 |
Ynt: DÖK İÇİNİ ANLAT DERDİNİ RAHATLA KÖŞESİ ay emelım yahu ne kadar komıksın karnıma agrı gırdı gulerken aa34 |
|
Ynt: DÖK İÇİNİ ANLAT DERDİNİ RAHATLA KÖŞESİ emel gülmekten öldürdün beni yaw.bayat balık kart sazan. khkh56 yorgunluğumu aldı bu yazın. |
Ynt: DÖK İÇİNİ ANLAT DERDİNİ RAHATLA KÖŞESİ ah kızlar ah çok yaşayın siz emi...önce hayatının adamı olur sonrada ölü balık.. boşuna dememişler, kız gönlü su gibidir, istediğin yöne çevirilir diye,..işte adam ölü balık oldu bitti..aslında insan onlara acıyor..şimdi senin gönlün geçti,ya...kaçan balık büyük olur, başlar önünde ardında takla atmaya..çok eğlenceli...kendini kaptırmadan seyret bak..ve çok değerli bir tecrübe...hayatın açısından...maalesef insan olduklarını unutturduğumuz erkek çocuklarımızın içler acısı hali...ben diyom...aman oğluuum..aptal kadın yoktur...bir kızı aptal yerine koyacak gafletlere düşme... o da diyorki..anacım, sen bunu aptalca yetişen hemcinslerime duyur..ben kadın egemen bir dünyada büyüdüm..kadın dedikleri zaman önce uzuuuun bir destuuuur çekiyom, sonra yarım saat hazırolda bekliyom..yaa işte böyle..bütün anneler böyle yapsalar..insanlar balık olmaz.. yinede iyiki varlar hepimize saygılı sevgiler |
Ynt: DÖK İÇİNİ ANLAT DERDİNİ RAHATLA KÖŞESİ ayyy emell önce şiir,şimdi bu öldüm gülmekten yaa bak yüzüm kırışcak şimdi... 44 aman allah gülmekten geri koymasın... o da diyorki..anacım, sen bunu aptalca yetişen hemcinslerime duyur..ben kadın egemen bir dünyada büyüdüm..kadın dedikleri zaman önce uzuuuun bir destuuuur çekiyom, sonra yarım saat hazırolda bekliyom..yaa işte böyle..bütün anneler böyle yapsalar..insanlar balık olmaz.. 956k hayalablam harika bir evlat yetiştirmişsin darısı bizlere inşallah... |
|
|
Ynt: DÖK İÇİNİ ANLAT DERDİNİ RAHATLA KÖŞESİ emel niye gretellik yapıyon pc05 o zaman desene baştan platonik diye yahuu.. ttli3 ben de ciddiye aldım seni üzen var sandım... sevincli adamın filetosunu çıkartırıyordun bana... tuh788 http://planetsmilies.net/kaos-animal...miley-6066.gif http://www.hdac.org/phorum/mods/smileys/images/fish.gif |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:21 PM. |