Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tartışma Fikir Telakisi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tartisma-fikir-telakisi/)
-   -   DÖK İÇİNİ ANLAT DERDİNİ RAHATLA KÖŞESİ (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tartisma-fikir-telakisi/2104-dok-icini-anlat-derdini-rahatla-kosesi.html)

YAZGÜLÜ_81 02-09-2007 01:42 AM

DÖK İÇİNİ ANLAT DERDİNİ RAHATLA KÖŞESİ

Bizi üzen , rahatsız eden , tahammül edemediğimiz olayları , insanları , hayata dair anlatabileceğimiz , anlatmak istediğimiz her anımızı ve elbette sevinçlerimizi de burda birlikte paylaşabiliriz kiss3

eylo 03-09-2007 08:45 AM

Ynt: DÖK İÇİNİ ANLAT DERDİNİ RAHATLA KÖŞESİ

ben insanların sorumsuzluklarına tahammül edemiyorum.

serencam 03-09-2007 08:53 AM

Ben de bazı insanların dar görüşlü olup, olaylara nasıl bu kadar dar bakabildiklerini anlamlandıramam. Hatta kızacak gibi olurum ama sonrasında o insanların ailesinden, okulundan aldığı eğitim, yetişme tarzı ve kültür düzeyi gibi olguları düşününce bunların pekala çok normal bir sonuç olduğunu çıkarır, kendimi o insana karşı nötralize ederim. ( Olumsuz olmaktansa nötralize olmak daha iyidir.) Böylece kendi ruh sağlığımı tehlikeye atmamış olurum.

tulu 03-09-2007 01:29 PM

Alıntı:

EYLEM Nickli Üyeden Alıntı
ben insanların sorumsuzluklarına tahammül edemiyorum.

Karşı tarafa olan tahammülsüzlüğümüzün nedeni kendi içimizde bilmeden barındırdığımız, bastırdığımız duygulardır, bir tanem.Onu bu ve çöz derim sana.Bununla ilgili kendine sorular sor, en saçma cevaplarını dahi dinle.Kendini kendine aç.Naçizane, fikrim budur.
Sevgiyle kal!

eylo 03-09-2007 03:16 PM

teşekkürler kurby
esas problem bana söylenmesi gereken şeylerin bana iletilmemesi bunda benim içimde bastırdığım ne olabilir anlamadım.(işle ilgili mutlak bana bildirilmesi gerekiyor ama herkes bir başkasının bu işi yapıp bana bildirmesini bekliyor yani o ona o ona bırakıyor.)Bu bence sadece sorumsuzluktur

tulu 03-09-2007 03:34 PM

O zaman basacaksın fırçayı canım benim, ya da benim yaptığım gibi ardına bakmadan istifa edeceksin.Benim de iş yerimde aynı problemler vardı.Benim medyum olup hissetmem bekleniyordu.Ancak ben medyum değilim.Olamam da.Zaten beni manen de tatmin etmiyordu.İstifa ettim.Sonradan farkettim ki, bana bildirilmesi gerekenler bildirilmiyordu, bu sorumsuzluktu ancak benim de o sorumluluğu taşımaya zaten gönlüm yokmuş. Şimdi işşizim ama huzurluyum.Geriye bakmıyorum bile.

eylo 03-09-2007 04:13 PM

Ben işimi seviyorum fırça olayı güzelde benim becerebildiğim birşey değil onu yapabilsem zaten bunlar olmayacak

z.ozgur 03-09-2007 04:51 PM

art56art56 Günümüz sözde iletişim çağı.....Herkesin elinde cep telefonu..alo amerika alo kars......ama malesef en yakınlarımızla ,akrabalarımızla,arkadaslarımızla, evde ,sokakta iletişim ne alemde...herkes yanlız,samimiyet ,dürüstlük ve menfeatsiz sevme sayma çok çok azalmış.........menfeatler olmuş ana tema! Allah samimi ve dürüst insanlarla hepimizi karşılastırsın inşallah.....Sağlıcakla kalın... hismiley

PSİKO 03-09-2007 08:49 PM

bugün hastanede bi işim vardı
kuzenimi doktora götürdüm
götürdüğüm doktora benim de doktor olduğumu söledim biraz yüz ifadesi değişti
kuzen derdini anlatıo doktora o d yorum yapıo
ama söledikleri çok saçma geldi bana ben de başladım uzman doktora dahiliye dersi vermeye
işte orda kıyamet koptu
birbirimize girioduk
benim amacım sadece bilgilerimi paylaşıp daha ii sonuca ulaşmaktı ama bazı insanlar sadece kendi otoritesinin olmasını istiolar
insanlar çoook bencil çok n9598

25emel 03-09-2007 09:03 PM

Alıntı:

PSİKO Nickli Üyeden Alıntı
ama söledikleri çok saçma geldi bana ben de başladım uzman doktora dahiliye dersi vermeye
işte orda kıyamet koptu
birbirimize girioduk
benim amacım sadece bilgilerimi paylaşıp daha ii sonuca ulaşmaktı ama bazı insanlar sadece kendi otoritesinin olmasını istiolar

ay hastaneyi karıştırmış resmen khkh56 khkh56 khkh56

PSİKO 03-09-2007 09:06 PM

dur yavaş daha yapacaklarım var benim o adama

tulu 03-09-2007 09:08 PM

Alıntı:

işte orda kıyamet koptu
birbirimize girioduk

psikopata bağladın yani.aferin sana. dusun ben de hep kavga gürültü çıkarım hastaneden.Kimseleri hastanelere düşürmesin tanrı.Çok zor.İşini adam gibi yapan da var, kendini bir halt sanıp, hastaları aşağılayanda.Heleki SSKlı isen bazılarının gözlerinde aptal bile daha aptalsın.Ama cengaverler gibi savaşıp gelirim vallahi.Hiç umrumda olmaz. 2600

25emel 03-09-2007 09:10 PM

Alıntı:

Kurby Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

işte orda kıyamet koptu
birbirimize girioduk

psikopata bağladın yani.aferin sana. dusun ben de hep kavga gürültü çıkarım hastaneden.Kimseleri hastanelere düşürmesin tanrı.Çok zor.İşini adam gibi yapan da var, kendini bir halt sanıp, hastaları aşağılayanda.Heleki SSKlı isen bazılarının gözlerinde aptal bile daha aptalsın.Ama cengaverler gibi savaşıp gelirim vallahi.Hiç umrumda olmaz. 2600

khkh56 khkh56 khkh56 ya iyiki siz birlikte gitmemişiniz o hastaneye

tulu 03-09-2007 09:43 PM

b456 Ben o bazı dengesizler yüzünden az kalsın böbreğimi kaybediyordum.Sadece kanal genişlemesi ile yırttım, son dakikada kurtarıldım.(böbrek taşı diyip geçmeyin.Kanalı tıkadımı ağrısını hiçbir iğne geçirmiyor.Üç gün tırmaladığımı biliyorum.Bir de böbreğin elinden gidiyor, nerdesin sen nağmelerini.Ahanda hep geliyorum, su iç, ip atla diyip gönderiyorsunuz.Benim gibi ufacık bir insanın su borusu gibi bir kanalı olmaz herhalde.Elbette dar yapıda olacak.Damar yapım normalden dar.Tanrı vergisi, genlerin oyunu, ne yapayım.)
Bugün git yarın gel sinsilesine bir kapıldın mı, ne gitmelerin ne de gelmelerin sonu gelmiyor.Ama doktorlara hala inanırm.Ancak verdikleri ilacı da didik didik araştırırırm.Yan etkileri nelerdir, yararlarını yanında zararları var mıdır? Offf!Amma ah dedim.Demek yaram varmış.Ohh, rahatladım şimdi! gulensmiley

tulu 03-09-2007 09:55 PM

Alıntı:

z.ozgur Nickli Üyeden Alıntı
art56art56 Günümüz sözde iletişim çağı.....Herkesin elinde cep telefonu..alo amerika alo kars......ama malesef en yakınlarımızla ,akrabalarımızla,arkadaslarımızla, evde ,sokakta iletişim ne alemde...herkes yanlız,samimiyet ,dürüstlük ve menfeatsiz sevme sayma çok çok azalmış.........menfeatler olmuş ana tema! Allah samimi ve dürüst insanlarla hepimizi karşılastırsın inşallah.....Sağlıcakla kalın... hismiley

Sana da diyim diyeceğimi, az agresifim bugün.Ya yazacağım ya da bağıra bağıra ağlayacağım.İletişim çağında değiliz, aksine iletişememe çağındayız.Evin baş köşesine ruhsuz aletleri (tv, pc, v.s.) oturtuğumuz günden beri iletişim adı altında kendimiz çalıp, kendimiz oynuyoruz.Kendimizle dahi iletişemezken başkalarıyla iletişmeyi beklemekte çok anlamsız.Örneğin ben bazen, iletişimde bulunmaktan nefret ediyorum.Ben diyorum ak, karşımdaki anlıyor kara.Boşuna stres yapıyorum.Bzen kendimi stres manyağı gibi hissediyorum.Otur konuşma değil mi, bilen bildiğiyle kalsın, ufkunu ne kadar geniş tutmak istiyorsa o kadar tutsun.At gözlüğünü seviyorsa ve bu onu tüm gerçeklerden koruyorsa sana nee!Sen bak kendi hayatına değil mi?Yok olmaz, ille bir şeyler vereceğim, öğreteceğim ve öğreneceğim.Kalsın arkadaşım öğreneceklerim sizde alla allaa!Ben bu yola tek geldim tek yürüyebilirim.Ama işte yaşamın düzeni öyle değil, ille burnuna sokuyor istemediğin otu.Çünkü yaşam yolunda öğrenmen gereken yapı taşları var.Bu taşlar seni bir sonraki seviyeye hazırlıyor.Değer, kıymet bildiriyor.Ummadığın anda karşına çıkan fırsatı değerlendirmeni sağlıyor.Hep öğreniyorsun, hep gelişiyorsun.Ondan diyorum ya bu yol uzun ve zahmetli bir yol diye.Kah düşerek, kah gülüp oynayarak yürüyorsun.Yola ilk adımını tek attığın gibi son adımını da tek başına tamamlıyorsun.
(Amma, sinirlenmişim yahuuu!Benim çeneme vuruyor işte, bu da genetik kod.heheh!)

pakguc 04-09-2007 01:51 PM

bakıyorum da...
biraz daha rahatlamaya ihtiyacımız var galiba...
tanıdığımız, tanımadığımız insanların hatalarını konuşuyoruz bazen..
hayatta bize zarar veren herkesi affetmek bizim için bir rahatlama, bir yükten kurtuluştur...
hani yaratıcı imgeleme meditasyonunda yapıyorduk yaaa "herkesi affediyorum" o çiçekleri gömerken teşekkür ediyorduk...
bu şekilde daha rahat olmuyor mu?
kendimize zarar verdirmeyelim, gözümüz açık olsun, ama iş bittikten sonra yada başlamadan önce insanları affedelim şimdiden..
ben zaman zaman gözlerimi kapatıp herkesi affediyorum, kendimi bile... blissy

gokmen 04-09-2007 03:38 PM

pardon yanlis yere yazmisim sildim t678

asevgican 04-09-2007 05:09 PM

ders çalışmam gerek ama oturamıyorum başına yaa.
aklıma olmadık şeyler gelio... 44
Allam , nerde büyük laf ettimde ömrüm ders çalışmakla geçio benim yafff.....
birisi beni dürtermi lütfen hadi die..vakit kalmadı. sadanim

PSİKO 04-09-2007 07:08 PM

Alıntı:

ayse Nickli Üyeden Alıntı

Hangi sınava çalışcan
bak ben bu sıcakta çaılşıom tus a anatomi,farmakoloji,biokimya,mikrobioloji.....
ooo67

YAZGÜLÜ_81 04-09-2007 08:38 PM

Allah yardımcınız olsun bu sıcakta zor gerçekten ders çalışmak
Alıntı:

Alıntı:

ayse Nickli Üyeden Alıntı

Hangi sınava çalışcan
bak ben bu sıcakta çaılşıom tus a anatomi,farmakoloji,biokimya,mikrobioloji.....
ooo67

asevgican 04-09-2007 09:51 PM

allam... benimkisi lisans sınavı branş...
borsalar işte....
böggg ya..
hayatım bölemi geçcek benim ya.:(

asisler 02-10-2007 01:08 PM

GİZLİ ÜYEYE MESAJ

Sayın gizli üye SEN NAPIYOSUN ORDA BAKİİİM GİZLİ GİZLİ y789

ksddm 02-10-2007 01:34 PM

selam bana bu siteyi tavsiye eden sevgili zem e çok tşk ederim...
müthiş etkilendim....
herkese selamlar...
bursa ksddm

asisler 02-10-2007 01:45 PM

Hoşgeldin Muharrem :)

Daha yolun başındasın... Uçmaya hazır ol emi

asisler 02-10-2007 02:22 PM

Hele bi gel :)

içinden geçeni söyle
kalırsa yazık olur
hayata küsüveririsin hüzünler seni bulurr

bişeyler yapabilirsem güzel gözlerin için
başından geçeni anlat masaldır benim için
hele bi gell uzaklar sana gelirr

sen hele bi gell bütün dertler bitiveririr
hep seni bulur uzun zor sıkıcı günler
yazıkk olurr hadi gell
kurtarr bizi

[youtube=425,350]http://www.youtube.com/watch?v=VeIkwZvL5HY&mode=related&search=[/youtube]

ksddm 02-10-2007 05:08 PM

h gördüm....

hayatimdegisti 02-10-2007 05:19 PM

Hoşgeldiniz Muharrem Bey
İyi ki tavsiye etmiş arkadaşınız... 25889

25emel 29-10-2007 10:54 AM

seviyorrumm onayi sevmiyorumm sadanim seviyorrrum onayi sevmiyorum sadanim ay ben ne yapıyorum!! tuh788 üzülüyorum rt67 üzülmüyorum b456 üzülüyorum rt67 üzülmüyorum b456 yu89

25emel 29-10-2007 12:32 PM

az önce bir mail aldım akadaşdan altında şu cümleler dikkatimi çekti.
YOKLUGUN;
CEHENNEMİN ÖBÜR ADIDIR,
ÜŞÜYORUM, KAPAMA GÖZLERİNİ......

merak etme o kadar da deil super

shamanic 29-10-2007 01:02 PM

hansel ve gretel gibisin emelim.. mesajların arasında bıraktığın kırıntıları takip edip anlamaya çalışıyorum..

şunu asla aklından çıkarma.. sen çok ama çok değerlisin ve özelsin...

bu arkadaş kaç yaşında bilmiyorum ama yaşı eger 15 değil ise kendi kararlarını verebilecek yaşa gelmiştir...
o yüzden söylediği o absürt kelimeye nolur inanma... istemediği birisiyle evlenmek zorunluluğu diye bir şey yoktur..
sonrada kalkıp senin o güzel .. narin.. samimi duygularını sömürmesine izin verme asla...

azıcık aklı başında bir kişi olsa elinde böyle kifayetsiz bir sevgi terazisi taşır mı....
evlenicekse gitsin adam gibi evleneceği kızla paylaşsın duygularını..
orada hayatının telaşını yaşayan başka bir kızımız bu adamla evlenme kararı alıp hazırlıklarda ..
adam nerde... evlensem de aklı bende kalsın bana gönül veren bu güzel kızın diyip senin derdinde..

madem gerçekte evlenmek istememekte.. o zaman diğer insanlara dağıttığı boncuk niye...
sen onu bana yönlendir hele.. çıkarayım gerçek yüzünü ortaya.. okimki seni böyle düşenmeden vicdansızca üzmekte..

ne demiş aşık veysel..

güzelliğin on para etmez..
bu bende ki aşk olmasa..

çok mu sert çıkıştım.. bilmiyorum öncenizi.. şu anki halinizi ama.. şu davranışı segiledi ya asla seni hak etmiyor..
bu olayı farz etki başka bir arkadaşın yaşıyor ve bu durumu sana anlattı nasıl tepki verirdin.. lütfen fotoğrafın dışına çıkıp olayları değerlendir her haliyle..
bazen en basit çözümleri bile göremeyiz.. olayları kendimiz yaşarken.. sevgi perdesi gözlerimizim önünde çekiliyken..

bunun için lütfen olayların içinden iki adım dışarı çık ve tekrar bak.. yeniden değerlendirip analiz et...

sevgiler canımm emelim..

25emel 29-10-2007 01:19 PM

Alıntı:

25emel Nickli Üyeden Alıntı
az önce bir mail aldım akadaşdan altında şu cümleler dikkatimi çekti.
YOKLUGUN;
CEHENNEMİN ÖBÜR ADIDIR,
ÜŞÜYORUM, KAPAMA GÖZLERİNİ......

merak etme o kadar da deil super

bunu aklımda varlıgı olan konu ile alakası olmayan bir arkadastan aldım.oda bir yerden görmüş begenmiş bana yollamış bende hoşuma gitti die yazdım ttli3 önce onu acıklıga kavusturayım 44

sevgili shamanic sözlerin gayet mantıklı fakat ben platonik takılıyordum.yani zavallının benim duygularımdan haberi yok sadanim belki süpheleniyor olabilir ama ben ona seni kardes gibi severim mutlu olmanı isterim dedim hem tuh788 hoş oda bana ben kaşarım demek gibi bir terbiyesizliği yaptıya nese artık (bunu sölemekle ne demek isteğini günler sonrasında sevgili hayal ve duygumdan öğrendim rt67 yani o kadar salağım adamın ne dediğini anlayamıyorum) ben sevmediğini onun hal ve hareketlerinden anladım hiç öle asık gözleri parlayan evlenmek isteyen adam gibi bakmıyo.resmen bayat balık sevincli alık alık bakıyo girlhaha yanlızlıktan sıkılmış herhal nese hayırlısı olsun onun için dediğin gibi haklısın. saol ttli3

tresor 29-10-2007 01:54 PM

ay emelım yahu ne kadar komıksın karnıma agrı gırdı gulerken aa34

25emel 29-10-2007 02:02 PM

Alıntı:

tresor Nickli Üyeden Alıntı

ay emelım yahu ne kadar komıksın karnıma agrı gırdı gulerken aa34

b456 napam ama öle bakıyooor.sanırım burcu da balık ondan olabilebülürmii acep dusun

üç_gömlek 29-10-2007 03:18 PM

emel gülmekten öldürdün beni yaw.bayat balık kart sazan. khkh56 yorgunluğumu aldı bu yazın.

hayalayaz 29-10-2007 03:28 PM

ah kızlar ah

çok yaşayın siz emi...önce hayatının adamı olur sonrada ölü balık.. boşuna dememişler, kız gönlü su gibidir, istediğin yöne çevirilir diye,..işte adam ölü balık oldu bitti..aslında insan onlara acıyor..şimdi senin gönlün geçti,ya...kaçan balık büyük olur, başlar önünde ardında takla atmaya..çok eğlenceli...kendini kaptırmadan seyret bak..ve çok değerli bir tecrübe...hayatın açısından...maalesef insan olduklarını unutturduğumuz erkek çocuklarımızın içler acısı hali...ben diyom...aman oğluuum..aptal kadın yoktur...bir kızı aptal yerine koyacak gafletlere düşme... o da diyorki..anacım, sen bunu aptalca yetişen hemcinslerime duyur..ben kadın egemen bir dünyada büyüdüm..kadın dedikleri zaman önce uzuuuun bir destuuuur çekiyom, sonra yarım saat hazırolda bekliyom..yaa işte böyle..bütün anneler böyle yapsalar..insanlar balık olmaz..
yinede iyiki varlar hepimize saygılı sevgiler

hülyaa 29-10-2007 03:49 PM

ayyy emell önce şiir,şimdi bu öldüm gülmekten yaa bak yüzüm kırışcak şimdi... 44
aman allah gülmekten geri koymasın...

o da diyorki..anacım, sen bunu aptalca yetişen hemcinslerime duyur..ben kadın egemen bir dünyada büyüdüm..kadın dedikleri zaman önce uzuuuun bir destuuuur çekiyom, sonra yarım saat hazırolda bekliyom..yaa işte böyle..bütün anneler böyle yapsalar..insanlar balık olmaz.. 956k

hayalablam harika bir evlat yetiştirmişsin darısı bizlere inşallah...

25emel 29-10-2007 03:56 PM

Alıntı:

hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
ah kızlar ah

çok yaşayın siz emi...önce hayatının adamı olur sonrada ölü balık.. boşuna dememişler, kız gönlü su gibidir, istediğin yöne çevirilir diye,..işte adam ölü balık oldu bitti..aslında insan onlara acıyor..şimdi senin gönlün geçti,ya...kaçan balık büyük olur, başlar önünde ardında takla atmaya..çok eğlenceli...kendini kaptırmadan seyret bak..ve çok değerli bir tecrübe...hayatın açısından...maalesef insan olduklarını unutturduğumuz erkek çocuklarımızın içler acısı hali...ben diyom...aman oğluuum..aptal kadın yoktur...bir kızı aptal yerine koyacak gafletlere düşme... o da diyorki..anacım, sen bunu aptalca yetişen hemcinslerime duyur..ben kadın egemen bir dünyada büyüdüm..kadın dedikleri zaman önce uzuuuun bir destuuuur çekiyom, sonra yarım saat hazırolda bekliyom..yaa işte böyle..bütün anneler böyle yapsalar..insanlar balık olmaz..
yinede iyiki varlar hepimize saygılı sevgiler

ahh abla bende bilmiyom ki neler olup bitiyor habu kocaman yürekde dusun

25emel 29-10-2007 03:57 PM

Alıntı:

hülyaa Nickli Üyeden Alıntı
ayyy emell önce şiir,şimdi bu öldüm gülmekten yaa bak yüzüm kırışcak şimdi... 44
aman allah gülmekten geri koymasın...

o da diyorki..anacım, sen bunu aptalca yetişen hemcinslerime duyur..ben kadın egemen bir dünyada büyüdüm..kadın dedikleri zaman önce uzuuuun bir destuuuur çekiyom, sonra yarım saat hazırolda bekliyom..yaa işte böyle..bütün anneler böyle yapsalar..insanlar balık olmaz.. 956k

hayalablam harika bir evlat yetiştirmişsin darısı bizlere inşallah...

kırışmaz kırışmazz ark5 bak keyfinee daha çoook gülecez

shamanic 30-10-2007 06:55 AM

emel niye gretellik yapıyon pc05 o zaman desene baştan platonik diye yahuu.. ttli3
ben de ciddiye aldım seni üzen var sandım... sevincli
adamın filetosunu çıkartırıyordun bana... tuh788 http://planetsmilies.net/kaos-animal...miley-6066.gif http://www.hdac.org/phorum/mods/smileys/images/fish.gif

25emel 30-10-2007 07:22 AM

Alıntı:

shamanic Nickli Üyeden Alıntı
emel niye gretellik yapıyon pc05 o zaman desene baştan platonik diye yahuu.. ttli3
ben de ciddiye aldım seni üzen var sandım... sevincli
adamın filetosunu çıkartırıyordun bana... tuh788 http://planetsmilies.net/kaos-animal...miley-6066.gif http://www.hdac.org/phorum/mods/smileys/images/fish.gif

aa34 aa34 aa34 yahu platonikde olsa aşk yahu aa34 yaf arada kaldım ne hissedecegimi bilmiyorum girlhaha sinir oldum ay girlhaha girlhaha

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:58 AM.