Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tartışma Fikir Telakisi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tartisma-fikir-telakisi/)
-   -   DÖK İÇİNİ ANLAT DERDİNİ RAHATLA KÖŞESİ (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tartisma-fikir-telakisi/2104-dok-icini-anlat-derdini-rahatla-kosesi.html)

PSİKO 03-09-2007 09:06 PM

Ynt: DÖK İÇİNİ ANLAT DERDİNİ RAHATLA KÖŞESİ

dur yavaş daha yapacaklarım var benim o adama

tulu 03-09-2007 09:08 PM

Alıntı:

PSİKO Nickli Üyeden Alıntı
bugün hastanede bi işim vardı
kuzenimi doktora götürdüm
götürdüğüm doktora benim de doktor olduğumu söledim biraz yüz ifadesi değişti
kuzen derdini anlatıo doktora o d yorum yapıo
ama söledikleri çok saçma geldi bana ben de başladım uzman doktora dahiliye dersi vermeye
işte orda kıyamet koptu
birbirimize girioduk
benim amacım sadece bilgilerimi paylaşıp daha ii sonuca ulaşmaktı ama bazı insanlar sadece kendi otoritesinin olmasını istiolar
insanlar çoook bencil çok n9598

psikopata bağladın yani.aferin sana. dusun ben de hep kavga gürültü çıkarım hastaneden.Kimseleri hastanelere düşürmesin tanrı.Çok zor.İşini adam gibi yapan da var, kendini bir halt sanıp, hastaları aşağılayanda.Heleki SSKlı isen bazılarının gözlerinde aptal bile daha aptalsın.Ama cengaverler gibi savaşıp gelirim vallahi.Hiç umrumda olmaz. 2600

25emel 03-09-2007 09:10 PM

Alıntı:

Kurby Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

bugün hastanede bi işim vardı
kuzenimi doktora götürdüm
götürdüğüm doktora benim de doktor olduğumu söledim biraz yüz ifadesi değişti
kuzen derdini anlatıo doktora o d yorum yapıo
ama söledikleri çok saçma geldi bana ben de başladım uzman doktora dahiliye dersi vermeye
işte orda kıyamet koptu
birbirimize girioduk
benim amacım sadece bilgilerimi paylaşıp daha ii sonuca ulaşmaktı ama bazı insanlar sadece kendi otoritesinin olmasını istiolar
insanlar çoook bencil çok n9598

psikopata bağladın yani.aferin sana. dusun ben de hep kavga gürültü çıkarım hastaneden.Kimseleri hastanelere düşürmesin tanrı.Çok zor.İşini adam gibi yapan da var, kendini bir halt sanıp, hastaları aşağılayanda.Heleki SSKlı isen bazılarının gözlerinde aptal bile daha aptalsın.Ama cengaverler gibi savaşıp gelirim vallahi.Hiç umrumda olmaz. 2600

khkh56 khkh56 khkh56 ya iyiki siz birlikte gitmemişiniz o hastaneye

tulu 03-09-2007 09:43 PM

b456 Ben o bazı dengesizler yüzünden az kalsın böbreğimi kaybediyordum.Sadece kanal genişlemesi ile yırttım, son dakikada kurtarıldım.(böbrek taşı diyip geçmeyin.Kanalı tıkadımı ağrısını hiçbir iğne geçirmiyor.Üç gün tırmaladığımı biliyorum.Bir de böbreğin elinden gidiyor, nerdesin sen nağmelerini.Ahanda hep geliyorum, su iç, ip atla diyip gönderiyorsunuz.Benim gibi ufacık bir insanın su borusu gibi bir kanalı olmaz herhalde.Elbette dar yapıda olacak.Damar yapım normalden dar.Tanrı vergisi, genlerin oyunu, ne yapayım.)
Bugün git yarın gel sinsilesine bir kapıldın mı, ne gitmelerin ne de gelmelerin sonu gelmiyor.Ama doktorlara hala inanırm.Ancak verdikleri ilacı da didik didik araştırırırm.Yan etkileri nelerdir, yararlarını yanında zararları var mıdır? Offf!Amma ah dedim.Demek yaram varmış.Ohh, rahatladım şimdi! gulensmiley

tulu 03-09-2007 09:55 PM

Alıntı:

z.ozgur Nickli Üyeden Alıntı
art56art56 Günümüz sözde iletişim çağı.....Herkesin elinde cep telefonu..alo amerika alo kars......ama malesef en yakınlarımızla ,akrabalarımızla,arkadaslarımızla, evde ,sokakta iletişim ne alemde...herkes yanlız,samimiyet ,dürüstlük ve menfeatsiz sevme sayma çok çok azalmış.........menfeatler olmuş ana tema! Allah samimi ve dürüst insanlarla hepimizi karşılastırsın inşallah.....Sağlıcakla kalın... hismiley

Sana da diyim diyeceğimi, az agresifim bugün.Ya yazacağım ya da bağıra bağıra ağlayacağım.İletişim çağında değiliz, aksine iletişememe çağındayız.Evin baş köşesine ruhsuz aletleri (tv, pc, v.s.) oturtuğumuz günden beri iletişim adı altında kendimiz çalıp, kendimiz oynuyoruz.Kendimizle dahi iletişemezken başkalarıyla iletişmeyi beklemekte çok anlamsız.Örneğin ben bazen, iletişimde bulunmaktan nefret ediyorum.Ben diyorum ak, karşımdaki anlıyor kara.Boşuna stres yapıyorum.Bzen kendimi stres manyağı gibi hissediyorum.Otur konuşma değil mi, bilen bildiğiyle kalsın, ufkunu ne kadar geniş tutmak istiyorsa o kadar tutsun.At gözlüğünü seviyorsa ve bu onu tüm gerçeklerden koruyorsa sana nee!Sen bak kendi hayatına değil mi?Yok olmaz, ille bir şeyler vereceğim, öğreteceğim ve öğreneceğim.Kalsın arkadaşım öğreneceklerim sizde alla allaa!Ben bu yola tek geldim tek yürüyebilirim.Ama işte yaşamın düzeni öyle değil, ille burnuna sokuyor istemediğin otu.Çünkü yaşam yolunda öğrenmen gereken yapı taşları var.Bu taşlar seni bir sonraki seviyeye hazırlıyor.Değer, kıymet bildiriyor.Ummadığın anda karşına çıkan fırsatı değerlendirmeni sağlıyor.Hep öğreniyorsun, hep gelişiyorsun.Ondan diyorum ya bu yol uzun ve zahmetli bir yol diye.Kah düşerek, kah gülüp oynayarak yürüyorsun.Yola ilk adımını tek attığın gibi son adımını da tek başına tamamlıyorsun.
(Amma, sinirlenmişim yahuuu!Benim çeneme vuruyor işte, bu da genetik kod.heheh!)

pakguc 04-09-2007 01:51 PM

bakıyorum da...
biraz daha rahatlamaya ihtiyacımız var galiba...
tanıdığımız, tanımadığımız insanların hatalarını konuşuyoruz bazen..
hayatta bize zarar veren herkesi affetmek bizim için bir rahatlama, bir yükten kurtuluştur...
hani yaratıcı imgeleme meditasyonunda yapıyorduk yaaa "herkesi affediyorum" o çiçekleri gömerken teşekkür ediyorduk...
bu şekilde daha rahat olmuyor mu?
kendimize zarar verdirmeyelim, gözümüz açık olsun, ama iş bittikten sonra yada başlamadan önce insanları affedelim şimdiden..
ben zaman zaman gözlerimi kapatıp herkesi affediyorum, kendimi bile... blissy

gokmen 04-09-2007 03:38 PM

pardon yanlis yere yazmisim sildim t678

asevgican 04-09-2007 05:09 PM

ders çalışmam gerek ama oturamıyorum başına yaa.
aklıma olmadık şeyler gelio... 44
Allam , nerde büyük laf ettimde ömrüm ders çalışmakla geçio benim yafff.....
birisi beni dürtermi lütfen hadi die..vakit kalmadı. sadanim

PSİKO 04-09-2007 07:08 PM

Alıntı:

ayse Nickli Üyeden Alıntı

Hangi sınava çalışcan
bak ben bu sıcakta çaılşıom tus a anatomi,farmakoloji,biokimya,mikrobioloji.....
ooo67

YAZGÜLÜ_81 04-09-2007 08:38 PM

Allah yardımcınız olsun bu sıcakta zor gerçekten ders çalışmak
Alıntı:

Alıntı:

ayse Nickli Üyeden Alıntı

Hangi sınava çalışcan
bak ben bu sıcakta çaılşıom tus a anatomi,farmakoloji,biokimya,mikrobioloji.....
ooo67

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:52 AM.