![]() |
Ynt: DÖK İÇİNİ ANLAT DERDİNİ RAHATLA KÖŞESİ dur yavaş daha yapacaklarım var benim o adama |
Ynt: DÖK İÇİNİ ANLAT DERDİNİ RAHATLA KÖŞESİ Alıntı:
|
khkh56 khkh56 khkh56 ya iyiki siz birlikte gitmemişiniz o hastaneye |
Ynt: DÖK İÇİNİ ANLAT DERDİNİ RAHATLA KÖŞESİ b456 Ben o bazı dengesizler yüzünden az kalsın böbreğimi kaybediyordum.Sadece kanal genişlemesi ile yırttım, son dakikada kurtarıldım.(böbrek taşı diyip geçmeyin.Kanalı tıkadımı ağrısını hiçbir iğne geçirmiyor.Üç gün tırmaladığımı biliyorum.Bir de böbreğin elinden gidiyor, nerdesin sen nağmelerini.Ahanda hep geliyorum, su iç, ip atla diyip gönderiyorsunuz.Benim gibi ufacık bir insanın su borusu gibi bir kanalı olmaz herhalde.Elbette dar yapıda olacak.Damar yapım normalden dar.Tanrı vergisi, genlerin oyunu, ne yapayım.) Bugün git yarın gel sinsilesine bir kapıldın mı, ne gitmelerin ne de gelmelerin sonu gelmiyor.Ama doktorlara hala inanırm.Ancak verdikleri ilacı da didik didik araştırırırm.Yan etkileri nelerdir, yararlarını yanında zararları var mıdır? Offf!Amma ah dedim.Demek yaram varmış.Ohh, rahatladım şimdi! gulensmiley |
(Amma, sinirlenmişim yahuuu!Benim çeneme vuruyor işte, bu da genetik kod.heheh!) |
Ynt: DÖK İÇİNİ ANLAT DERDİNİ RAHATLA KÖŞESİ bakıyorum da... biraz daha rahatlamaya ihtiyacımız var galiba... tanıdığımız, tanımadığımız insanların hatalarını konuşuyoruz bazen.. hayatta bize zarar veren herkesi affetmek bizim için bir rahatlama, bir yükten kurtuluştur... hani yaratıcı imgeleme meditasyonunda yapıyorduk yaaa "herkesi affediyorum" o çiçekleri gömerken teşekkür ediyorduk... bu şekilde daha rahat olmuyor mu? kendimize zarar verdirmeyelim, gözümüz açık olsun, ama iş bittikten sonra yada başlamadan önce insanları affedelim şimdiden.. ben zaman zaman gözlerimi kapatıp herkesi affediyorum, kendimi bile... blissy |
Ynt: DÖK İÇİNİ ANLAT DERDİNİ RAHATLA KÖŞESİ pardon yanlis yere yazmisim sildim t678 |
Ynt: DÖK İÇİNİ ANLAT DERDİNİ RAHATLA KÖŞESİ ders çalışmam gerek ama oturamıyorum başına yaa. aklıma olmadık şeyler gelio... 44 Allam , nerde büyük laf ettimde ömrüm ders çalışmakla geçio benim yafff..... birisi beni dürtermi lütfen hadi die..vakit kalmadı. sadanim |
bak ben bu sıcakta çaılşıom tus a anatomi,farmakoloji,biokimya,mikrobioloji..... ooo67 |
Ynt: DÖK İÇİNİ ANLAT DERDİNİ RAHATLA KÖŞESİ Allah yardımcınız olsun bu sıcakta zor gerçekten ders çalışmak Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:52 AM. |