![]() |
DÖK İÇİNİ ANLAT DERDİNİ RAHATLA KÖŞESİ Bizi üzen , rahatsız eden , tahammül edemediğimiz olayları , insanları , hayata dair anlatabileceğimiz , anlatmak istediğimiz her anımızı ve elbette sevinçlerimizi de burda birlikte paylaşabiliriz kiss3 |
Ynt: DÖK İÇİNİ ANLAT DERDİNİ RAHATLA KÖŞESİ ben insanların sorumsuzluklarına tahammül edemiyorum. |
Ynt: DÖK İÇİNİ ANLAT DERDİNİ RAHATLA KÖŞESİ Ben de bazı insanların dar görüşlü olup, olaylara nasıl bu kadar dar bakabildiklerini anlamlandıramam. Hatta kızacak gibi olurum ama sonrasında o insanların ailesinden, okulundan aldığı eğitim, yetişme tarzı ve kültür düzeyi gibi olguları düşününce bunların pekala çok normal bir sonuç olduğunu çıkarır, kendimi o insana karşı nötralize ederim. ( Olumsuz olmaktansa nötralize olmak daha iyidir.) Böylece kendi ruh sağlığımı tehlikeye atmamış olurum. |
Ynt: DÖK İÇİNİ ANLAT DERDİNİ RAHATLA KÖŞESİ Alıntı:
Sevgiyle kal! |
Ynt: DÖK İÇİNİ ANLAT DERDİNİ RAHATLA KÖŞESİ teşekkürler kurby esas problem bana söylenmesi gereken şeylerin bana iletilmemesi bunda benim içimde bastırdığım ne olabilir anlamadım.(işle ilgili mutlak bana bildirilmesi gerekiyor ama herkes bir başkasının bu işi yapıp bana bildirmesini bekliyor yani o ona o ona bırakıyor.)Bu bence sadece sorumsuzluktur |
Ynt: DÖK İÇİNİ ANLAT DERDİNİ RAHATLA KÖŞESİ O zaman basacaksın fırçayı canım benim, ya da benim yaptığım gibi ardına bakmadan istifa edeceksin.Benim de iş yerimde aynı problemler vardı.Benim medyum olup hissetmem bekleniyordu.Ancak ben medyum değilim.Olamam da.Zaten beni manen de tatmin etmiyordu.İstifa ettim.Sonradan farkettim ki, bana bildirilmesi gerekenler bildirilmiyordu, bu sorumsuzluktu ancak benim de o sorumluluğu taşımaya zaten gönlüm yokmuş. Şimdi işşizim ama huzurluyum.Geriye bakmıyorum bile. |
Ynt: DÖK İÇİNİ ANLAT DERDİNİ RAHATLA KÖŞESİ Ben işimi seviyorum fırça olayı güzelde benim becerebildiğim birşey değil onu yapabilsem zaten bunlar olmayacak |
Ynt: DÖK İÇİNİ ANLAT DERDİNİ RAHATLA KÖŞESİ art56art56 Günümüz sözde iletişim çağı.....Herkesin elinde cep telefonu..alo amerika alo kars......ama malesef en yakınlarımızla ,akrabalarımızla,arkadaslarımızla, evde ,sokakta iletişim ne alemde...herkes yanlız,samimiyet ,dürüstlük ve menfeatsiz sevme sayma çok çok azalmış.........menfeatler olmuş ana tema! Allah samimi ve dürüst insanlarla hepimizi karşılastırsın inşallah.....Sağlıcakla kalın... hismiley |
Ynt: DÖK İÇİNİ ANLAT DERDİNİ RAHATLA KÖŞESİ bugün hastanede bi işim vardı kuzenimi doktora götürdüm götürdüğüm doktora benim de doktor olduğumu söledim biraz yüz ifadesi değişti kuzen derdini anlatıo doktora o d yorum yapıo ama söledikleri çok saçma geldi bana ben de başladım uzman doktora dahiliye dersi vermeye işte orda kıyamet koptu birbirimize girioduk benim amacım sadece bilgilerimi paylaşıp daha ii sonuca ulaşmaktı ama bazı insanlar sadece kendi otoritesinin olmasını istiolar insanlar çoook bencil çok n9598 |
Ynt: DÖK İÇİNİ ANLAT DERDİNİ RAHATLA KÖŞESİ Alıntı:
ay hastaneyi karıştırmış resmen khkh56 khkh56 khkh56 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:56 AM. |