![]() |
itiraf köşesi herkesin kendine sakladığı birçok sırrı vardır bunları paylaşmaz ben diyorum ki itiraf edelim rahatlayalım ilk benden gelsin itiraf itiraf ediyorum : be gerçekten zor bir kadınım çok huysuz yu89 ,şımarık k8908,küstah >:( ve asabi kizgin1 bir insanım hadi bakalım kimler neler itiraf edecekler dusun blook |
Ynt: itiraf köşesi pisim fikrimi mi çaldın ya y789 |
Ynt: itiraf köşesi ya pisi ben de daha demin bir arkadaşa bahsettim ben de zorum harbi çok zor beğeniyorum ama sadece dış görünüş anlamında değil mesela herhangi en ufak hareketi konuşması bile çok batıyor bazen bana karşımdaki insanın. özellikle erkek arkadaşımsa bu insan bu yüzden de 40günden uzun ilişkim olmadı sürdüremedim. itiraf ediyorum ilişki özürlüyüm ve 2 senedir de sewgilim yoookkkk |
Ynt: itiraf köşesi esıme ondan nefret ettımı soledım ama ona aşığım sad456 |
Ynt: itiraf köşesi Alıntı:
ayrıca biraz daha zaman geçsin öyle bir başlık açacam ki ortalık toz duman olacak fikirler uçuşacak kesinlikle politik bir başlık değil site ahalisinin açacağım başlık hakındaki görüşlerini şimdiden merak ediyorum bunuda itiraf ediyorum |
Ynt: itiraf köşesi ben de itiraf ediyorum: daha 3 saat önce eski kız arkadaşımla buluştum. bana tekrar başlamak istediğini söyledi. seni seviyorum hala dedi ve banada sordu sen de hala seviyor musun diye ama ben hayır diyemedim. ama çok zor bir insana seni sevmiyorum demek yaaaaaa 88a |
Ynt: itiraf köşesi zor durum aşk meseleleri ama ben aşıyorum offff etmeyecem işte itiraf 2600 |
Ynt: itiraf köşesi et et hadi k8908 |
Ynt: itiraf köşesi tuğhan işine karışmak gibi olmasın ama sakın sırf acıdığın için sewmediğin halde sewiyorum deme bu çok daha büyük bir yıkım olurrr |
Ynt: itiraf köşesi ama fatma bu çok zor bir şey. yani ben düşmanıma bile seni sevmiyorum derken içim titrer. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:15 AM. |