![]() |
Ynt: itiraf köşesi ne kadar zor bi köşe bu insanın kendinle yüzleşmesi ve bunu söylemesi...samimi içten gelen itiraflara hazırmıyız acaba? |
Ynt: itiraf köşesi öldüm gülmekten ya size bir alem bu site valla arkadaş annesinin böreğinden aşırmış burcuya kargo yapıp göndereyim mi diyor y789 khkh56 anında çözüm |
Ynt: itiraf köşesi Alıntı:
bende öle düşündüm ama samimi ve içten itiraflar bekliyorum varmı cesareti olan |
Ynt: itiraf köşesi ben de zaman zaman, çoğu zaman, erkeklere güvenemiyorum eşime bile, bu yüzden kendi kendimi yiyoruuuuum dunk56 mesela bi kıza çok güzel desin, işte diyorum beni aldatacak 88a ben ne acayip bi insanıııııııım idea3 yav benim gibi olan var mı , bu düşünceler nasıl geçer, yardımmmmm |
Ynt: itiraf köşesi gençsin güzelsin...sen onu kıskandırmaya çalış.öyle yapacaktın hani.ne oldu güvenine |
Ynt: itiraf köşesi alın size samimi bir itiraf daha smiliyface lise sondayken sınıf defterinden yoklama fişi çaldığım için disiplin cezası aldım ve şimdi öğretmen oldum utananadam sevincli |
Ynt: itiraf köşesi Bende birşey itiraf edeyim.Burada itiraf diye yazılanlar itirafa benzemiyor pek. Günlük işler ve şakalaşmalr gibi. |
Ynt: itiraf köşesi yaw walla elimden geldiğince samimi itiraflarda bulunmaya çalışıyorum ama elimden bu kadarı geliyor ee senden daha yüksek bir performans bekliyoruz o zaman ramtha smiliyface |
Ynt: itiraf köşesi Ben donkişotmuyum fatma beni öne sürüyorsun...Ben itirafları okudum hiç itirafa benzeyen bişey göremedim. |
Ynt: itiraf köşesi yaw takılıyorum neden savunmaya geçiyorsun hemen ben geyik yapıyorum şurda 8977 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:10 AM. |