![]() |
itiraf köşesi herkesin kendine sakladığı birçok sırrı vardır bunları paylaşmaz ben diyorum ki itiraf edelim rahatlayalım ilk benden gelsin itiraf itiraf ediyorum : be gerçekten zor bir kadınım çok huysuz yu89 ,şımarık k8908,küstah >:( ve asabi kizgin1 bir insanım hadi bakalım kimler neler itiraf edecekler dusun blook |
Ynt: itiraf köşesi pisim fikrimi mi çaldın ya y789 |
Ynt: itiraf köşesi ya pisi ben de daha demin bir arkadaşa bahsettim ben de zorum harbi çok zor beğeniyorum ama sadece dış görünüş anlamında değil mesela herhangi en ufak hareketi konuşması bile çok batıyor bazen bana karşımdaki insanın. özellikle erkek arkadaşımsa bu insan bu yüzden de 40günden uzun ilişkim olmadı sürdüremedim. itiraf ediyorum ilişki özürlüyüm ve 2 senedir de sewgilim yoookkkk |
Ynt: itiraf köşesi esıme ondan nefret ettımı soledım ama ona aşığım sad456 |
Ynt: itiraf köşesi Alıntı:
ayrıca biraz daha zaman geçsin öyle bir başlık açacam ki ortalık toz duman olacak fikirler uçuşacak kesinlikle politik bir başlık değil site ahalisinin açacağım başlık hakındaki görüşlerini şimdiden merak ediyorum bunuda itiraf ediyorum |
Ynt: itiraf köşesi ben de itiraf ediyorum: daha 3 saat önce eski kız arkadaşımla buluştum. bana tekrar başlamak istediğini söyledi. seni seviyorum hala dedi ve banada sordu sen de hala seviyor musun diye ama ben hayır diyemedim. ama çok zor bir insana seni sevmiyorum demek yaaaaaa 88a |
Ynt: itiraf köşesi zor durum aşk meseleleri ama ben aşıyorum offff etmeyecem işte itiraf 2600 |
Ynt: itiraf köşesi et et hadi k8908 |
Ynt: itiraf köşesi tuğhan işine karışmak gibi olmasın ama sakın sırf acıdığın için sewmediğin halde sewiyorum deme bu çok daha büyük bir yıkım olurrr |
Ynt: itiraf köşesi ama fatma bu çok zor bir şey. yani ben düşmanıma bile seni sevmiyorum derken içim titrer. |
Ynt: itiraf köşesi itiraf yağmuruna tutulan hayatım değişti sitesinde son durum bol bolitiraflı günler bekliyor bizleri derty sevincli blissy |
Ynt: itiraf köşesi off etmeyeceğim bu gece işte çünkü o kadar çok şey var ki nereden başlayacağımı bilmiyorum 4897 |
Ynt: itiraf köşesi ya haklısın tabi ben de konuşuyorum saçmalıyorum işte konuşması kolay sen bilirsin en iyisini |
Ynt: itiraf köşesi aslında seni seviyorum da seni sevmiyorum da öyle hemen bir çırpıda ağızdan çıkmamalı bence. çünkü bunlar ağır kelimeler,pahalı kelimeler bence. |
Ynt: itiraf köşesi doğru hocam haklısın ben zaten şu ana kadar hiç seni seviyorum demedim |
Ynt: itiraf köşesi off ben çok acıktım yaa annemin böreğinden aşırıp geliyorum hemen thumbsanim ha bu arada isteyen var mı burcu kargo yapıp göndereyim mi smiliyface |
Ynt: itiraf köşesi ııı şeyy ben de alabilir miyim as birasscıkk börek utananadam |
Ynt: itiraf köşesi işte asıl sır bu abi ya ' annemin böreği' olay bitmiştir. fatmacım hepsini ham yaptım valla bisiklet şişko olcam yaaa |
Ynt: itiraf köşesi afiyet olsun yarasın smiliyface ben de sabaha yapmayı düşünüyorum börek cilgin897 |
Ynt: itiraf köşesi börek haaa dusun ya burda hayalimin yaptığı tiramusu var banane börekten s456 ayy iyi olurdu valla ama börek terli345 |
Ynt: itiraf köşesi ne kadar zor bi köşe bu insanın kendinle yüzleşmesi ve bunu söylemesi...samimi içten gelen itiraflara hazırmıyız acaba? |
Ynt: itiraf köşesi öldüm gülmekten ya size bir alem bu site valla arkadaş annesinin böreğinden aşırmış burcuya kargo yapıp göndereyim mi diyor y789 khkh56 anında çözüm |
Ynt: itiraf köşesi Alıntı:
bende öle düşündüm ama samimi ve içten itiraflar bekliyorum varmı cesareti olan |
Ynt: itiraf köşesi ben de zaman zaman, çoğu zaman, erkeklere güvenemiyorum eşime bile, bu yüzden kendi kendimi yiyoruuuuum dunk56 mesela bi kıza çok güzel desin, işte diyorum beni aldatacak 88a ben ne acayip bi insanıııııııım idea3 yav benim gibi olan var mı , bu düşünceler nasıl geçer, yardımmmmm |
Ynt: itiraf köşesi gençsin güzelsin...sen onu kıskandırmaya çalış.öyle yapacaktın hani.ne oldu güvenine |
Ynt: itiraf köşesi alın size samimi bir itiraf daha smiliyface lise sondayken sınıf defterinden yoklama fişi çaldığım için disiplin cezası aldım ve şimdi öğretmen oldum utananadam sevincli |
Ynt: itiraf köşesi Bende birşey itiraf edeyim.Burada itiraf diye yazılanlar itirafa benzemiyor pek. Günlük işler ve şakalaşmalr gibi. |
Ynt: itiraf köşesi yaw walla elimden geldiğince samimi itiraflarda bulunmaya çalışıyorum ama elimden bu kadarı geliyor ee senden daha yüksek bir performans bekliyoruz o zaman ramtha smiliyface |
Ynt: itiraf köşesi Ben donkişotmuyum fatma beni öne sürüyorsun...Ben itirafları okudum hiç itirafa benzeyen bişey göremedim. |
Ynt: itiraf köşesi yaw takılıyorum neden savunmaya geçiyorsun hemen ben geyik yapıyorum şurda 8977 |
Ynt: itiraf köşesi valla bencede bu köşe herkesin kıvırttığı uy897 bi köşe gibi oldu smil56 |
Ynt: itiraf köşesi Nilgün buyurun kıvırtmadan şöyle içinizi rahatlatacak bir itirafta bulunu bu konu başlığıda işe yarasın görevini yapmış olsun |
Ynt: itiraf köşesi ederim arkadaşım ben cesurum! yrl78cesurum...bir hafta önce eşimin kamerasının pillerini şarz aletine koymak istemiştim.şarz aletini düşürdüm ve kenarı kırıldı.onun için de çok kıymetlidir sürekli elinde ev resimleri çekiyo...allahım ne yapsam!çocuğu uyuttum ve hemen çarşıya inip sıcakta kan ter içinde aynısından buldum..daha farketmedi ama söyliyeceğim... |
Ynt: itiraf köşesi Ben de itiraf edeyim , kardeşimin mp3 çalarını bugün dinlerken nasıl başardıysam lavobonun içine düşürdüm şu an çalışıyor ama sorunlu arada bir takılıyor , fazla kızdırmadan yenisini almalıyım n9598 y789 |
Ynt: itiraf köşesi Ben size birsey soyleyeyim , kimse kalkip kendine bile zor gelen hicbir seyi burada itiraf etmez krz67 kasmayin kendinizi, eylenin iste blissy Bende sunu itiraf edeyim bahcemdeki tum sincaplari bir sepete doldurup ormana birakip gelmek istiyorum neseli56 |
Ynt: itiraf köşesi seni seviyorum demek hiç kolay değil |
Ynt: itiraf köşesi Çekim yasasını öğrendikten sonra kendime ve eşime itiraf ettim... eşimin daha önce 2 kez iflas etmesinin bir nedeni de bendim... belki de tek nedeni... eşim hayatı boyunca olumlu, farketmeden çekim yasasını uygulayan ve bolluk içinde birisiydi... ne zaman ben devreye çıktım, benim kuralcı, garantici, kuşkucu yüzüm ve resmen dır dırlarım drive45 sayesinde bolluk içindeki o mutlu çocuk karamsarlaştı iflaslar ard arda geldi... e tabi bunların hepsi geçmişte kaldı..... wave şimdi Kocacığımın bilmeden yaptığını ben öğrenerek araştırarak yapıyorum... şimdi ona ben ayak uyduruyorum.. ve sıkıntı mı, yok öyle bişey k8908 |
Ynt: itiraf köşesi bravo izumi, anlattıklarında kendimi görür gibiyim, belki fark edilmiştir ama çekim yasasına merak saldım, çünkü olumsuz yönde fark etmeden çok kullandım biliyorum dilerim en kısa zamanda ,olumlu olaylar için kullanırız çekiciliğimizi dl67 sevgiler |
Ynt: itiraf köşesi keyfine varmak gerek dünyanın... güzel rüyalar görmek gibi... rüyaları ve dünyamızı güzelleştirmek kendi elimizde... cilgin897 |
Ynt: itiraf köşesi kesinlikle doğru izumi, yakın zamana kadar mutluluğu hak etmediğimi düşünüyordum ama yavaş yavaş mutlu olmayı öğreniyorum, gelişimimin miladı bu siteye üye olmam, şimdiden çok iyi hissediyorum kendimi, bakalım bundan bir ay sonra ne kadar ilerlemiş olacağım, gelişimimiz daim olsun hepinizi ve kendimi 98569 98569 98569 çoooooookkkkkkkkk seviyorum uy897 uy897 uy897 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:41 AM. |