![]() |
Ynt: itiraf köşesi itiraf yağmuruna tutulan hayatım değişti sitesinde son durum bol bolitiraflı günler bekliyor bizleri derty sevincli blissy |
Ynt: itiraf köşesi off etmeyeceğim bu gece işte çünkü o kadar çok şey var ki nereden başlayacağımı bilmiyorum 4897 |
Ynt: itiraf köşesi ya haklısın tabi ben de konuşuyorum saçmalıyorum işte konuşması kolay sen bilirsin en iyisini |
Ynt: itiraf köşesi aslında seni seviyorum da seni sevmiyorum da öyle hemen bir çırpıda ağızdan çıkmamalı bence. çünkü bunlar ağır kelimeler,pahalı kelimeler bence. |
Ynt: itiraf köşesi doğru hocam haklısın ben zaten şu ana kadar hiç seni seviyorum demedim |
Ynt: itiraf köşesi off ben çok acıktım yaa annemin böreğinden aşırıp geliyorum hemen thumbsanim ha bu arada isteyen var mı burcu kargo yapıp göndereyim mi smiliyface |
Ynt: itiraf köşesi ııı şeyy ben de alabilir miyim as birasscıkk börek utananadam |
Ynt: itiraf köşesi işte asıl sır bu abi ya ' annemin böreği' olay bitmiştir. fatmacım hepsini ham yaptım valla bisiklet şişko olcam yaaa |
Ynt: itiraf köşesi afiyet olsun yarasın smiliyface ben de sabaha yapmayı düşünüyorum börek cilgin897 |
Ynt: itiraf köşesi börek haaa dusun ya burda hayalimin yaptığı tiramusu var banane börekten s456 ayy iyi olurdu valla ama börek terli345 |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:55 AM. |