| ||||||||||
|
Forum ve Tanışalım ilişkimde bir derdim var Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: huzurr Nickli Üyeden Alıntı sevgili luckhere şuan içinde bulunduğun durumu çok iyi anlayabiliyorum. Eğer benim yazılarımı okuduysan özellikle günlüğümdeki yazılarımı benimde aynı sorunlarla karşılaştığımı ve neler yaşadığımı belki biraz anlayabilirsin. Duygusal yönü ağır basan kişiler yanlışa daha meğilli kişilerdir. ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Tanışalım telkin cd indir izle İstanbul Tanışalım nerededir kimdir Tanışalım çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Tanışalım hipnoz Tanışalım olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Tanışalım hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Tanışalım kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #19 (permalink) | |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tesekkür: 82
41 Mesajinıza toplam 283 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
benzer durum yaşamışız bu anlamda yazdıklarının içtenliğinden etkilendim!Duygusal konuları gerçekten ifade edebilmek zor ancak yaşayan biliri sanırm:( benim ztn güven problemim var ve ilişkimde bunu aşamamak çok zorladı:(ona bu saatten sonra dönüp bakacağımı sanmıyorum çünkü birazda kuralcıyım isterdim ki herşey de biraz daha güven biraz daha saygı görebiliyim ama malesef inançlarımı da yitirdim bu nedenle kararlıym fakat gerçekten üzerimde çok ağır bir yük,zamanla aşabileceğimi çok iyi biliyorum yalnızca bugünlerde birazcık yarımım:(( bu nedenle bu konuyu burada paylaşmaya çalışıyorum ki moral alabileyim:( gerçekten çok teşekkür ediyorum umarım sende mutluluğu bulursun | |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
Etiketler |
alkol, ayrılık, aşk, iliski |
| |
Forum ve Tanışalım ilişkimde bir derdim var Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: huzurr Nickli Üyeden Alıntı sevgili luckhere şuan içinde bulunduğun durumu çok iyi anlayabiliyorum. Eğer benim yazılarımı okuduysan özellikle günlüğümdeki yazılarımı benimde aynı sorunlarla karşılaştığımı ve neler yaşadığımı belki biraz anlayabilirsin. Duygusal yönü ağır basan kişiler yanlışa daha meğilli kişilerdir. ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Tanışalım telkin cd indir izle İstanbul Tanışalım nerededir kimdir Tanışalım çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Tanışalım hipnoz Tanışalım olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Tanışalım hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Tanışalım kuantum düşünce kitap haberi