Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tanışalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/)
-   -   TANIŞALIM ARKADAŞLAR (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/13-tanisalim-arkadaslar.html)

oelma22 20-06-2007 11:12 PM

Ynt: TANIŞALIM ARKADAŞLAR

selam

evet halısın mehmetali bir türlü izleyemedim,stres oldum valla bu filmi izleyemediğim için,neyse burcu ile görüştük kargo edecek,bekliyorum smiliyface

BURCU GELEGEN 21-06-2007 10:00 AM

Kargo şirketinde aksilik olmazsa yarın elindedir Ve hafta sonu izleyebileceksin 44

oelma22 25-06-2007 09:46 PM

burcucum kargo bugün elime ulaştı,çok çok teşekkürler herşeyden önemlisi de içine yazdığın kısa mektup ençok ona sevindim desem,henüz izlemedim ancak en kısa sürede izleyeceğim tabiki yardımlarını alarak,sevgiler, thumbsanim sen bir numarasın

hayatimdegisti 25-06-2007 10:05 PM

Alıntı:

oelma22 Nickli Üyeden Alıntı
burcucum kargo bugün elime ulaştı,çok çok teşekkürler herşeyden önemlisi de içine yazdığın kısa mektup ençok ona sevindim desem,henüz izlemedim ancak en kısa sürede izleyeceğim tabiki yardımlarını alarak,sevgiler, thumbsanim sen bir numarasın

Burcu divx versiyonunu mu gonderiyordun yoksa sıkıştırılmış olanı mı..
Bende divx olan var..
Boyle bir kac kisiye gonderelim onlarda baskalarina gonderir.... blissy

Secret Halkası Oluşturalım blook

cnb 26-06-2007 04:34 PM

Merhabalar ,
Ben bir haftadır siteye üyeyim ama kendimi tanıtmamışım.
Adım Ceren. 1982'liyim. İhracat uzman yardımcısı olarak çalışıyorum.
6 aylık evliyim.
Scriptleri sadece 5-6 gündür dinlememe rağmen şimdiden çok etkisini gördüm.
Dileğim, bu gelişimin devam etmesi, ve ileride yeni arkadaşlara yardım edebilmek.

Ya, bu arada ben adımın cnb değil de Ceren olarak görünmesini istiyorum.
mümkün müdür.

Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.
Sevgiler...

hayatimdegisti 26-06-2007 05:00 PM

Ceren ismi başka bir üye tarafindan alinmiş gözüküyor..Bu nedenle değiştiremedim... 4897

BURCU GELEGEN 26-06-2007 05:59 PM

Sevgili Atakan
bende divx versiyonu var birde açılmazsa diye her ihtimale karşı programda koyduk. seve seve isteyenlere gönderirim.
crn hoşgeldin

oelma22 26-06-2007 11:19 PM

sonunda izledim the secret'ı kitabını bugün bitirmiştim,kitapla birebir aynı, yine de çok iyi oldu,arkadaşlarıma da vericem izlemeleri için,umarım uygulayabilirim hayatıma.yardımlarınız ve ilginiz için tekrar çok teşekkürler 44

BURCU GELEGEN 27-06-2007 12:52 AM

umarım yok uygulamak istiyorum de hatta biliyorum ki sen tanıştığımız günden beri değişimler yarattın arada gelecek dalgalanmalar bu gece bana olduğu gibi ama hepsi gene bizim düşüncelerimizle oluyor normal kolay değil biranda değişimi yaratmak ama hepimizin hayatının muhteşem olmasını istiyorum

YAZGÜLÜ_81 27-06-2007 02:22 AM

uy897 smiliyface
Merhaba arkadaşlar ben de bu siteye tesadüfen üye oldum diyebilirim böyle bir siteyi görünce çok sevindim ve hemen telikinleri indirdim 4 gündür düzenli bir şekilde dinliyorum ilk başladığımda baş ağrıları ve mide bulantıları olmuştu fakat şu an yok alıştım dinlemeye hatta ney sesinde huzur buluyorum .
1981 doğumluyum , Bursa da yaşıyorum mesleğim ön muhasebe ve sekreterlik fakat şu an çalışmıyorumş, beni hayata bağlayan çok cadı bir kızım var, hayatımda tüm olumsuzlukları yaşamış biriyim fakat artık düşüncelerimi ve kendimi değiştirmeye yani hayatımı değiştirmeye karar verdim iyi ki var hayatım değişti sitesi umarım ben de diğer arkadaşlar gibi etkilerini kısa zamanda görürüm sevgiler. hismiley

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:00 AM.