![]() |
Ynt: TANIŞALIM ARKADAŞLAR Sevgili elif hoşgeldin ne güzel bir kızın var allah bağışlasın |
Ynt: TANIŞALIM ARKADAŞLAR [Ceren ismi başka bir üye tarafindan alinmiş gözüküyor..Bu nedenle değiştiremedim...] Yine de teşekkür ederim Atakan Bey... Bu arada günaydınlar herkese |
Ynt: TANIŞALIM ARKADAŞLAR ben gozde bu siteyi daha onceden de kesfetmiştim ama vaktım cok olmuyordu sınavlardan dolayı bu yaz tatılınde daha verımlı biçimde sitedenyararlanmayı dusunuyorum 20 yasındayım mat ogrt 2. sınıfı bıtırdım balık burcuyum ......... mp3lerı dınlemeye baslayalı bu 2. gunum herkese bol sans.. super |
Ynt: TANIŞALIM ARKADAŞLAR tekrar merhabalar herkese. elifçim özellikle sana çünkü sen bursadasın ben de bursadaki 4 yıllık üni. eğitimimi yeni tamamladım ve bu 4 yılda bursaya aşık oldum. hayatımın geri kalanını da orda geçirmek istiyorum ama nasip bakalım. neyse elif benim için de gez heykelde altıparmakta özellikle setbaşında,yeşil de... gökderedeki şelaleyi de izle benim için şimdiden çok özledim bursayı ağla |
Ynt: TANIŞALIM ARKADAŞLAR arkadaşlar bu arada bana the secret filmi ve kitabıyla ilgili ayrıntılı bilgi verebilirseniz(kitabın yazarı,yayın evi-filmin yönetmeni,oyuncuları vs.) çok sevinirim. |
Ynt: TANIŞALIM ARKADAŞLAR MERHABALAR,BU SİTEYE ÜYE OLALI DAHA BİRKAÇ GÜN OLDU.TAVSİYE EDİLDİĞİ GİBİ SUÇLULUK VE EGO MP3 LERİNİ DİNLİYORUM ŞUAN.FAYDALI OLUP OLMAYACAĞINI BİLMİYORUM,ZAMAN GÖSTERECEK;FAKAT BENCE ÖNEMLİ OLAN BURADAKİ AMAÇ VE BİRİLERİNE YARDIMCI OLABİLME İSTEĞİNDE YATAN ERDEM.ATAKAN BEYE VE SİTEDE EMEĞİ OLAN TÜM DOSTLARIMA TEŞEKKÜR EDERİM.BU ARADA BEN İSTANBULDA MEB'DE İDARECİ OLARAK GÖREV YAPIYORUM.HERKEZE SEVGİLER... |
Ynt: TANIŞALIM ARKADAŞLAR Herkese merhaba arkadaşlar k8908 blissy Fatmacım Bursayı bu kadar sevmene hayran kaldım ama dediğin gibi Bursa gerçekten de çok güzel yaşanılası bir şehir bu arada the secret kitabının bilgilerini verebilirim filmini izlemek henüz kısmet olmadı fakat bu sitedeki iyi kalpli arkadaşım Burcu sayesinde ben de izleyebileceğim filmi bana kargo yapıcak merakla bekliyorum. THE SECRET Yazarı Rhonda Byrne Mia owo yayınevi tam bir başucu kitabı ve mutlaka okunması gereken bir kitap bence. Sevgiler ... hismiley |
Ynt: TANIŞALIM ARKADAŞLAR hoşgeldin tuğhan..burada sadece yardımlaşma değil,insanlığımızın daha başka güzel yanlarıda ortaya çıkıyor..iyiki varız, ben kendi adıma,arkadaşlarımızın yazdığı mesajlardan ruh hallerini hisseder oldum..bazen direkt yazıyorum noooluyo diye,bazen (yeni tanıştıklarımıza )sormaya çekiniyorum..telepatik olarak iletişim kurmaya çalışıyorum..seni seviyorum yalnız değilsin diye..yerine ulaşıyormu bilmiyorum..ama yüreğim rahatlıyor..onu yalnız bırakmadığım için..her sabah günaydın güzellikler diye uyanmak bana yalnız olmadığımı hissettiriyor...yaşamaktan zevk alıyorum..hayatımda ilk defa yaşamanın bana doyum verdiği dönem yaşıyorum ,hepinize günaaaaaydın vede saygılı sevgiler.. |
Ynt: TANIŞALIM ARKADAŞLAR elifçim çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için. herkese günaydın arkadaşlar harika bir gün geçirmeniz dileğiyle... art56art56 |
Ynt: TANIŞALIM ARKADAŞLAR Tuğhan merhaba hoşgeldin Arkadaşlar the secret filmini daha öncede yazdığım gibi kargo ile karşı ödemeli olarak dileyenlere gönderebilirim. Ama filmden daha iyi olacak bence Nil Gün çekim yasasını okumalısınız. Çok daha hoş ama kitap okumam diyenler için özetlenmiş cd mevcut illaki film derseniz ona da tamam 44 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:34 PM. |