![]() |
Ynt: TANIŞALIM ARKADAŞLAR Hangisini indirdin bizde ofise birazdan indireceğim ben evden seyredebiliyorum aslında ama bir hata olmuştur sanırım |
Ynt: TANIŞALIM ARKADAŞLAR atakan beyin verdiği rapidshare de sıkıştırılmış 76 mb lık the secret filmini indirmiştim ama çalıştıramadım. şifresini girip dosyayada çıkarrtım ama o noktadan sonra açılmadı işte. acaba gerekli program mı yüklü değil. winamp ve windows media player var ama bilmiyorum artık neden. ya da benden mi kaynaklandı. ama herşey normal seyrinde gitmişti. |
Ynt: TANIŞALIM ARKADAŞLAR MRB ÖZLEM,BOŞUNA ARAMA HENÜZ GELMEDİ TÜRKİYE YE VE HİÇ BİR SİTEDEN İNDİRİLEMİYOR... |
Ynt: TANIŞALIM ARKADAŞLAR Alıntı:
Birde bu linkten izleyin diye bir dosya varya...Rar formatli klasoru actiginizda icinde gorurusunuz.Ona tikladiginizda güvenlik ayarlari uyarisi cikar...Onu onaylamaniz gerekiyor...İzin ver seçeneğini seçmelisiniz. |
Ynt: TANIŞALIM ARKADAŞLAR hımm anladım ben de öyle yapmamıştım işte. o yere tıkladım bir yerden açıldı film ama sanki bilgisyarda kayıtlı dosyadan değilde interneten gibi anlamadım neyse sonuçta izleyebilcem tşkler. kolay gelsin |
Ynt: TANIŞALIM ARKADAŞLAR Deria izleyebildin mi |
Ynt: TANIŞALIM ARKADAŞLAR evet burcu şu an izleyebiliyorum. Atakan bey in dediği şeyi yapınca açıldı dosya. hatta şimdi onu izliyorum. çok güzel ;) |
Ynt: TANIŞALIM ARKADAŞLAR Çok sevindim bende izleyemediğim diğer filmleri izleyeceğim |
Ynt: TANIŞALIM ARKADAŞLAR Merhabalar bende bu siteyi yaklaşık 1 ay önce keşfettim thumbsanim Secret filimini indirdim fakat şifreyi bulamıyorum yardımcı olabilirmisiniz? 88a smil56 |
Ynt: TANIŞALIM ARKADAŞLAR Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:10 AM. |