Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tanışalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/)
-   -   TANIŞALIM ARKADAŞLAR (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/13-tanisalim-arkadaslar.html)

BURCU GELEGEN 15-06-2007 12:12 PM

Ynt: TANIŞALIM ARKADAŞLAR

Hangisini indirdin bizde ofise birazdan indireceğim ben evden seyredebiliyorum aslında ama bir hata olmuştur sanırım

Deria 15-06-2007 12:31 PM

atakan beyin verdiği
rapidshare de sıkıştırılmış 76 mb lık the secret filmini indirmiştim ama çalıştıramadım.
şifresini girip dosyayada çıkarrtım ama o noktadan sonra açılmadı işte. acaba gerekli program mı yüklü değil. winamp ve windows media player var ama bilmiyorum artık neden. ya da benden mi kaynaklandı. ama herşey normal seyrinde gitmişti.

headturner 15-06-2007 09:42 PM

MRB ÖZLEM,BOŞUNA ARAMA HENÜZ GELMEDİ TÜRKİYE YE VE HİÇ BİR SİTEDEN İNDİRİLEMİYOR...

hayatimdegisti 15-06-2007 11:37 PM

Alıntı:

Deria Nickli Üyeden Alıntı
atakan beyin verdiği
rapidshare de sıkıştırılmış 76 mb lık the secret filmini indirmiştim ama çalıştıramadım.
şifresini girip dosyayada çıkarrtım ama o noktadan sonra açılmadı işte. acaba gerekli program mı yüklü değil. winamp ve windows media player var ama bilmiyorum artık neden. ya da benden mi kaynaklandı. ama herşey normal seyrinde gitmişti.

Bu sekilde indirip filmi sonuna kadar izleyenler olabldiği gibi sizin gibi sorunla karsilasanlar oldu.Bunun nedeni pc nizde ki flash programinin eski sürüm olmasi olabilir..

Birde bu linkten izleyin diye bir dosya varya...Rar formatli klasoru actiginizda icinde gorurusunuz.Ona tikladiginizda güvenlik ayarlari uyarisi cikar...Onu onaylamaniz gerekiyor...İzin ver seçeneğini seçmelisiniz.

Deria 16-06-2007 01:48 AM

hımm anladım
ben de öyle yapmamıştım işte.
o yere tıkladım bir yerden açıldı film ama sanki bilgisyarda kayıtlı dosyadan değilde interneten gibi anlamadım neyse sonuçta izleyebilcem
tşkler.
kolay gelsin

BURCU GELEGEN 16-06-2007 10:59 AM

Deria izleyebildin mi

Deria 17-06-2007 12:10 AM

evet burcu şu an izleyebiliyorum.
Atakan bey in dediği şeyi yapınca açıldı dosya.
hatta şimdi onu izliyorum.
çok güzel ;)

BURCU GELEGEN 17-06-2007 01:45 PM

Çok sevindim bende izleyemediğim diğer filmleri izleyeceğim

didem1989 17-06-2007 07:58 PM

Merhabalar bende bu siteyi yaklaşık 1 ay önce keşfettim thumbsanim
Secret filimini indirdim fakat şifreyi bulamıyorum yardımcı olabilirmisiniz? 88a

smil56

25emel 17-06-2007 09:07 PM

Alıntı:

didem1989 Nickli Üyeden Alıntı
Merhabalar bende bu siteyi yaklaşık 1 ay önce keşfettim thumbsanim
Secret filimini indirdim fakat şifreyi bulamıyorum yardımcı olabilirmisiniz? 88a

smil56

canım sanırım şifre www.hayatimdegisti.com du bir dene bakalım

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:10 AM.