Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Suçluluk Duyguları (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sucluluk-duygulari/)
-   -   Suçluluk Duyguları New Age (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sucluluk-duygulari/594-sucluluk-duygulari-new-age.html)

hayatimdegisti 06-01-2007 06:44 PM

Suçluluk Duyguları New Age

Suçluluk Duyguları Telkini New Age versiyonunu bu linkten yükleyebilirsiniz. Link üzerine gelip sağa tiklayip hedefi farklı kaydet yapiniz.

New Age Telkinler Telif Sorunu Olabileceği İçin Kaldırılmıştır

EDBEER 11-01-2007 04:29 PM

Ynt: Suçluluk Duyguları New Age

merhaba,
Atakan bey ,bu digerlerinden daha kisa.Bir hata olabilir mi?
ilgilenirseniz sevinirim.
Simdiden tesekkürler.ELLERINIZE SAGLIK...

hayatimdegisti 12-01-2007 12:11 AM

Ynt: Suçluluk Duyguları New Age

Bazı müzikleri sonunu kesmemek için 30-35 saniye uzatiyorum.Yani bir telkinin klasik versiyonu daha uzun new age daha kısa olursa sebebi bundandır.

şazi 19-02-2007 03:10 PM

merhaba,
çalışmalarınız için teşekkürler..elinize yüreğinize sağlık.
Bir sorum olacak. Bu MP3 leri indirirken bir konuda tek bir dosya yeterlimi yok hepsinimi indirmek gerekiyor.
örneğin; suçluluk duygusu su sesi ile birlikte diğer klasik. new age mutlaka arka arkaya indirilip dinlenmelimi ? ben her konudan tek mp3 dosya indirdim.
sevgilerimle

hayatimdegisti 19-02-2007 03:34 PM

Merhaba;
Hoşgeldiniz;
Çok doğru yapmışsınız.Aralarından beğendiğiniz birisini indirmeniz yeterlidir.
Slmlar

kadirayvaz 20-02-2007 08:57 PM

Suçluluk Duyguları New Age harika

Atakan bey new age müzikleri yeni denedim inanın çok güzel.içinde insanı dinlendiren pentatonik melodiler var.Müziğe ayrı bir güzellik katıyor.Ben formdaki arkadaşlara tavsiye ediyorum.En azından bir denesinler.Sevgi ve saygılar herkese.

beat105 27-02-2007 12:06 AM

siteyi bugün keşfettim gulensmiley inşallah birşeyleri değiştirir özellikle new age ler mükemmel

hayatimdegisti 27-02-2007 12:18 AM

Hoşgeldin beat105 super..

tekrar 02-03-2007 04:17 PM

herkese slm lar..bende 1 mart itibariyle siteyi keşfettim.çeşitli sitelerdende okuyup anladığım kadarıyla bir sosyal fobiğim..öncelikle ego güçlendirici müziği tavsiye edilmiş daha sonra suçluluk duygusu geliyo..şimdilik bu ikisini dinlemeye başladım..bir iki hafta ikisininde new age versiyonlarını dinlemeyi düşünüyorum..sonrasında asıl mesele olan sosyal fobiye geçmeyi düşünüyorum..tavsiyeniz nedir arkadaşlar,iyi yoldamıyım..şimdiden teşekkürler..

tekrar 02-03-2007 05:33 PM

atakan bey mrb lar...yukarıda yazmışı olduğum msj ımı cvp layabilirmisiniz..şimdiden teşekkürler..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:31 AM.