![]() |
Suçluluk Duyguları New Age Suçluluk Duyguları Telkini New Age versiyonunu bu linkten yükleyebilirsiniz. Link üzerine gelip sağa tiklayip hedefi farklı kaydet yapiniz. New Age Telkinler Telif Sorunu Olabileceği İçin Kaldırılmıştır |
Ynt: Suçluluk Duyguları New Age merhaba, Atakan bey ,bu digerlerinden daha kisa.Bir hata olabilir mi? ilgilenirseniz sevinirim. Simdiden tesekkürler.ELLERINIZE SAGLIK... |
Ynt: Suçluluk Duyguları New Age Bazı müzikleri sonunu kesmemek için 30-35 saniye uzatiyorum.Yani bir telkinin klasik versiyonu daha uzun new age daha kısa olursa sebebi bundandır. |
Suçluluk Duyguları New Age merhaba, çalışmalarınız için teşekkürler..elinize yüreğinize sağlık. Bir sorum olacak. Bu MP3 leri indirirken bir konuda tek bir dosya yeterlimi yok hepsinimi indirmek gerekiyor. örneğin; suçluluk duygusu su sesi ile birlikte diğer klasik. new age mutlaka arka arkaya indirilip dinlenmelimi ? ben her konudan tek mp3 dosya indirdim. sevgilerimle |
Suçluluk Duyguları New Age Merhaba; Hoşgeldiniz; Çok doğru yapmışsınız.Aralarından beğendiğiniz birisini indirmeniz yeterlidir. Slmlar |
Suçluluk Duyguları New Age harika Atakan bey new age müzikleri yeni denedim inanın çok güzel.içinde insanı dinlendiren pentatonik melodiler var.Müziğe ayrı bir güzellik katıyor.Ben formdaki arkadaşlara tavsiye ediyorum.En azından bir denesinler.Sevgi ve saygılar herkese. |
Suçluluk Duyguları New Age siteyi bugün keşfettim gulensmiley inşallah birşeyleri değiştirir özellikle new age ler mükemmel |
Suçluluk Duyguları New Age Hoşgeldin beat105 super.. |
Suçluluk Duyguları New Age herkese slm lar..bende 1 mart itibariyle siteyi keşfettim.çeşitli sitelerdende okuyup anladığım kadarıyla bir sosyal fobiğim..öncelikle ego güçlendirici müziği tavsiye edilmiş daha sonra suçluluk duygusu geliyo..şimdilik bu ikisini dinlemeye başladım..bir iki hafta ikisininde new age versiyonlarını dinlemeyi düşünüyorum..sonrasında asıl mesele olan sosyal fobiye geçmeyi düşünüyorum..tavsiyeniz nedir arkadaşlar,iyi yoldamıyım..şimdiden teşekkürler.. |
Suçluluk Duyguları New Age atakan bey mrb lar...yukarıda yazmışı olduğum msj ımı cvp layabilirmisiniz..şimdiden teşekkürler.. |
Suçluluk Duyguları New Age Ego ve Suçluluğu bir hafta dinledikten sonra etki görsenizde görmesenizde kendine güven sosyallik koruma kalkani vb telkinleri ekleyiniz. Bunlara ek olarak sf telkinide ekleyebilirsiniz.Sf telkini baya uzun bu arada.Ben öncelikle bahsettiğim diğer telkinleri öneriyorum. |
Suçluluk Duyguları New Age atakan bey anladığım kadarıyla biz sadece müzik dinliyoruz ve zaman içinde bilinç altımız bahsedilen telkinleri duymaya başlıyor.. bir başka sorumda bir iki hafta ego güçlendirici ve suçluluk duygusu müziklerini dinledikten sonra kendine güven ve sosyal kaygı vb telkinleri ekleyin demişsiniz..bu sonradan eklediğimiz telkinleri dinlemeye başladıktan sonra ilk başlarda dinlediğimiz ego güç. ve suçluluk duygusu telkinlerini dinlemeyi bırakıyormuyuz yada hepsini beraber dinleyip bir karma mı yapıyoruz..umarım derdimi anlatabilmiştirim şaşkın şimdiden teşekkürler.. |
Suçluluk Duyguları New Age Suçluluk ve Ego listenizde sabit oluyor.Diğerlerini ekliyorsunuz. 12389 |
Suçluluk Duyguları New Age atakan bey , telkinleri dinlememiz için günlük tavsiye ettiğiniz bir süre var mı acaba.. bu arada vermiş olduğunuz seri cvp lar için tşkkrlr.. |
Suçluluk Duyguları New Age Böyle bir süre yok.Uyurken dinleyebilirisiniz.Ne kadar çok dinlerseniz o kadar çok tekrar olmuş olur. |
Suçluluk Duyguları New Age MERHABA ATAKAN BEY, new age versiyonunu 2 kere cektim ama sure 7.21 ve muzik sonlanmadan bitiyor birden bire..cekerken sorun olmustur belki diye 2 kere cektim ama halen aynı sekilde yarısında kesiliyormus gibi..bir sorunmu war ?? |
Suçluluk Duyguları New Age Alıntı:
|
Ynt: Suçluluk Duyguları New Age art56art56 Selam ben aranıza yeni katıldım. Ego ve suçluluğun bütün versiyonlarını indirdim. Hepsi de çok güzel ama en çok new age olanı beğendim. Benim bir sorum olacak bütün versiyonlarını bir arada dinlesem acaba bir sakıncası varmı. Yani hem new age hem sanat hem klasik olarak bütün verisyonları arka arkaya sıraladım ego ve suçlulukla ilgili olanları dinliyorum. Bir de çeviri konusunda elimden gelen yardımı yapmak isterim araştırmak gereken konular içinde elimden geleni yaparım . Teşekkürler şimdiden. |
Ynt: Suçluluk Duyguları New Age Merhaba, Sitenizi yeni keşfettim. Şu anda tavsiye ettiğiniz gibi suçluluk duygusu ve ego güçlendirici mp3 leri indiriyorum. İkisinin dinlenme aralığı nasıl olmalı ? Ard arda yada gün aralıkları ile mi ? Bir de dikkatimi çeken bir nokta var : Daha önce okuduğum kitaplarda olumlu cümle kurmamızı , bilinçaltının olumsuzu algılamadığı söyleniyor sizin telkinlerinizde : az endişeli, depresyonda değilim, daha az sinirliyim... gibi olumsuz sözcükler yer alıyor. Onun yerinde huzurlu ve rahatım, dingin ve sakinim denmesi gerekmiyor mu ? diğer şekilde negatif durumlara daha çok odaklanmıyormuyuz ?? kırmızı elma düşünme dediğimiz zaman tek düşündüğümüz kırmızı elmadır ? Beni aydınlatırsanız sevinirim. |
Ynt: Suçluluk Duyguları New Age İki çeşit script vardir.İçerik olarak kısa olanlarda mutlaka olumlu sözcükler yer alir...İçerik olarak uzun olanlarda ise bu tür bir yanlış anlaşılma olmayacağı için zaman zaman olumsuz gibi gozuken cümleler kullanilabilir... Zaten günlük hayatta böyledir.Tek cümlelik bir yazıyı yanlış algılama olasılığınız yüksekken bir konu bir sayfa anlatılmışsa yanlış algılanmayacaktır. |
Ynt: Suçluluk Duyguları New Age Merhaba; 'Suçluluk duyguları' ve 'ego(güven)güçlendirici' telkinlerinin içine kayıtlı olduğu parçaların new age versiyonlarının, ait oldukları grup ya da sanatçıların ve (varsa)içinde bulundukları albümün adını öğrenebilir miyim? İlginç projenizi takdir ediyor ve deniyorum. Şimdiden teşekkürler. |
Ynt: Suçluluk Duyguları New Age merhaba ben bi türlü mp3 leri indiremedim yaa sadanim bu üçüncü üyeliğim..ilk ikisinde sorun çıktı giriş yapamadım şimdi yapabilıorum ama link e tıklayıp farklı kaydet dediğmde başka bi web adresne bağlanıo ...ne çok uğraştım uffhh yaa yardım ltfn lütfn... emb23 |
Ynt: Suçluluk Duyguları New Age server larımızda yenileme çalışmaları var... yaşadığınız tüm sorunlar bundan kaynaklı.... daha hızlı servis alabilmeniz için bu değişiklikler yapıldı... atakan bey şu ana online gözükmüyor... ama gün içinde bu yazılanları okuyarak ilgili linklerde ki problemleri hemen halleder.... pc05 tüm arkadaşlardan biraz sabır ve desteklerini bekliyoruz... ark5 teşekkür ederiz... ttli3 bu arada sevgili threat foruma girişte sorun yaşayanlar diye açılan başlıkta yapılanları deneyerek eski üyeliğinden giriş yapmayı tekrar dene... olmadı ona da bi çare bulunur... sevgiler... actionsmile |
Ynt: Suçluluk Duyguları New Age Alıntı:
çok teşekkürlerr utananadam |
Ynt: Suçluluk Duyguları New Age Atakan abi sesin güzelmiş ha:D guitar telkinlerin birinde sesin geliyo biraz:D |
Ynt: Suçluluk Duyguları New Age siteye bugün katıldım. (13 nisan) daha önce böyle bişeyden hiç haberim yoktu. gerçekten böyle şeylere herkezin ihtiyacı var bence. atakan abinin ellerine sağlık. |
Ynt: Suçluluk Duyguları New Age ben başlangıç olarak ego güçlendirici ve sigara bırakmayı aynı anda dinlemeye başladım acaba doğrumudur cevaplayabilirmisiniz |
Ynt: Suçluluk Duyguları New Age merhabalar.. önerimiz suçluluk ve ego ile başlanmasından yanadır.. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...bilirim-b10.0/ yinede kendi tercihlerinize göre liste oluşturabilirsiniz.. benim önerim; suçluluk + ego + erteleme ile başlayın.. bir hafta içinde sigarayı terketme telkinini de ilave ederek devam edin.. sevgiler.. |
Ynt: Suçluluk Duyguları New Age mrh.arkadslar nde yeni geldim.ama bir sorum olucak bu new ageler hepsinde aynı nasıl oluyor bu.yani sosyal fobidede suçluluk duygusundada aynı nasıl oluyor bu iş.hem be a nebilim inanmıorum böle selylere ama inş iyi olur benim için. dinlemye devam kiss3... |
Ynt: Suçluluk Duyguları New Age yanımıza hoşgeldin sevgi gülpınar new age müziğinin hepsi aynı evet. telkin içerikleri farklı.. önemli olan da bu zaten.. telkinler bilincimizin direncine takılmaması için, direk bilinçaltımıza yöneliktir. müzik bir nevi maskedir.. telkin içeriklerini bilmek gerekmiyor ama bilinçaltımıza ne gibi komutlar verildiğini merak edersen eğer, ilgili konu başlıklarından telkin içeriklerini okuyabilirsin. sevgiler hismiley |
Ynt: Suçluluk Duyguları New Age selam arkadaşlar siteye yeni üye oldum umarım faydasını görürüm emeği geçen herkese teşekkürler. |
Ynt: Suçluluk Duyguları New Age selam arkadaslar bende yeniyim siteyi tam cözemedim ama cözcem rt67 |
Ynt: Suçluluk Duyguları New Age telkinlerin içinde en beğendiğim new age olanı. aynı telkinlerin farklı new age versiyonu yapılabilir mi ? |
Ynt: Suçluluk Duyguları New Age merhabalar bcem istenilen her müziğe elbette telkin eklenebilir ama müzikler için telif hakkı ödenmesi gerekiyor... dolayısı ile genele açılan telkinlerde seçeneklerimiz kısıtlı olmakta... sevgiler.. hismiley |
Çok Teşekkür Ederim..:) |
Alıntı:
|
merhaba Yelizim telkinleri dinlemeye başladıktan sonra bahsettiğin etkileri görmek normal. bir süre sonra geçecek bu dalgalanmalar sung66 daha detaylı bilgi için vaktin olduğunda aşağıdaki linki inceleyibirsin onayi sevgiler actionsmile http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-anketlerimiz/ |
Alıntı:
|
sağolun... |
merhabalar ben de new age dinliyorum ve müzikler harika teşekkürler |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:37 AM. |