![]() |
Ynt: Suçluluk Duyguları New Age Merhaba; 'Suçluluk duyguları' ve 'ego(güven)güçlendirici' telkinlerinin içine kayıtlı olduğu parçaların new age versiyonlarının, ait oldukları grup ya da sanatçıların ve (varsa)içinde bulundukları albümün adını öğrenebilir miyim? İlginç projenizi takdir ediyor ve deniyorum. Şimdiden teşekkürler. |
Ynt: Suçluluk Duyguları New Age merhaba ben bi türlü mp3 leri indiremedim yaa sadanim bu üçüncü üyeliğim..ilk ikisinde sorun çıktı giriş yapamadım şimdi yapabilıorum ama link e tıklayıp farklı kaydet dediğmde başka bi web adresne bağlanıo ...ne çok uğraştım uffhh yaa yardım ltfn lütfn... emb23 |
Ynt: Suçluluk Duyguları New Age server larımızda yenileme çalışmaları var... yaşadığınız tüm sorunlar bundan kaynaklı.... daha hızlı servis alabilmeniz için bu değişiklikler yapıldı... atakan bey şu ana online gözükmüyor... ama gün içinde bu yazılanları okuyarak ilgili linklerde ki problemleri hemen halleder.... pc05 tüm arkadaşlardan biraz sabır ve desteklerini bekliyoruz... ark5 teşekkür ederiz... ttli3 bu arada sevgili threat foruma girişte sorun yaşayanlar diye açılan başlıkta yapılanları deneyerek eski üyeliğinden giriş yapmayı tekrar dene... olmadı ona da bi çare bulunur... sevgiler... actionsmile |
Ynt: Suçluluk Duyguları New Age Alıntı:
çok teşekkürlerr utananadam |
Ynt: Suçluluk Duyguları New Age Atakan abi sesin güzelmiş ha:D guitar telkinlerin birinde sesin geliyo biraz:D |
Ynt: Suçluluk Duyguları New Age siteye bugün katıldım. (13 nisan) daha önce böyle bişeyden hiç haberim yoktu. gerçekten böyle şeylere herkezin ihtiyacı var bence. atakan abinin ellerine sağlık. |
Ynt: Suçluluk Duyguları New Age ben başlangıç olarak ego güçlendirici ve sigara bırakmayı aynı anda dinlemeye başladım acaba doğrumudur cevaplayabilirmisiniz |
Ynt: Suçluluk Duyguları New Age merhabalar.. önerimiz suçluluk ve ego ile başlanmasından yanadır.. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...bilirim-b10.0/ yinede kendi tercihlerinize göre liste oluşturabilirsiniz.. benim önerim; suçluluk + ego + erteleme ile başlayın.. bir hafta içinde sigarayı terketme telkinini de ilave ederek devam edin.. sevgiler.. |
Ynt: Suçluluk Duyguları New Age mrh.arkadslar nde yeni geldim.ama bir sorum olucak bu new ageler hepsinde aynı nasıl oluyor bu.yani sosyal fobidede suçluluk duygusundada aynı nasıl oluyor bu iş.hem be a nebilim inanmıorum böle selylere ama inş iyi olur benim için. dinlemye devam kiss3... |
Ynt: Suçluluk Duyguları New Age yanımıza hoşgeldin sevgi gülpınar new age müziğinin hepsi aynı evet. telkin içerikleri farklı.. önemli olan da bu zaten.. telkinler bilincimizin direncine takılmaması için, direk bilinçaltımıza yöneliktir. müzik bir nevi maskedir.. telkin içeriklerini bilmek gerekmiyor ama bilinçaltımıza ne gibi komutlar verildiğini merak edersen eğer, ilgili konu başlıklarından telkin içeriklerini okuyabilirsin. sevgiler hismiley |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:12 AM. |