Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Suçluluk Duyguları (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sucluluk-duygulari/)
-   -   Suçluluk Duyguları New Age (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sucluluk-duygulari/594-sucluluk-duygulari-new-age.html)

hayatimdegisti 02-03-2007 05:43 PM

Suçluluk Duyguları New Age

Ego ve Suçluluğu bir hafta dinledikten sonra etki görsenizde görmesenizde kendine güven sosyallik koruma kalkani vb telkinleri ekleyiniz.
Bunlara ek olarak sf telkinide ekleyebilirsiniz.Sf telkini baya uzun bu arada.Ben öncelikle bahsettiğim diğer telkinleri öneriyorum.

tekrar 02-03-2007 05:59 PM

atakan bey anladığım kadarıyla biz sadece müzik dinliyoruz ve zaman içinde bilinç altımız bahsedilen telkinleri duymaya başlıyor..
bir başka sorumda bir iki hafta ego güçlendirici ve suçluluk duygusu müziklerini dinledikten sonra kendine güven ve sosyal kaygı vb telkinleri ekleyin demişsiniz..bu sonradan eklediğimiz telkinleri dinlemeye başladıktan sonra ilk başlarda dinlediğimiz ego güç. ve suçluluk duygusu telkinlerini dinlemeyi bırakıyormuyuz yada hepsini beraber dinleyip bir karma mı yapıyoruz..umarım derdimi anlatabilmiştirim şaşkın
şimdiden teşekkürler..

hayatimdegisti 02-03-2007 06:02 PM

Suçluluk ve Ego listenizde sabit oluyor.Diğerlerini ekliyorsunuz. 12389

tekrar 02-03-2007 06:08 PM

atakan bey , telkinleri dinlememiz için günlük tavsiye ettiğiniz bir süre var mı acaba..
bu arada vermiş olduğunuz seri cvp lar için tşkkrlr..

hayatimdegisti 02-03-2007 06:12 PM

Böyle bir süre yok.Uyurken dinleyebilirisiniz.Ne kadar çok dinlerseniz o kadar çok tekrar olmuş olur.

S_A_R_I 06-04-2007 12:50 PM

MERHABA ATAKAN BEY,
new age versiyonunu 2 kere cektim ama sure 7.21 ve muzik sonlanmadan bitiyor birden bire..cekerken sorun olmustur belki diye 2 kere cektim ama halen aynı sekilde yarısında kesiliyormus gibi..bir sorunmu war ??

hayatimdegisti 06-04-2007 01:04 PM

Alıntı:

S_A_R_I Nickli Üyeden Alıntı
MERHABA ATAKAN BEY,
new age versiyonunu 2 kere cektim ama sure 7.21 ve muzik sonlanmadan bitiyor birden bire..cekerken sorun olmustur belki diye 2 kere cektim ama halen aynı sekilde yarısında kesiliyormus gibi..bir sorunmu war ??

Telkin bittiğ için müziği kestim boşuna sadece müzik dinlemeyelim diye..Mp3 7.21 olarak yüklediyseniz doğrudur. 12389

palmtree 19-07-2007 07:28 PM

Ynt: Suçluluk Duyguları New Age

art56art56 Selam ben aranıza yeni katıldım. Ego ve suçluluğun bütün versiyonlarını indirdim. Hepsi de çok güzel ama en çok new age olanı beğendim. Benim bir sorum olacak bütün versiyonlarını bir arada dinlesem acaba bir sakıncası varmı. Yani hem new age hem sanat hem klasik olarak bütün verisyonları arka arkaya sıraladım ego ve suçlulukla ilgili olanları dinliyorum. Bir de çeviri konusunda elimden gelen yardımı yapmak isterim araştırmak gereken konular içinde elimden geleni yaparım . Teşekkürler şimdiden.

ceycey 31-08-2007 06:29 PM

Merhaba,
Sitenizi yeni keşfettim. Şu anda tavsiye ettiğiniz gibi suçluluk duygusu ve ego güçlendirici mp3 leri indiriyorum. İkisinin dinlenme aralığı nasıl olmalı ? Ard arda yada gün aralıkları ile mi ?

Bir de dikkatimi çeken bir nokta var : Daha önce okuduğum kitaplarda olumlu cümle kurmamızı , bilinçaltının olumsuzu algılamadığı söyleniyor sizin telkinlerinizde : az endişeli, depresyonda değilim, daha az sinirliyim... gibi olumsuz sözcükler yer alıyor. Onun yerinde huzurlu ve rahatım, dingin ve sakinim denmesi gerekmiyor mu ? diğer şekilde negatif durumlara daha çok odaklanmıyormuyuz ??
kırmızı elma düşünme dediğimiz zaman tek düşündüğümüz kırmızı elmadır ?
Beni aydınlatırsanız sevinirim.

hayatimdegisti 31-08-2007 08:27 PM

İki çeşit script vardir.İçerik olarak kısa olanlarda mutlaka olumlu sözcükler yer alir...İçerik olarak uzun olanlarda ise bu tür bir yanlış anlaşılma olmayacağı için zaman zaman olumsuz gibi gozuken cümleler kullanilabilir...
Zaten günlük hayatta böyledir.Tek cümlelik bir yazıyı yanlış algılama olasılığınız yüksekken bir konu bir sayfa anlatılmışsa yanlış algılanmayacaktır.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:30 PM.