Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Subliminal (http://www.hayatimdegisti.com/forum/subliminal/)
-   -   Mind Master (http://www.hayatimdegisti.com/forum/subliminal/13774-mind-master.html)

alakas 09-02-2009 01:54 AM

Zayıflama metnini de ben ekleyeyim (umarım çevirim iyidir)

"Ben zayıf ve zindeyim
Ben yediklerime dikkat ediyorum
Bugün kendimi daha zayıf hissediyorum
Şimdi zayıflıyorum
Bugün daha parlak görünüyor ve hissediyorum
Şimdi hissettiklerimden keyif alıyorum
Gelişme hissimi seviyorum
Beni zayıflatan yiyecekleri seviyorum
Kilo kaybetmek kolaydır
Sağlıklı olmaktan keyif alıyorsun
Vücudum daha ince ve daha sağlıklı oluyor
Ben kendimi içerde ve dışarda zayıf hissediyorum
Ben sağlıklı yiyecekler yiyorum
Ben yalnızca acıktığımda yemek yiyorum
Ben düzenli olarak egzersiz yapıyorum
Ben ince ve sağlıklıyım
Hızlı bir metabolizmaya sahipsin
Ben sağlıklı yaşam şeklimden keyif alıyorum"

Water_Nymph 07-05-2009 02:41 PM

Cevap: Mind Master

telkinlerle benzer işlevdeler telkinlerle beraber bunuda yapsak agır gelirmi sakıncası olurmu şuan hem telkinleri dinleyip hemde bu prog. mı çalıştırabilirmiyim aynı anda actionsmile
birde yazılar çok hızlı gelip geçiyor takip edemiyorum ne kdr süreyle ekranda kalmalı ? yazıları görüp okumamız gerekiyor diilmi?

Belgin ∞ 07-05-2009 03:44 PM

Hayır okumamız gerekmiyor :) Telkinleri nasıl kulağımızla duyamıyoruz ama bilinçaltımız algılıyor, bu programla da yazılanları okuyamıyoruz ama bilinçaltımız okuyor.

Water_Nymph 07-05-2009 04:30 PM

redflowers teşekkürler... peki telkinlerle birlikte nasıl yürütecegiz ikisini birden kullanabilirmiyiz varmı bu sekilde ikisindende faydalanan arkadaslar ?

dejaa 03-06-2009 05:28 PM

güzel programmış... sizce bizim telkinlermi yoksa bu yöntemmi daha etkilidir ?

gülpor 03-06-2009 05:55 PM

arkadaşlar slm,ben bu programı indirdim ama bir türlü anlayamadımrt67,gerçi son 3 haftadır mind masteri bilinç altıma kurdum ama olsun,bunuda kursam fenamı oluursmil56

Belgin ∞ 03-06-2009 09:03 PM

Alıntı:

gülpor Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 465196)
arkadaşlar slm,ben bu programı indirdim ama bir türlü anlayamadımrt67,gerçi son 3 haftadır mind masteri bilinç altıma kurdum ama olsun,bunuda kursam fenamı oluursmil56

ayarlarını yazıyorum:

Display every-8
Display for-88
Screensaver' de on seçili
Start After 5
Change Affirmation Every 5

Mesage Location-Randomly On Screen seçili
Mesage Order- Ordered seçili

Font yazan yerden yazıların boyutunu ve rengini seçiyoruz istediğimiz gibi. New yazan yere tıklıyoruz boş bir sayfa açılıyo, önceki sayfalardaki olumlamalardan kendinize göre olanı buraya yapıştırabilir ya da kendiniz olumlamalar yazabilirsiniz.

Kaydedip Start diyoruz. Nur topu gibi bir mind master ımız olmuş oluyor.

Sevgiler.

zonkow 06-06-2009 10:58 PM

Cevap: Ynt: Mind Master

Program için teşekkürler. Bende bugün indirdim.Türkçeye çevirdim ama aklıma takılan bişey var. Türkçedeki ç,ş,ö,ü gibi ingilizcede bulunmayan karakterleri kullanmama mızmı gerekiyor. Yoksa kullanabilirmiyiz

Alıntı:

serkangs Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 83470)
!. Rar. dosyasini indirin. 2.Verilen sifre ile Rar. dosyasini acin. 3. Programi yükleyin. 4. Programi baslatmadan "Import to Registry" cift tikladiktan sonra onaylayin. Bütün bunlari yaptiktan sonra Programi baslatin sapkal89 YENI farkina vardim şaşkın Aslinda soruya cevap vermemisim utananadam Benim anlatdigim gibi kurduktan sonra Program süresiz kullanabilirsiniz. Kusura bakmayin ;)

salvadore_xp 26-07-2009 04:44 AM

Title kısmına çevirdiğim telkinin başlığını bir türlü yazamıyorum. Kaydettiğim telkininin sırasını bulmak için teker teker göz atarak buluyorum. New butonunu tıklayarak kendi yazdığım telkinlerde de başlık sorunu yaşıyorum. Title kısmında yazı imleçi çıkıyor, ama klavyede tuşladıklarım yazılmıyor. Siz de yazılıyor mu? Ya da farklı bir pratiği var mı?

not: Yeni farkettim. Üzerine geldiğinizde başlık yazıyormuş. Sanırım siz de böyle anlıyorsunuz aradığınız telkini. Run kutuculuklarından hangilerini işaretlersem play dediğimde o sıraya uygun olarak ekrana gelecek di mi telkin sözleri?

umutburda 07-08-2009 12:35 PM

Cevap: Ynt: Mind Master

Çok teşekkürler isobel, güzel emeğin için. düşünsene, tamam ingilizcen süper ama, oturup PC başına en az 2-3 saatini buna harcadın, gerçekten süper bir iş yapmışsın, güzel kalbine teşekkürler. mutluluk seninle olsun.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:25 PM.