![]() |
Zayıflama metnini de ben ekleyeyim (umarım çevirim iyidir) "Ben zayıf ve zindeyim Ben yediklerime dikkat ediyorum Bugün kendimi daha zayıf hissediyorum Şimdi zayıflıyorum Bugün daha parlak görünüyor ve hissediyorum Şimdi hissettiklerimden keyif alıyorum Gelişme hissimi seviyorum Beni zayıflatan yiyecekleri seviyorum Kilo kaybetmek kolaydır Sağlıklı olmaktan keyif alıyorsun Vücudum daha ince ve daha sağlıklı oluyor Ben kendimi içerde ve dışarda zayıf hissediyorum Ben sağlıklı yiyecekler yiyorum Ben yalnızca acıktığımda yemek yiyorum Ben düzenli olarak egzersiz yapıyorum Ben ince ve sağlıklıyım Hızlı bir metabolizmaya sahipsin Ben sağlıklı yaşam şeklimden keyif alıyorum" |
Cevap: Mind Master telkinlerle benzer işlevdeler telkinlerle beraber bunuda yapsak agır gelirmi sakıncası olurmu şuan hem telkinleri dinleyip hemde bu prog. mı çalıştırabilirmiyim aynı anda actionsmile birde yazılar çok hızlı gelip geçiyor takip edemiyorum ne kdr süreyle ekranda kalmalı ? yazıları görüp okumamız gerekiyor diilmi? |
Cevap: Mind Master Hayır okumamız gerekmiyor :) Telkinleri nasıl kulağımızla duyamıyoruz ama bilinçaltımız algılıyor, bu programla da yazılanları okuyamıyoruz ama bilinçaltımız okuyor. |
Cevap: Mind Master redflowers teşekkürler... peki telkinlerle birlikte nasıl yürütecegiz ikisini birden kullanabilirmiyiz varmı bu sekilde ikisindende faydalanan arkadaslar ? |
Cevap: Mind Master güzel programmış... sizce bizim telkinlermi yoksa bu yöntemmi daha etkilidir ? |
Cevap: Mind Master arkadaşlar slm,ben bu programı indirdim ama bir türlü anlayamadımrt67,gerçi son 3 haftadır mind masteri bilinç altıma kurdum ama olsun,bunuda kursam fenamı oluursmil56 |
Cevap: Mind Master Alıntı:
ayarlarını yazıyorum: Display every-8 Display for-88 Screensaver' de on seçili Start After 5 Change Affirmation Every 5 Mesage Location-Randomly On Screen seçili Mesage Order- Ordered seçili Font yazan yerden yazıların boyutunu ve rengini seçiyoruz istediğimiz gibi. New yazan yere tıklıyoruz boş bir sayfa açılıyo, önceki sayfalardaki olumlamalardan kendinize göre olanı buraya yapıştırabilir ya da kendiniz olumlamalar yazabilirsiniz. Kaydedip Start diyoruz. Nur topu gibi bir mind master ımız olmuş oluyor. Sevgiler. |
Cevap: Ynt: Mind Master Program için teşekkürler. Bende bugün indirdim.Türkçeye çevirdim ama aklıma takılan bişey var. Türkçedeki ç,ş,ö,ü gibi ingilizcede bulunmayan karakterleri kullanmama mızmı gerekiyor. Yoksa kullanabilirmiyiz Alıntı:
|
Cevap: Mind Master Title kısmına çevirdiğim telkinin başlığını bir türlü yazamıyorum. Kaydettiğim telkininin sırasını bulmak için teker teker göz atarak buluyorum. New butonunu tıklayarak kendi yazdığım telkinlerde de başlık sorunu yaşıyorum. Title kısmında yazı imleçi çıkıyor, ama klavyede tuşladıklarım yazılmıyor. Siz de yazılıyor mu? Ya da farklı bir pratiği var mı? not: Yeni farkettim. Üzerine geldiğinizde başlık yazıyormuş. Sanırım siz de böyle anlıyorsunuz aradığınız telkini. Run kutuculuklarından hangilerini işaretlersem play dediğimde o sıraya uygun olarak ekrana gelecek di mi telkin sözleri? |
Cevap: Ynt: Mind Master Çok teşekkürler isobel, güzel emeğin için. düşünsene, tamam ingilizcen süper ama, oturup PC başına en az 2-3 saatini buna harcadın, gerçekten süper bir iş yapmışsın, güzel kalbine teşekkürler. mutluluk seninle olsun. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:25 PM. |