![]() |
Ynt: Mind Master Sevgili Serenity ve İsobel çok teşekkür ederim,emeğiniz için...Programı kurdum yükledim,sonrada türkçelerine çevirdim,şimdi önümden geçiyolar devamlı:) |
Ynt: Mind Master arkadaşlar bu program trial mı, yani 3 gun dolduktan sonra kullanabilirmiyiz ,ona göre bir sürü olumlama yazıcam ttli3 bir de font rengi ve buyuklugunu değiştirmeyi çok denedim change font tan ama olmadı..(bu arada kendi programımı oluşturdum ve o seçili iken yaptım change font u ) b456 |
Ynt: Mind Master tam sürüm olması lazım, şifreyle girdiğin için super |
Ynt: Mind Master Alıntı:
|
Ynt: Mind Master serkan çok teşekkürler , o şekilde yapıp tekrar set up dosyasını kurdum , programı açınca 3 days trial yazısı kayboldu super saolasın valla smiliyface |
Ynt: Mind Master Rica ederim. Yardim edebildiysem ne mutlu bana smiliyface güle güle kullanalim |
Ynt: Mind Master smiliyface hepinizin ellerine sağlık çok teşekkür ederim smiliyface |
Ynt: Mind Master lütfen youtube a girin ve bu olayın ne kadar etkili olduğunu görün link atmıyorum yasaklı olduğu için açmıcaktır youtube da Derren Brown - Subliminal Advertising diye arattırın ve videoyu sonuna kadar izleyin. ayrıca ünlü bir fastfood zincirininde konumuzla ilgili videosu var.. :))) |
Ynt: Mind Master Serenity'cim isobel'cim harikasınız.Çok teşekkür ederim.Ellerinize,yüreklerinize sağlık kiss3 |
Ynt: Mind Master ne kadar teşekkür etsem az. emeklerine, gönlüne sağlık.. alk78 alk78 alk78 alk78 sevgiler.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:52 PM. |