Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Subliminal (http://www.hayatimdegisti.com/forum/subliminal/)
-   -   Mind Master (http://www.hayatimdegisti.com/forum/subliminal/13774-mind-master.html)

jaunty 26-10-2008 06:33 PM

Ynt: Mind Master

Enteresan bişey oldu ve sorunu halledemedim. sad456 Mind master durduk yere çalışmamaya başladı. b456
Program açılıyor fakat starta basılmıyor,edit yapılmıyor.Ve test tuşu faal değil.Sildim yeniden yükledim.gene olmadı. Acaba benim pcden mi kaynaklanıyor.Yoksa yapmam gereken birşeyi yapmıyormuyum? Yardımcı olursanız sevinirim.

isobel 26-10-2008 07:28 PM

Aynısı bendede oldu,sanırım free süresi doluyor

Pamukk 26-10-2008 07:55 PM

Alıntı:

serkangs Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

pamukk Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar bu program trial mı, yani 3 gun dolduktan sonra kullanabilirmiyiz ,ona göre bir sürü olumlama yazıcam ttli3
bir de font rengi ve buyuklugunu değiştirmeyi çok denedim change font tan ama olmadı..(bu arada kendi programımı oluşturdum ve o seçili iken yaptım change font u ) b456

!. Rar. dosyasini indirin. 2.Verilen sifre ile Rar. dosyasini acin. 3. Programi yükleyin. 4. Programi baslatmadan "Import to Registry" cift tikladiktan sonra onaylayin. Bütün bunlari yaptiktan sonra Programi baslatin sapkal89 YENI farkina vardim şaşkın Aslinda soruya cevap vermemisim utananadam Benim anlatdigim gibi kurduktan sonra Program süresiz kullanabilirsiniz. Kusura bakmayin ;)

arkadaşlar bu şekilde yapın düzeliyor super

jaunty 27-10-2008 12:05 AM

olmuyor üzgünüm daha öncede denemiştim şimdi tekrar denedim başarısız oldu.niye acaba?

jaunty 27-10-2008 11:22 PM

neyse subliminal 1.2 yi denedim onu becerdim.demokraside çareler tükenmez.
sakin kafayla mind masteri birdaha denerim sonra teşekkürler ilginize.

CeM 27-10-2008 11:41 PM

Alıntı:

jaunty Nickli Üyeden Alıntı
Enteresan bişey oldu ve sorunu halledemedim. sad456 Mind master durduk yere çalışmamaya başladı. b456
Program açılıyor fakat starta basılmıyor,edit yapılmıyor.Ve test tuşu faal değil.Sildim yeniden yükledim.gene olmadı. Acaba benim pcden mi kaynaklanıyor.Yoksa yapmam gereken birşeyi yapmıyormuyum? Yardımcı olursanız sevinirim.

O problem bende baştan beridir var smil56 sen en azından kullanmışsın biraz y789

commandant 21-12-2008 01:50 AM

program ve çeviri için ayrı ayrı teşekkürler
30. sayfadaki kilo verme ile ilgili olan kelimelerin Türkcesini bulamadım yok galiba

teoman_ 28-01-2009 09:45 PM

paylaşım için teşekkürler.

alakas 29-01-2009 09:45 PM

isobel arkadaşım, paylaşımların için teşekkürler, ama zayıflama ile ilgili olan çeviri yok, onu da ekleyebilir misin lütfen...

esmas 09-02-2009 12:14 AM

sanirim cok gec kalmisiz.. olmuyor.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:01 PM.