![]() |
Cevap: Mind Master Alıntı:
bir de ben para konusunda kullanıyorum minmaster'ı. dolayısıyla özellikle bu konu zaman gerektirir diye düşünüyorum.y789. sevgi ve huzurla kal. |
Cevap: Mind Master Öncelikle program ve çeviri için teşekkürler. Ancak ayarları arkdaşın belirttiği şekilde yaptığım halde yazıları çok açık ve net bir şekilde okuyorum hatta uzun cümleleri bile, normalde dirençle karşılaşmaması için bizim bunları görmememiz gerekmiyor muydu? |
Cevap: Mind Master bu programda birden cok secenek eklemenin bi sakıncası olurmu acaba |
Cevap: Mind Master Hata verdi:( |
Cevap: Mind Master link gitmiş yenilenebilir mi acaba |
Cevap: Mind Master link hata veriyor yükleyemiyorum yardımcı olabilebek birileri varmı lütfen? |
Cevap: Mind Master Fırından yeni çıkan bir upload :) RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting buradan indirebilirsiniz. |
Cevap: Mind Master teşekkürler redflowers, bilgisayarıma format atılınca programda gitti tekrar yüklemek istiyorum fakat verdiğiniz linktede sanırım bir sorun var. |
Cevap: Mind Master linkte sorun var malesef yenilemeniz mümkün mü? |
Cevap: Mind Master arkadaşlar ilk sayfadaki link malumunuz iptal olmuş sonradan tekrar güncellenmiş lakin sonraki verilen linkte sadece program var ilacı yok.Acaba ilacıyla birlikte tekrar yükleyebilir misiniz ya da sadece ilacı da olabilir.Biraz araştırdım ama bulamadım sitelerde.Yardımlarnız için teşekkür ederim. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:34 PM. |