Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Sosyallik Arttırıcı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sosyallik-arttirici/)
-   -   Sosyallik Arttırıcı Telkin New Age (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sosyallik-arttirici/576-sosyallik-arttirici-telkin-new-age.html)

smyrna 23-02-2008 06:08 AM

Ynt: Sosyallik Arttırıcı Telkin New Age

benim bir sorum olacak. ben sosyallik arttırıcı telkinleri indirdim, telkinlerin süresi 3,5-4 dk civarında. ego ve suçluluk oldukça uzundu 10 dk civarında acaba eksik indirmiş olabilir miyim yoksa bunlar kısa mı?
şimdiden teşekkürler...

shamanic 23-02-2008 12:21 PM

bende 5 dk. civarında gözükmekte.. dusun atakan bey daha iyi bilir ama versiona göre yarım dk. lık farklılıklar önemli olmaya bilir..
sonuçta çok az bir zaman ise şarkı bölünmemiştir.. b456

ama sosyalliğin süresinin ego dan az olması normal çünki ego telkini daha uzundur.. siirokul
script yada telkin içeriklerini incelediğinizde sizde farkedeceksiniz.. pc05

sevgiler.. actionsmile

Sirona 22-05-2008 06:50 PM

merhabalar

new age versiyonu bende 4:03 ve çalışma sonlanmıyor yani müziğin akışından bu belli oluyor elinizde varsa tekrar upload eder misiniz çünkü çok güzel bir müzik yarıda kesilince üzüldüm.bir de şu smileyleriniz forumu oldukça ağırlaştırıyor sayfalar kasılıyor (naçizane fikrim:gereksiz)teşekkür ederim

hamata 22-05-2008 07:08 PM

merhabalar müzik de çok güzelmiş şarkının ismi nedir acaba

shamanic 26-05-2008 10:12 AM

Alıntı:

Sirona Nickli Üyeden Alıntı
merhabalar

new age versiyonu bende 4:03 ve çalışma sonlanmıyor yani müziğin akışından bu belli oluyor elinizde varsa tekrar upload eder misiniz çünkü çok güzel bir müzik yarıda kesilince üzüldüm.bir de şu smileyleriniz forumu oldukça ağırlaştırıyor sayfalar kasılıyor (naçizane fikrim:gereksiz)teşekkür ederim

merhabalar sirona..
uyarın üzerine kontrol ettim.. indirdiğin version normal.. şarkının kesiliyor gibi olmasının sebebi..
telkin okuması bittiğinde boş şarkı dönmemesi için atakan bey şarkıyı kesmiş..

keyifli dinlemeler dilerim..

sevgiler.. hismiley

ltxim 15-09-2008 03:21 AM

merhabalar.benim bi sorum olucaktı.sosyallik artırıcı telkinin new age versiyonondaki müzik hangi sanatcıya ait acaba.müziği çok sevdim,hangi sanatcıya aitse başka müziklerininde bulmak istiyorum.ama sanatcının ismini bilmediim için mümkün olmuyor.yardımcı olan olursa çok sevinirim

ltxim 15-09-2008 03:29 AM

yardım

:(

hanci_cem 05-12-2008 10:13 PM

arkadaslar linklerin nerede oldugunu göremiyorum. yardimci olursaniz cok memnun olurum

Belgin ∞ 05-12-2008 10:46 PM

Alıntı:

hanci_cem Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 90964)
arkadaslar linklerin nerede oldugunu göremiyorum. yardimci olursaniz cok memnun olurum

Konuyu ilk mesajdan itibaren okudunuz mu?İlk mesajda linkler mevcut.

MEX54 06-12-2008 02:03 PM

ARKADAŞLAR LİNKLERİ BENDE GÖREMİYORUM YARD. OLUN LÜTFEN

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:34 AM.