Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Sosyallik Arttırıcı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sosyallik-arttirici/)
-   -   Sosyallik Arttırıcı Telkin New Age (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sosyallik-arttirici/576-sosyallik-arttirici-telkin-new-age.html)

hayatimdegisti 06-01-2007 02:05 PM

Sosyallik Arttırıcı Telkin New Age

Sosyallik Arttırıcı Telkini New Age Müziği Eşiliğinde Dinlemek İçin Buradan Yükleyebilirsiniz.

New age telkinler telif sorunu olabileceği için kaldırılmıştır.

guloz 14-03-2007 02:36 PM

Sosyallik Arttırıcı Telkin New Age

Merhabalar,

Bugün webde gezinirken bi sekilde sitenize rastladım ve cok ilgimi cekti..Sabahtan beri de hala incelemekte ve öncelikle tavsiye ettiklerinizi indirip dinlemekteyim..Zaten ney ve new age özellikle dinledigim müzikler arasındadır. Ancak bisey dikkatimi cekti, kilo verme ada new age mp3 ü ile sosyallik artırıcı new age mp3 ü aynı..gerci birinin süresi daha az ama geri plandaki bahsettiginiz telkinler duyulmadıgı icin içerigini bilemiyorum. İçerikleri farklı ise baska bir new age müzik olsaydı daha ii olmaz mıydı..

bafer 21-10-2007 08:34 PM

Ynt: Sosyallik Arttırıcı Telkin New Age

aslında bu tür müziklerin pek yarıyacağını sanmıyorum sonuçta herşey kafada bitiyor. ama denemekte fayda var . bir de bu konuda tek korkum acaba bu tür şeyler gerçekten faydalı oluyorsa acaba bunu kötü bir şekilde kullanılma durumu olamazmı . yani az buçuk bi korku yaşıyor insan acabna farklı birşey insana empoze edilmek isteniyor olabilirmi ? butür korkular yüzünden sitenizdeki tüm müzikleri sadece müzik niyetine dinlemeye yöneltiyor beni. buda acaba etkisini göremiyecekmiyim görmüyormuyum gibi kaygılara sürüklüyor yinede teşekkürler

shamanic 21-10-2007 09:09 PM

sevgili bafer aramıza hoşgeldiniz... actionsmile söylediklerinden sadece bir tanesine yürekten katılıyorum.. her şey kafada biter.. thumbsanim

forumumuzu incelediniz mi acaba.. sormuş olduğunuz sorulara daha öncelerden çeşitli cevaplar verildi.. dilerseniz onları okuyun.. eger bulamadım derseniz ben ve arkadaşlarım size konularla ilgili cevapları ya yönlendir ya da burdan yanıtlarız... b456

sizin satırlarınızı okurken mutlaka bildiğiniz bir araştırma geldi aklıma.. 2 grup hastayı birbirinden ayırıyorlar.. bunlardan bir grupa ağrı kesici olduğu söylen haplar veriliyor ancak gerçekte bunlar sadece şekerlemeler.. sonuç oldukça şaşırtıcı oluyor ve ağrıları kesiliyor...

gerçekte önemli olan sizin niyetinizdir... başınız ağrıyorsa ve dünyanın en güçlü ağrı kesicisi size sunuluyorsa ve siz bu benim ağrımı dindirmez diyorsanız.. yapcak bir şey kalmıyor.. kullandığımız her yol ve teknik ancak inanırsak bizleri başarı getirir... ttli3

kaygılarınızı elbette dile getireceksiniz.. bizlerde aynı yollardan geçerek bu noktaya geldik.. ancak araştırdıkça çok güvenli bir noktada olduğunuzu da fark ettikçe burası için endişelerinizin yersiz olduğunu göreceksiniz.. daha önce benzer bir konuya vermiş olduğum cevabı tekrar buraya ekleyeceğim.. bu konularla alakalı pek çok arkadaşlarımızın düşünceleri.. yorumları.. araştırmalrı forum sayfalarımızda ... pc05 kurcaladıkça bir sürü güzel bilgiyle karşılaşacaksınız.. sevgiler.. hismiley

shamanic 21-10-2007 09:21 PM

Alıntı:

shamanic Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

aysekim Nickli Üyeden Alıntı
İnsan kulağı çok düşük ve çok yüksek şiddette sesleri duyabilme yeteneğine sahiptir. İnsan kulağının algılayabileceği en düşük ses şiddeti, ‘eşik şiddet’ olarak bilinir. Kulağa zarar vermeden işitilebilen en yüksek sesin şiddeti ise, eşik şiddetinin yaklaşık 1 milyon katı kadardır.
Sesin şiddet faktörü => Ses seviyesi (dB) => Sesin kaynağı

1.000.000.000.000.000.000 => 180 => Roket sesi
1.000.000.000.000.000 => 150 => Jet uçağının kalkışı
1.000.000.000.000 => 120 => Gök gürültüsü
100.000.000.000 => 110 => Klakson sesi
10.000.000.000 => 100 => Metro istasyonu
1.000.000.000 => 90 => Mutfak blenderi
100.000.000 => 80 => Saç kurutucusu
10.000.000 => 70 => Otobandaki trafik
1.000.000 => 60 => Normal konuşma
10.000 => 40 => Oturma odası
1.000 => 30 => Kütüphane, hafif fısıltı
10 => 10 => Yaprak hışırtısı
l 0 => İşitmenin alt sınırı eşik şiddet
bu veriler en azından kanıt olmustur.çünkü bunlar bilimsel verilerdir.
12389

duymadığımızı zannettiğimiz telkinlerle ilgili bilimsel araştırmalar..

Alıntı:

shamanic Nickli Üyeden Alıntı
.. .. ancak kafana takılan soruları sıralarken cevap yine sorularında gizli.. öncelikle burası hiç bir parti.. reklam ya da benzeri bir amaç için kurulmuş bir site değil.. hiç kimseye yada kuruma kuruluşa hizmet için kurulmuş bir yer de değil.. dolayısıyla bu endişeniz gereksiz..
bizler gibi bazı sıkıntılı yollardan geçmiş olan atakan bey in ücretsiz olarak sunduğu yardım amaçlı bir site.. insanların en genel sorunları için olan telkinler ve içerikleri gayet açık olarak belirtilerek karşılıksız olarak bu adres vasıtasıyla kişilere ulaşmakta.. şahsi olanlar için de özel çalışmalr yapılmakta.. arada duyduğunuz sesler frekansın yükselmesinden kaynaklanarak bir cümlenin tek bir harfi gibidir.. dolayısıyla anlamsız gelmesi gayet normal.. tedirgin olmanıza hiç gerek bu yüzden.. daha öncede belirttiğimiz nedenlerden dolayı telkinlerden subliminal olarak dinlenmesi çok daha faydalıdır.. hele ki sizin gibi bu kadar temkinli yaşayanlar kişiler için mutlaka şarttır bile diyebilirim.. bilinç altınıza tam olarak hangi mesjların verildiğinden emin olmak için ilgili telkinlerle alakalı scriptleri okuyarak teyit edebilirsiniz.. kendinizi iyi hissedinceye kadar bu telkinleri sesli olarak okuyun .. kaydedin ve dinleyin ... hızlı etki etmesini istiyorsanız.. buyrun bizimle birlikte subliminal telkinleri dinleyin.. karar sizin .. saygılar..

umarım yol göstermek açısından bu yazılanlar size yardımcı olur.. rehber bölümümüzü inceleyin lütfen.. aklınıza takılan sorularınızı paylaşmaya devam ediniz.. sevgiler.. ttli3

su_oguz@hotmail.com 22-10-2007 10:44 AM

evet shamanic kesinlikle sana katılıyorum.
öncelikle istemek önemli.....
eğer telkinleri olumlama yaparak dinlerseniz daha etkili.
unutmayın kesinlikle bilinçaltı çalışmaları bir şekilde,
etkisini gösteriyor.....
ben bu siteyle tanıştıktan ve müzikleri dinledikten sonra,
hayatımda ciddi değişimler oldu,
şiddetle tavsiye ediyorum.

EYLÜL75 06-01-2008 10:37 PM

Linkte sorun var indiremedim. sadanim

shamanic 06-01-2008 11:46 PM

geçici bir problemden kaynaklı... onayi

alternatif linkler eklendi.. b456
onları kullanarak indirebilirsiniz... pc05

sevgiler.. actionsmile

tranquila 09-01-2008 12:10 AM

merhaba ben bugün gördüm sitenizi, s45apk s45apk s45apkinş anlattıklarınız işe yarar.yoksa hayatımkaydı.com diye site açıcam s45apk

hayatimdegisti 09-01-2008 12:25 AM

Hoşgeldiniz.Sitemiz diğer benzerleri ile karşılaştırıldığında dünyada en fazla olumlu yorum yapilan telkinler içermektedir.Bu telkinleri ücretsiz olarak indirebilmektesiniz.Başarı oranı yüksektir.Ancak yinede telkinleri destek amaçlı olarak kullandığınızı unutmayınız.Tek ümidinizi buraya bağlamayınız.
Siteye üye olan üye adaylarımız öncelikle kendilerini ve hedeflerini hoşgeldiniz bölümünde bir paragrafta olsa anlatırlarsa daha çok yardımcı olabiliriz.Detay vermediğiniz için sorununuz nedir ne beklentiniz var bu mesajınızdan ben bir şey anlayamadım.

Alıntı:

tranquila Nickli Üyeden Alıntı
merhaba ben bugün gördüm sitenizi, s45apk s45apk s45apkinş anlattıklarınız işe yarar.yoksa hayatımkaydı.com diye site açıcam s45apk

smyrna 23-02-2008 06:08 AM

benim bir sorum olacak. ben sosyallik arttırıcı telkinleri indirdim, telkinlerin süresi 3,5-4 dk civarında. ego ve suçluluk oldukça uzundu 10 dk civarında acaba eksik indirmiş olabilir miyim yoksa bunlar kısa mı?
şimdiden teşekkürler...

shamanic 23-02-2008 12:21 PM

bende 5 dk. civarında gözükmekte.. dusun atakan bey daha iyi bilir ama versiona göre yarım dk. lık farklılıklar önemli olmaya bilir..
sonuçta çok az bir zaman ise şarkı bölünmemiştir.. b456

ama sosyalliğin süresinin ego dan az olması normal çünki ego telkini daha uzundur.. siirokul
script yada telkin içeriklerini incelediğinizde sizde farkedeceksiniz.. pc05

sevgiler.. actionsmile

Sirona 22-05-2008 06:50 PM

merhabalar

new age versiyonu bende 4:03 ve çalışma sonlanmıyor yani müziğin akışından bu belli oluyor elinizde varsa tekrar upload eder misiniz çünkü çok güzel bir müzik yarıda kesilince üzüldüm.bir de şu smileyleriniz forumu oldukça ağırlaştırıyor sayfalar kasılıyor (naçizane fikrim:gereksiz)teşekkür ederim

hamata 22-05-2008 07:08 PM

merhabalar müzik de çok güzelmiş şarkının ismi nedir acaba

shamanic 26-05-2008 10:12 AM

Alıntı:

Sirona Nickli Üyeden Alıntı
merhabalar

new age versiyonu bende 4:03 ve çalışma sonlanmıyor yani müziğin akışından bu belli oluyor elinizde varsa tekrar upload eder misiniz çünkü çok güzel bir müzik yarıda kesilince üzüldüm.bir de şu smileyleriniz forumu oldukça ağırlaştırıyor sayfalar kasılıyor (naçizane fikrim:gereksiz)teşekkür ederim

merhabalar sirona..
uyarın üzerine kontrol ettim.. indirdiğin version normal.. şarkının kesiliyor gibi olmasının sebebi..
telkin okuması bittiğinde boş şarkı dönmemesi için atakan bey şarkıyı kesmiş..

keyifli dinlemeler dilerim..

sevgiler.. hismiley

ltxim 15-09-2008 03:21 AM

merhabalar.benim bi sorum olucaktı.sosyallik artırıcı telkinin new age versiyonondaki müzik hangi sanatcıya ait acaba.müziği çok sevdim,hangi sanatcıya aitse başka müziklerininde bulmak istiyorum.ama sanatcının ismini bilmediim için mümkün olmuyor.yardımcı olan olursa çok sevinirim

ltxim 15-09-2008 03:29 AM

yardım

:(

hanci_cem 05-12-2008 10:13 PM

arkadaslar linklerin nerede oldugunu göremiyorum. yardimci olursaniz cok memnun olurum

Belgin ∞ 05-12-2008 10:46 PM

Alıntı:

hanci_cem Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 90964)
arkadaslar linklerin nerede oldugunu göremiyorum. yardimci olursaniz cok memnun olurum

Konuyu ilk mesajdan itibaren okudunuz mu?İlk mesajda linkler mevcut.

MEX54 06-12-2008 02:03 PM

ARKADAŞLAR LİNKLERİ BENDE GÖREMİYORUM YARD. OLUN LÜTFEN

kozbey 06-12-2008 02:17 PM

arkadaşım linkler ikinci sayfanın en sonundaki yerde

shamanic 06-12-2008 02:20 PM

merhabalar her konunun ilk mesajında ana ve alternatif olmak üzere iki adet link mevcuttur..

örneğin;

Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri buraya tıkladıktan sonra açılan sayfa da ego başlığına tıklıyoruz..
Ego(Güven)Güçlendirici - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri buraya tıklayınca ego klasik .. ego new age gibi başlıklar çıkar.. indirmek istediğimiz başlığı seçiyoruz mesela ego güven klasik..
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...sik-muzik.html
açılan sayfada konunun ilk mesajında karşımıza çıkan linkten indirme işlemini gerçekleştiriyoruz..
sevgiler..

Alıntı:

hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1426)
Ego Güven Güçlendirici Telkini Yüklemek İçin Linkin Üzerine Gelip Sağa Tıklayarak Hedefi Farklı Kaydet Demeniz Yeterlidir.

http://www.hayatimdegisti.org/dosya26/ego%20guven%20guclendirici%20klasik%202007%20hayat imdegisti.com(1).mp3

yukarıda ki linkin çalışmaması durumunda alternatif linki kullanınız..

RapidShare: Easy Filehosting

shamanic 06-12-2008 02:23 PM

Alıntı:

kozbey Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 91038)
arkadaşım linkler ikinci sayfanın en sonundaki yerde

merhabalar ..

forum içindeki mesajları baştan sona ya da sondan başa kendi takibimize göre sıralama seçeneği mevcut..

her konunun ilk mesajında linkler mevcuttur.. buna göre takip ederseniz daha rahat olur..

sevgiler.. actionsmile

kozbey 24-12-2008 07:54 PM

Ya bu new age tarzı olan müzik 4. dakikanın içinde birden bitiveriyor bunun sebebi nedir?

shamanic 25-12-2008 01:15 PM

merhabalar kozbey...

sosyallik arttırıcı telkinin içeriği de kısadır.. boş müzik dinlemeyelim diye telkinin bittiği yerde müzikte kesilmiştir.. music45

ortalama olarak farklı müzik türlerinde 4-5 dk arası sürmektedir..

keyifli dinlemeler dilerim..

actionsmile sevgiler..

kozbey 25-12-2008 02:44 PM

Anlıyorum tamam aklıma gelmişti fakat emin olmak istedim. İyi çalışmalar...

nicksizz 06-01-2009 04:49 PM

Bakalm işe yarıyacakmı.Yalnız günde 8 saat nasıl dinlicez?Veya şunu soriyim.Gece uyurken kulaklığı taksak, biz uyusak ama kulağmzda sabaha kadar açık kalsa müzik.Olur mu??

sevincli

shamanic 07-01-2009 04:09 PM

merhabalar uyurken de dinleyebiliriz..

aşağıdaki linklerde bu konu ile ilgili açıklamalarımızı bulabilirsin..

sevgiler.. actionsmile

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...zaltir-mi.html

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...html#post26188

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...html#post85546

tRaNceWoL 04-02-2009 08:23 AM

gercekten harika

hakikat1990 09-02-2009 02:29 PM

sosyallik arttırıcıyla topluluk karşısında konuşma arasın daki fark nedir kısa bir şekilde anlatabilirmisiniz rica etsem teşekkürler

yeni bir hayat 10-02-2009 12:38 AM

Alıntı:

hakikat1990 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 308959)
sosyallik arttırıcıyla topluluk karşısında konuşma arasın daki fark nedir kısa bir şekilde anlatabilirmisiniz rica etsem teşekkürler

Sosyallik artırıcı telkini daha rahat ve sakin olmanızı,insanlarla rahat ilişki kurmanızı sağlar.İletişim becerileriniz artar.Böylece güvenli ve huzurlu bir kişiliğe sahip olursunuz.Kalabalık ortamlarda sıkılan, çekingen olan, yüzü kızaran,kendini ifade etmekte zorlananlar mutlaka dinlemeli..

Topluluk önünde konuşma telkini ise özgüveninizi artırır.İnsanlara hitap ederken heyecandan kaynaklı olumsuzlukları daha aza indirir..Ellerimiz,mimiklerimiz,nefes alışımız, duruşumuz düzelir.
Bir anlamda birbirini tamamlayan telkinler de denebilir.

hakikat1990 10-02-2009 06:27 PM

teşekkür ederim aslında 10 gündür sosyallik arttırıcı dinliyordum son iki gündürde topluluk karşısındayı listeme ekledim bu ikisini dinlesem bir sorun olmaz deyilmi

yeni bir hayat 11-02-2009 04:31 PM

Alıntı:

hakikat1990 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 309111)
teşekkür ederim aslında 10 gündür sosyallik arttırıcı dinliyordum son iki gündürde topluluk karşısındayı listeme ekledim bu ikisini dinlesem bir sorun olmaz deyilmi

Tabii ki dinleyebilirsiniz..

shamanic 23-02-2009 01:01 PM

merhabalar ikisi de benzer kulvarda birbirini tamamlayan telkinlerdir..

topluluk k.k. telkini hitap etme yeteneğinizi geliştirirken sosyallik arttırıcı bireysel diyaloglarınızı geliştirerek kendinizi en iyi ve en doğru şekilde ifade etme yeteğinizi geliştirir..

5 kişilik arkadaş grubunuzda kendinizi çok iyi ifade edebiliyor olabilirsiniz ancak tanımadığınız 3 kişinin önünde konuşurken kendinizi zorlanıyor hissedebilirsiniz..

telkinlerin temelinde pozitif egoyu ve özgüveni güçlendirmek olduğu için hedefiniz her ne olursa olsun dinlemenizi öneririm.. her ikiside içerik olarak çok güzeldir..

sevgiler.. actionsmile

keskin38 04-03-2009 08:20 PM

site linkinden indiremedim.rapid adresi error verdi her zamanki gibi. ama yıne de huzursuz olmadım.çünkü butun bunları yaparken kulagıma gelen o new age telkınlerım huzursuzlugu coktan kapı dısarı ettiler...rica etsem dosya.tc olarak upload edebilir misiniz?

sanemce 04-03-2009 11:11 PM

canım on dakika sonra link güncellenmiş olacak

sanemce 04-03-2009 11:15 PM

konunun başına alternatif link olarak eklenmiştir.

neyse buraya da ekleyeyim y789

Web Hosting - Dedicated Server

actionsmile

keskin38 05-03-2009 05:05 PM

Sanemcemmm yine hızır gibi yetiştin saol cicim :) öpüyorum seni...

SEDEF01 18-03-2009 03:56 PM

Ya bana da yardım edin lütfen ben birini kazanmak istiyorum o daha önce avucumun içindeydi birden kaybettim numarasını bildigim halde arayıp konuşamıyorum lütfen yardımmmmmm?

sanemce 18-03-2009 10:26 PM

merhaba sedef

hoşgeldiniz yanımıza..

kişisel gelişim adına yapılan hiç bir çalışma da bir başkasının özgür iradesine müdahale yoktur..

birisinin ya da birilerinin dikkatini çekebilmek için önce kendimizi geliştirmekten başlamalıyız..

ilk 15 gün suçluluk ve ego telkinlerini dinleyerek başlayıp, sonrasında ihtiyacınıza yönelik eklemeler yaparak dinlemeyi sürdürebilirsiniz..

bilinçaltında bulunan negatif etkilerin yerlerini pozitiflere bırakması, kendimize olan sevgimizin- değerimizin artması çevremizde olmasını isteyeceğimiz kişi tercihlerimize de yansıdığı için belki de bugün elde etmek istediğiniz kişi daha sonrasında gereksiz gelecektir size..

bu yüzden değişime önce kendimizden başlamalıyız 12389

sevgiler actionsmile

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:04 AM.