![]() |
Sosyallik Arttırıcı Telkin New Age Sosyallik Arttırıcı Telkini New Age Müziği Eşiliğinde Dinlemek İçin Buradan Yükleyebilirsiniz. New age telkinler telif sorunu olabileceği için kaldırılmıştır. |
Sosyallik Arttırıcı Telkin New Age Merhabalar, Bugün webde gezinirken bi sekilde sitenize rastladım ve cok ilgimi cekti..Sabahtan beri de hala incelemekte ve öncelikle tavsiye ettiklerinizi indirip dinlemekteyim..Zaten ney ve new age özellikle dinledigim müzikler arasındadır. Ancak bisey dikkatimi cekti, kilo verme ada new age mp3 ü ile sosyallik artırıcı new age mp3 ü aynı..gerci birinin süresi daha az ama geri plandaki bahsettiginiz telkinler duyulmadıgı icin içerigini bilemiyorum. İçerikleri farklı ise baska bir new age müzik olsaydı daha ii olmaz mıydı.. |
Ynt: Sosyallik Arttırıcı Telkin New Age aslında bu tür müziklerin pek yarıyacağını sanmıyorum sonuçta herşey kafada bitiyor. ama denemekte fayda var . bir de bu konuda tek korkum acaba bu tür şeyler gerçekten faydalı oluyorsa acaba bunu kötü bir şekilde kullanılma durumu olamazmı . yani az buçuk bi korku yaşıyor insan acabna farklı birşey insana empoze edilmek isteniyor olabilirmi ? butür korkular yüzünden sitenizdeki tüm müzikleri sadece müzik niyetine dinlemeye yöneltiyor beni. buda acaba etkisini göremiyecekmiyim görmüyormuyum gibi kaygılara sürüklüyor yinede teşekkürler |
Ynt: Sosyallik Arttırıcı Telkin New Age sevgili bafer aramıza hoşgeldiniz... actionsmile söylediklerinden sadece bir tanesine yürekten katılıyorum.. her şey kafada biter.. thumbsanim forumumuzu incelediniz mi acaba.. sormuş olduğunuz sorulara daha öncelerden çeşitli cevaplar verildi.. dilerseniz onları okuyun.. eger bulamadım derseniz ben ve arkadaşlarım size konularla ilgili cevapları ya yönlendir ya da burdan yanıtlarız... b456 sizin satırlarınızı okurken mutlaka bildiğiniz bir araştırma geldi aklıma.. 2 grup hastayı birbirinden ayırıyorlar.. bunlardan bir grupa ağrı kesici olduğu söylen haplar veriliyor ancak gerçekte bunlar sadece şekerlemeler.. sonuç oldukça şaşırtıcı oluyor ve ağrıları kesiliyor... gerçekte önemli olan sizin niyetinizdir... başınız ağrıyorsa ve dünyanın en güçlü ağrı kesicisi size sunuluyorsa ve siz bu benim ağrımı dindirmez diyorsanız.. yapcak bir şey kalmıyor.. kullandığımız her yol ve teknik ancak inanırsak bizleri başarı getirir... ttli3 kaygılarınızı elbette dile getireceksiniz.. bizlerde aynı yollardan geçerek bu noktaya geldik.. ancak araştırdıkça çok güvenli bir noktada olduğunuzu da fark ettikçe burası için endişelerinizin yersiz olduğunu göreceksiniz.. daha önce benzer bir konuya vermiş olduğum cevabı tekrar buraya ekleyeceğim.. bu konularla alakalı pek çok arkadaşlarımızın düşünceleri.. yorumları.. araştırmalrı forum sayfalarımızda ... pc05 kurcaladıkça bir sürü güzel bilgiyle karşılaşacaksınız.. sevgiler.. hismiley |
Ynt: Sosyallik Arttırıcı Telkin New Age Alıntı:
Alıntı:
|
Ynt: Sosyallik Arttırıcı Telkin New Age evet shamanic kesinlikle sana katılıyorum. öncelikle istemek önemli..... eğer telkinleri olumlama yaparak dinlerseniz daha etkili. unutmayın kesinlikle bilinçaltı çalışmaları bir şekilde, etkisini gösteriyor..... ben bu siteyle tanıştıktan ve müzikleri dinledikten sonra, hayatımda ciddi değişimler oldu, şiddetle tavsiye ediyorum. |
Ynt: Sosyallik Arttırıcı Telkin New Age Linkte sorun var indiremedim. sadanim |
Ynt: Sosyallik Arttırıcı Telkin New Age geçici bir problemden kaynaklı... onayi alternatif linkler eklendi.. b456 onları kullanarak indirebilirsiniz... pc05 sevgiler.. actionsmile |
Ynt: Sosyallik Arttırıcı Telkin New Age merhaba ben bugün gördüm sitenizi, s45apk s45apk s45apkinş anlattıklarınız işe yarar.yoksa hayatımkaydı.com diye site açıcam s45apk |
Ynt: Sosyallik Arttırıcı Telkin New Age Hoşgeldiniz.Sitemiz diğer benzerleri ile karşılaştırıldığında dünyada en fazla olumlu yorum yapilan telkinler içermektedir.Bu telkinleri ücretsiz olarak indirebilmektesiniz.Başarı oranı yüksektir.Ancak yinede telkinleri destek amaçlı olarak kullandığınızı unutmayınız.Tek ümidinizi buraya bağlamayınız. Siteye üye olan üye adaylarımız öncelikle kendilerini ve hedeflerini hoşgeldiniz bölümünde bir paragrafta olsa anlatırlarsa daha çok yardımcı olabiliriz.Detay vermediğiniz için sorununuz nedir ne beklentiniz var bu mesajınızdan ben bir şey anlayamadım. Alıntı:
|
Ynt: Sosyallik Arttırıcı Telkin New Age benim bir sorum olacak. ben sosyallik arttırıcı telkinleri indirdim, telkinlerin süresi 3,5-4 dk civarında. ego ve suçluluk oldukça uzundu 10 dk civarında acaba eksik indirmiş olabilir miyim yoksa bunlar kısa mı? şimdiden teşekkürler... |
Ynt: Sosyallik Arttırıcı Telkin New Age bende 5 dk. civarında gözükmekte.. dusun atakan bey daha iyi bilir ama versiona göre yarım dk. lık farklılıklar önemli olmaya bilir.. sonuçta çok az bir zaman ise şarkı bölünmemiştir.. b456 ama sosyalliğin süresinin ego dan az olması normal çünki ego telkini daha uzundur.. siirokul script yada telkin içeriklerini incelediğinizde sizde farkedeceksiniz.. pc05 sevgiler.. actionsmile |
Ynt: Sosyallik Arttırıcı Telkin New Age merhabalar new age versiyonu bende 4:03 ve çalışma sonlanmıyor yani müziğin akışından bu belli oluyor elinizde varsa tekrar upload eder misiniz çünkü çok güzel bir müzik yarıda kesilince üzüldüm.bir de şu smileyleriniz forumu oldukça ağırlaştırıyor sayfalar kasılıyor (naçizane fikrim:gereksiz)teşekkür ederim |
Ynt: Sosyallik Arttırıcı Telkin New Age merhabalar müzik de çok güzelmiş şarkının ismi nedir acaba |
Ynt: Sosyallik Arttırıcı Telkin New Age Alıntı:
uyarın üzerine kontrol ettim.. indirdiğin version normal.. şarkının kesiliyor gibi olmasının sebebi.. telkin okuması bittiğinde boş şarkı dönmemesi için atakan bey şarkıyı kesmiş.. keyifli dinlemeler dilerim.. sevgiler.. hismiley |
Ynt: Sosyallik Arttırıcı Telkin New Age merhabalar.benim bi sorum olucaktı.sosyallik artırıcı telkinin new age versiyonondaki müzik hangi sanatcıya ait acaba.müziği çok sevdim,hangi sanatcıya aitse başka müziklerininde bulmak istiyorum.ama sanatcının ismini bilmediim için mümkün olmuyor.yardımcı olan olursa çok sevinirim |
yardım :( |
arkadaslar linklerin nerede oldugunu göremiyorum. yardimci olursaniz cok memnun olurum |
Alıntı:
Konuyu ilk mesajdan itibaren okudunuz mu?İlk mesajda linkler mevcut. |
ARKADAŞLAR LİNKLERİ BENDE GÖREMİYORUM YARD. OLUN LÜTFEN |
arkadaşım linkler ikinci sayfanın en sonundaki yerde |
merhabalar her konunun ilk mesajında ana ve alternatif olmak üzere iki adet link mevcuttur.. örneğin; Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri buraya tıkladıktan sonra açılan sayfa da ego başlığına tıklıyoruz.. Ego(Güven)Güçlendirici - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri buraya tıklayınca ego klasik .. ego new age gibi başlıklar çıkar.. indirmek istediğimiz başlığı seçiyoruz mesela ego güven klasik.. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...sik-muzik.html açılan sayfada konunun ilk mesajında karşımıza çıkan linkten indirme işlemini gerçekleştiriyoruz.. sevgiler.. Alıntı:
|
Alıntı:
merhabalar .. forum içindeki mesajları baştan sona ya da sondan başa kendi takibimize göre sıralama seçeneği mevcut.. her konunun ilk mesajında linkler mevcuttur.. buna göre takip ederseniz daha rahat olur.. sevgiler.. actionsmile |
Ya bu new age tarzı olan müzik 4. dakikanın içinde birden bitiveriyor bunun sebebi nedir? |
merhabalar kozbey... sosyallik arttırıcı telkinin içeriği de kısadır.. boş müzik dinlemeyelim diye telkinin bittiği yerde müzikte kesilmiştir.. music45 ortalama olarak farklı müzik türlerinde 4-5 dk arası sürmektedir.. keyifli dinlemeler dilerim.. actionsmile sevgiler.. |
Anlıyorum tamam aklıma gelmişti fakat emin olmak istedim. İyi çalışmalar... |
Bakalm işe yarıyacakmı.Yalnız günde 8 saat nasıl dinlicez?Veya şunu soriyim.Gece uyurken kulaklığı taksak, biz uyusak ama kulağmzda sabaha kadar açık kalsa müzik.Olur mu?? sevincli |
merhabalar uyurken de dinleyebiliriz.. aşağıdaki linklerde bu konu ile ilgili açıklamalarımızı bulabilirsin.. sevgiler.. actionsmile http://www.hayatimdegisti.com/forum/...zaltir-mi.html http://www.hayatimdegisti.com/forum/...html#post26188 http://www.hayatimdegisti.com/forum/...html#post85546 |
gercekten harika |
sosyallik arttırıcıyla topluluk karşısında konuşma arasın daki fark nedir kısa bir şekilde anlatabilirmisiniz rica etsem teşekkürler |
Alıntı:
Sosyallik artırıcı telkini daha rahat ve sakin olmanızı,insanlarla rahat ilişki kurmanızı sağlar.İletişim becerileriniz artar.Böylece güvenli ve huzurlu bir kişiliğe sahip olursunuz.Kalabalık ortamlarda sıkılan, çekingen olan, yüzü kızaran,kendini ifade etmekte zorlananlar mutlaka dinlemeli.. Topluluk önünde konuşma telkini ise özgüveninizi artırır.İnsanlara hitap ederken heyecandan kaynaklı olumsuzlukları daha aza indirir..Ellerimiz,mimiklerimiz,nefes alışımız, duruşumuz düzelir. Bir anlamda birbirini tamamlayan telkinler de denebilir. |
teşekkür ederim aslında 10 gündür sosyallik arttırıcı dinliyordum son iki gündürde topluluk karşısındayı listeme ekledim bu ikisini dinlesem bir sorun olmaz deyilmi |
Alıntı:
|
merhabalar ikisi de benzer kulvarda birbirini tamamlayan telkinlerdir.. topluluk k.k. telkini hitap etme yeteneğinizi geliştirirken sosyallik arttırıcı bireysel diyaloglarınızı geliştirerek kendinizi en iyi ve en doğru şekilde ifade etme yeteğinizi geliştirir.. 5 kişilik arkadaş grubunuzda kendinizi çok iyi ifade edebiliyor olabilirsiniz ancak tanımadığınız 3 kişinin önünde konuşurken kendinizi zorlanıyor hissedebilirsiniz.. telkinlerin temelinde pozitif egoyu ve özgüveni güçlendirmek olduğu için hedefiniz her ne olursa olsun dinlemenizi öneririm.. her ikiside içerik olarak çok güzeldir.. sevgiler.. actionsmile |
site linkinden indiremedim.rapid adresi error verdi her zamanki gibi. ama yıne de huzursuz olmadım.çünkü butun bunları yaparken kulagıma gelen o new age telkınlerım huzursuzlugu coktan kapı dısarı ettiler...rica etsem dosya.tc olarak upload edebilir misiniz? |
canım on dakika sonra link güncellenmiş olacak |
konunun başına alternatif link olarak eklenmiştir. neyse buraya da ekleyeyim y789 Web Hosting - Dedicated Server actionsmile |
Sanemcemmm yine hızır gibi yetiştin saol cicim :) öpüyorum seni... |
Ya bana da yardım edin lütfen ben birini kazanmak istiyorum o daha önce avucumun içindeydi birden kaybettim numarasını bildigim halde arayıp konuşamıyorum lütfen yardımmmmmm? |
merhaba sedef hoşgeldiniz yanımıza.. kişisel gelişim adına yapılan hiç bir çalışma da bir başkasının özgür iradesine müdahale yoktur.. birisinin ya da birilerinin dikkatini çekebilmek için önce kendimizi geliştirmekten başlamalıyız.. ilk 15 gün suçluluk ve ego telkinlerini dinleyerek başlayıp, sonrasında ihtiyacınıza yönelik eklemeler yaparak dinlemeyi sürdürebilirsiniz.. bilinçaltında bulunan negatif etkilerin yerlerini pozitiflere bırakması, kendimize olan sevgimizin- değerimizin artması çevremizde olmasını isteyeceğimiz kişi tercihlerimize de yansıdığı için belki de bugün elde etmek istediğiniz kişi daha sonrasında gereksiz gelecektir size.. bu yüzden değişime önce kendimizden başlamalıyız 12389 sevgiler actionsmile |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:04 AM. |