Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatını Değiştirmeye İstekli Yeni Üyeler > Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz > Sosyal Fobi

Uyarılar

AH ŞU BENDEKİ KORKU !

Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz ve Sosyal Fobi AH ŞU BENDEKİ KORKU ! Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Selam arkadaşlar.Ben 15 yaşında erkek öğrenciyim.Geçen yıl liseye başladım.İlk haftalarda sınıfta öylece kös kös oturdum.millet şakalaşırken,konuşurken ben onlara yakışmadığımı düşünüp onlardan eksik bişeylerim oldugunu düşünüp sustum durdum.ne derslerde parmak kaldırdım ne de söz bana gelince konusabildim.ama çok sıkıldım artık.bu seneyide ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sosyal Fobi telkin cd indir izle İstanbul Sosyal Fobi nerededir kimdir Sosyal Fobi çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sosyal Fobi hipnoz Sosyal Fobi olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sosyal Fobi hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sosyal Fobi kuantum düşünce kitap haberi

AH ŞU BENDEKİ KORKU !

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06-09-2011, 01:43 AM   #1 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Jan 2011
Mesajlar: 209
Tesekkür: 96
123 Mesajinıza toplam 230 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ac_milan_ac is an unknown quantity at this point
Red face AH ŞU BENDEKİ KORKU !

Selam arkadaşlar.Ben 15 yaşında erkek öğrenciyim.Geçen yıl liseye başladım.İlk haftalarda sınıfta öylece kös kös oturdum.millet şakalaşırken,konuşurken ben onlara yakışmadığımı düşünüp onlardan eksik bişeylerim oldugunu düşünüp sustum durdum.ne derslerde parmak kaldırdım ne de söz bana gelince konusabildim.ama çok sıkıldım artık.bu seneyide öyle geçirmek istemiyorum.okuldan eve evden okula istemiyorum.bende arkadaşlarım olsun onlarla gezeyim konuşayım istiyorum.ama bu utangaçlığım beni engelliyor.Bu sene sınıfta aktif olmak , derslerde söz almak , arkadaş ortamlarına rahatca girmek , insanlar arasında kendimi kolayca ifade edebilmek istiyorum.aklıma okulun açılcağı gün geliyor.öylece ayakta duracağım diye korkuyorum.tüm bir yıl böyle geçmez kendime bunu yapmamalıyım ama içimden bir şey engelliyor.artk kimseden cekinmeden utanmadan rahatça konuşabilmek insanlara sesimi dyurabillmek istiyorum.bu düşüncelerimin beni delirteceğini düşündüğümde oluyor arada.ama yeter artık benimde kankalarım olsun istiyorum.okulun güzelliğinin farkına varmak istiyorum.okula gidince gene pısırk pısırık susmaktan korkuyorum.okula gidip ''' aa filanca naber ? ee bende iyiyim nasıl geçti tatil ? '' diyebilmek istiyorum arkadaslarıma ama onların beni takmıycağını onlara yakışmadıgımı düşünüyorum.ama yeter ne olur..ben eskiden böyle değildim.orta okulda sınıfta söz alıp konusurdum.tezahüratlar yapardım bağıra bağıra.arkadaşlarım çoktu.sunum falan yaparken çekinmezdim.anlayacağınız çok iyiydim.ama şimdi öyle değilim.eski benliğimi geri istiyorum.hiçbir olumsuz düşünceye kapılmadan hedeflerime varmak istiyorum.diğer insanlar gibi sosyal olmak utanmamak çekinmemek istiyorum.dostlarım olsun istiyorum.lise döneminin güzelliğine varmak istiyorum.bana neler önerirsiniz ? aslında..bi insanla konusurken gülümsüyorum sadeece...yetti artık...sizinde önerilerinizle bunu aşacağım...yeter ! lütfen bana yardım edın :)

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

ac_milan_ac isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-09-2011, 10:40 AM   #2 (permalink)
Üsteğmen
 
lanterna viridis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Aug 2011
Bulunduğu yer: kırıkkale
Mesajlar: 173
Tesekkür: 149
171 Mesajinıza toplam 403 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
lanterna viridis will become famous soon enoughlanterna viridis will become famous soon enough
Standart Cevap: AH ŞU BENDEKİ KORKU !

hoşgeldin... rehber bölümü sana yardımcı olacaktır.telkinlerle başla bence ego güçlendirici ve suçluluk ile başlaman tavsiye ediliyor.rehber bölümüne bak takıldığın birşey olursa sana yardımcı olacak çoook arkadaş var burada.
lanterna viridis isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-09-2011, 12:14 PM   #3 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Aug 2011
Mesajlar: 5
Tesekkür: 0
4 Mesajinıza toplam 5 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Sarvias is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: AH ŞU BENDEKİ KORKU !

Aynı durum bende de vardı liseye başladığımda. Orta okulda aşırı sosyal bir insan değildim ama lisede daha da çekingenleşmiştim. Sanırım bu erkeklerin tam o dönemlerde ergenliğe girmesiyle ilgili. Ama benim şansım yeni okulumda, orta okuldan tanıdığım en yakın arkadaşlarımın da olmasıydı. Bu nedenle hiç bir zaman yalnızlık çekmedim. Ama yine de onlar yeni arkadaşlar, yeni çevreler edinirken ben pasif kalmıştım. Bu durum beni aşırı rahatsız etmişti. Şimdi o zamanların üzerinden seneler geçti ve ben o arkadaşlarımla hep görüşüyorum. Hatta lisedeyken samimi olmadığım kişilerle şimdi samimi olmaya başladım ve zamanında ne kaçırdığımı anladım. Yanlış anlama sana öğüt vermek haddime değil, sadece sana naçizane tavsiyemi sunuyorum. Eğer birisiyle tanışmak istiyorsan hiç durma git tanış. Biliyorum çok korkutucu gözüküyor ama korkuyu hissettiğin zaman bunun farkına var ve şunu düşün; "Eğer gidip falanca insana merhaba dersem birşey kaybetmeyeceğim ama selam vermeden geçersem her geçen saniye o insanı tanımadan yaşamaya devam edeceğim." ve inan bana bu daha ağır ve acı veren bir yük. Lisedesin ve hayatının en güzel dönemleri, biliyorum sınavlar, dersler, gelecek kaygısı falan, epey bir stres kaynağı oluyor ama bu dönemleri seneler önce atlatmış birisi olarak söylüyorum, inan bana hayatının en güzel dönemleri. O yüzden keyfini çıkar ve elinden geldiğince çok insanı tanımaya çalış. Emin ol bazen hiç beklemediğin insanlar aslında sana en yakın insanlar olacaktır ve eminim insanları tanımaya başlayıp farklılıklarını gördükçe daha da hoşuna gidecektir :) Lisede farklı birçok insanla güzel anılar yaratmanı dilerim. Kendine iyi bak.
Sarvias isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-09-2011, 01:48 AM   #4 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Jan 2011
Mesajlar: 209
Tesekkür: 96
123 Mesajinıza toplam 230 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ac_milan_ac is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: AH ŞU BENDEKİ KORKU !

çok saolun gerçekten yorumlarınıza ve ilginize çok sevindim çok çok teşekkürler ... :) bu arada lisede de ortaokuldan birçok arkadaşım var ama onlar yeni arkadaşlar buldu bende onların arasına katılmaya çekiniyorum :)
ac_milan_ac isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-09-2011, 10:08 AM   #5 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Aug 2010
Mesajlar: 43
Tesekkür: 36
36 Mesajinıza toplam 80 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kirikkalp is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: AH ŞU BENDEKİ KORKU !

bende uni yillarimda oyle idim 4 senem oyle gecdi zaten ondan sonra sf oldgmu ogrndim.ve bunu yenmem icin icimde hep bir HIRS vardi .neden ben yapamiyorum ben bu hayati yasamaya mecbur degilim gibi dusuncelerle hep kendimi motive ederdim.ve basardim bunu.niye o insanla konusamiyorum deyip hemen hemen o gun kendime hedef belirlerdim bugun biriyle konusup bir kelime bile olsa soluyrdum.ve o gunku basarim bir kelime solemek olurdu.her gun yeni bir sey ogrenip mes bir fikra ola bilir sinifda anlata bilirsin kucuk hedeflerden baslaya bilirsin.ben yapdiklarimi anlatdim.tabi baska seylerde yapdim sadece bunlar degil ilk onceler yapdiklarim bunlar.basarilar sana.
kirikkalp isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-09-2011, 11:40 AM   #6 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Jan 2011
Mesajlar: 209
Tesekkür: 96
123 Mesajinıza toplam 230 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ac_milan_ac is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: AH ŞU BENDEKİ KORKU !

sevgili kırıkkalp ,
diyorsunuz ya '' fıkra anlatabilirsin '' diye inanın düşünmek bile bana korku veriyor :)
ac_milan_ac isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-09-2011, 01:01 PM   #7 (permalink)
Yüzbaşı
 
Üyelik tarihi: May 2010
Mesajlar: 469
Tesekkür: 0
624 Mesajinıza toplam 1,979 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
zahiri will become famous soon enoughzahiri will become famous soon enough
Standart Cevap: AH ŞU BENDEKİ KORKU !

yahu lisede herkes toy degilmi ben mi yanlis hatirliyorum:D

senden farkli kimse yok yaratilistada oyle hepimiz ayniyiz aslinda:)
yazini ilk okurken lise1i animsadim ilk 5 satir bana uyabilir.ama genel halim budur:D once konusmam cevreyi gozlemlerim tahlil yaparim falan sonra icraata geciyorum hehe (:

sanirm lisede girgir samata dalga gecilme korkusu daha yogun oldugundan bu haldesin.Ama dedigin gibiyse daha onceden kendine guveni tam sunumlarini bile rahat yapan biriymissin.Bence bi dusun derim o gunlerini bi dusun biri tarafindan alay konusu olmus olabilirsin yada hata yaptigin zaman sana gulunmus olabilir o da icten kirilmana sebep olup seni bu gunlere getirmis olabilir.sitede sahane eft videolari var hem onlari yapmani hemde affetme olumlamasi yapmani onerirm ben.Insallah faydasini gorursun
__________________
Birisini arıyorsanız, yeryüzünde sizi de arayan biri var demektir. Eğer öyle olmasaydı siz de arayış içinde olmazdınız.
zahiri isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-09-2011, 01:24 PM   #8 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Jan 2011
Mesajlar: 209
Tesekkür: 96
123 Mesajinıza toplam 230 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ac_milan_ac is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: AH ŞU BENDEKİ KORKU !

çok saoğuln :) orta okulda 8.sınıfta sesim kısık çıkıyordu.bir metin okumam gerekiyodu.tam okurken sesim birden kötü çıktı.çok ince bir ses çıktı.tüm sınıf bana güldü bunun etkisiolabilir mi acaba ?
ac_milan_ac isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-09-2011, 03:20 PM   #9 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Aug 2010
Mesajlar: 43
Tesekkür: 36
36 Mesajinıza toplam 80 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kirikkalp is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: AH ŞU BENDEKİ KORKU !

ola bilir.ne guzel insanlari guldure bilmissiniz.gecenlerde bir yazi okudum oyle insan rezil oldm her kes ona guldugu zamn kendisininde gulmesi ortami yumsltr mes sanatcilar oyle yaparmis kamera onunde yanlislkla sacma bir sey yapdklrnda ve ya yere dusduklerinde hemen kalkip kendileride guluyrmus.bende de oyle kucuk ayrintilar olmusdu bence sen konusa bilecegin biriyle oyle kucuk ayrintilari kacirmadan anlat inan o zamn kendin rahatlayip cozum bulcan ama mutlaka konusurken tereddut etmeyecegin biri olsn ki sen rahat olasin sonra ona soledigin icin rahatsiz olmayasin.
kirikkalp isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-09-2011, 03:53 PM   #10 (permalink)
Yüzbaşı
 
Üyelik tarihi: May 2010
Mesajlar: 469
Tesekkür: 0
624 Mesajinıza toplam 1,979 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
zahiri will become famous soon enoughzahiri will become famous soon enough
Standart Cevap: AH ŞU BENDEKİ KORKU !

Alıntı:
ac_milan_ac Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
çok saoğuln :) orta okulda 8.sınıfta sesim kısık çıkıyordu.bir metin okumam gerekiyodu.tam okurken sesim birden kötü çıktı.çok ince bir ses çıktı.tüm sınıf bana güldü bunun etkisiolabilir mi acaba ?

olamaz mi? olabiliiiirrr

haydi sorunu bulduguna gore tek yapman gereken cozumlemek .dedigim gibi eft gayet yardimci olabilir.e tabi bi de dua var temel tasimiz olan
__________________
Birisini arıyorsanız, yeryüzünde sizi de arayan biri var demektir. Eğer öyle olmasaydı siz de arayış içinde olmazdınız.
zahiri isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


AH ŞU BENDEKİ KORKU !

Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz ve Sosyal Fobi AH ŞU BENDEKİ KORKU ! Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Selam arkadaşlar.Ben 15 yaşında erkek öğrenciyim.Geçen yıl liseye başladım.İlk haftalarda sınıfta öylece kös kös oturdum.millet şakalaşırken,konuşurken ben onlara yakışmadığımı düşünüp onlardan eksik bişeylerim oldugunu düşünüp sustum durdum.ne derslerde parmak kaldırdım ne de söz bana gelince konusabildim.ama çok sıkıldım artık.bu seneyide ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sosyal Fobi telkin cd indir izle İstanbul Sosyal Fobi nerededir kimdir Sosyal Fobi çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sosyal Fobi hipnoz Sosyal Fobi olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sosyal Fobi hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sosyal Fobi kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:38 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.