![]() |
Cevap: Sosyal Fobi telkiniyle değişen oldu mu ? ben bu gün üye oldum.bu telkinleri nerede temin edebilirim |
Cevap: Sosyal Fobi telkiniyle değişen oldu mu ? Alıntı:
Her bölümdeki sabit konulardan yada www.telkinmp3.com adresinden12389 |
Cevap: Sosyal Fobi telkiniyle değişen oldu mu ? merhabalar herkese, ben yeni üyeyim ve sizdenim. ben de o kadar kötüydüm ki bir ara depresyon ve sosyal fobi teşhisi kondu bundan 5 yıl kadar önce. ilaçlarımı düzenli kullandım. çok doktor değiştirdim ama son doktorumun uyguladığı ilaç tedavisi çok iyi geldi en azından 2 senedir artık ölmek istemiyorum. bende sosyal fobi çok ileri düzeydeydi şu anda birkaç etkisi dışında pek bişi kalmadı.ama hala topluluk önünde konuşamıyorum, sokakta tek başıma yürüyemiyorum ve kendime olan güvenim de var sayılmaz.ama artık umudum var çünkü eskiye göre çok daha iyiyim. telkinleri ben de dinleyeceğim ve gelişmelerden sizi haberdar edeceğim. biz sosyal fobiklere bu platformda yardımcı olmaya çalışan ve en başta bu platformu oluşturan herese çok teşekkürler. |
Cevap: Sosyal Fobi telkiniyle değişen oldu mu ? hoşgeldiniz sabredip dinlerseniz hayatınızdan çok memnun olacağınaza eminim bunu bir sosyal fobik olarak söylüyorum.iyi geceler |
Cevap: Sosyal Fobi telkiniyle değişen oldu mu ? Sosyal fobinin telkin içeriğini bulamadım yardımcı olur musunuz??? |
Cevap: Sosyal Fobi telkiniyle değişen oldu mu ? idea3 Alıntı:
|
Cevap: Sosyal Fobi telkiniyle değişen oldu mu ? |
Cevap: Sosyal Fobi telkiniyle değişen oldu mu ? arkadaşlar bu telkinlerde metin var mı..ben bir tane indirdim ama sadece müzik var bilen varsa yardım edin lütfen :( |
Cevap: Sosyal Fobi telkiniyle değişen oldu mu ? Alıntı:
guitar http://www.hayatimdegisti.com/forum/...n-icerigi.html |
Cevap: Sosyal Fobi telkiniyle değişen oldu mu ? Ayrica telkinler muzigin icerisinde gizlidir sadece bilincaltinin duyacagi sekildedir, sakin panie kapilma o telkinlerin hepsi dinledigin mp3 lerde mevcut:)))) Hee her mp3 unde anlamak acisindan telkin metinlerini de dinlemeden once birkez goz gezdirebilirsin, Sevgiyle Kal... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:04 AM. |