![]() |
Cevap: Sosyal Fobi telkiniyle değişen oldu mu ? Tabii ki derecesi değişir ancak her insanın içinde biraz çekingenlik hatta sf vardır.Amaç tüm heyecanlardan tamamen kurtulmak olmamali eğer heyecan duymazsak zaten insan olmazdık. Bu sitenin kurucusu olarak her ne kadar etiketlemeyi sevmesem de bende eski bir sf li olduğumu söyleyebilirim. Sitemizde telkinleri dinleyerek sf den kurtulan bir çok kişi oldu. Sf sorunu olan arkadaşlara ben ve arkadaşlarım her türlü desteğe hazırız. actionsmile Alıntı:
|
Cevap: Sosyal Fobi telkiniyle değişen oldu mu ? Merhaba Atakan bey, Öncelikle bu sitede üye olduğum için mutluyum.kendimi yanlız hissetmiyorum:) kendimden bahsetmek istiyorum.Küçüklüğümden beri bende içine kapanıklık ve çekingenlik vardı hiç konuşmazdım.Depresyonda geçirdiğim zamanlar da oldu.Şimdi üniversiye öğrencisiyim ve hala kabuğumu kıramadığımı düşünüyorum..Arkadaşlarım var tabikide fakat kızlarla pek konuşamadığımı söyleyebilirim.Pek rahat olamıyorum, sanki yeterince özgüvenim yok.kendim olamıyorum. Arkadaslarım aracılığla yanlarına gelebiliyorum.Konuşmaya gelince de aklıma bişey gelmiyor.neden bilmiyorum. bu sizce sosyal fobiden mi kaynaklanıyor?? Aslında kızlardan beni çok (alacakaranlıktaki) Edward'a benzetenler var.:))Bütün herkes farkediyor.Yolda yürürken laf atanlar bile var. :D Bu yüzden tanışma fırsatım yüksek fakat ben değerlendiremiyorum:((.. Bana yardım ederseniz çok sevinirim.. Sevgilerimle...:) |
Cevap: Sosyal Fobi telkiniyle değişen oldu mu ? Alıntı:
Ego, suçluluk ve kendine güven telkinlerinden bu anlamda kesinlikle faydalanabilirsin. Biliyorsun ki telkinler davranış değişikliği amacıyla hazırlanmıştır. Benim karşı cinse karşı değil ama genel bir utangaçlığım vardı. Sadece ego - suçluluk ve kendine güven telkinlerini dinleyerek bu sorunumu çözümledim. Çünkü telkinler kendimizde güvensizliğe neden olan davranışlarımızda değişiklik yaparak, özgüvenimizi yükseltmeye yarıyor. Benim deneyimlerimin ardından çıkardığım sonuç bu oldu. Onun dışında sosyal fobik bir durumun olduğunu sanmıyorum. Sosyallik artırıcı bu anlamda daha faydalı olabilir gibi geldi bana. Bir süre sonra sen nasıl olduğunu bile anlayamadan düzeldiğini görebilirsin. Dilersen listene sosyal fobi telkinini de ekleyebilirsin elbette. Mutlu deneyimlerini okuyabilmeyi dilerim. Sevgilerimle. actionsmile |
Cevap: Sosyal Fobi telkiniyle değişen oldu mu ? Zerynthia, yardımınız için size çok teşekkür ederim. beni gerçekten rahatlattı.iyi ki varsınız.:)) bazı sorularım daha olucak... Ben bazen hoparlörden dinleyemiyorum. Zamanım olmuyor. kaliteli kulaklıkla devam etsem aynı etkiyi görebilirmiyim ve günde 8-10 saat öneriliyor. peki hiç durmadan mı dinlenilmesi gerekli? ara ara dinlenilebilir mi?? Sevgilerimle :)))) |
Cevap: Sosyal Fobi telkiniyle değişen oldu mu ? Teşekkürler. Siz de iyi ki varsınız. ttli3 Elbette dinleyebilirsiniz. Kesintisiz olması gerekmiyor. Ara verebilirsiniz. Ya da telkinleri dinlerken günlük işlerinizi yapabilir, dinlediğiniz odadan çıkabilirsiniz. Yani odaklanmadan dinlemeniz daha faydalıdır. Sevgilerimle. actionsmile |
Cevap: Sosyal Fobi telkiniyle değişen oldu mu ? Çok teşekkür ederim. verdiğiniz önerileriniz benim için çok faydalı oldu.aklımda pek soru kalmadı diyebilirim.:)) Sevgilerimle:))) |
Cevap: Sosyal Fobi telkiniyle değişen oldu mu ? Hoşgeldiniz Edward87 kendinize mutlaka forumda bir günlük açınız gelişmeleri takip edelim. |
Cevap: Sosyal Fobi telkiniyle değişen oldu mu ? hoparlörün büyüklüğü telkin etkisini artırıyormu? bende küçük hoparlörden dinliyorum. sesi duyabileceğiim şekilde kısık sesle dinliyorum. |
Cevap: Sosyal Fobi telkiniyle değişen oldu mu ? Merhaba sevgili nereb, ttli3 Hayır. Büyüklükle ilgili değil. Mesele şu: Bazı ürünlerde gürültü önleyici bulunuyor. Telkinlerin etki etmesi açısından kullandığınız kulaklık ve hoparlörlerde bu tür gürültü önleyici bir özelliğin olmamasına dikkat ediniz. Sevgiler. actionsmile |
Cevap: Sosyal Fobi telkiniyle değişen oldu mu ? ben mp3 hoparlöründen dinliyorum büyük ihtimalle o türden bi sorun olmaz. çok teşekkürler cevabınız için :) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:33 AM. |