![]() |
Sosyal Fobi telkiniyle değişen oldu mu ? sosyal fobinin yararını gören oldu mu olduysa ne gibi değişiklikler oldu ? 1 haftadır dinliyorumda hiç bir etki yapmadı tam tersi daha kötü oldu gibi geliyor hy789 |
Cevap: Sosyal Fobi telkiniyle değişen oldu mu ? arkadaşım ben dinliyorum ve gayet iyi etkiliyo. senin dinleme sürelerinde falan bi sorun vardır belkide. eger yeni basladıysan ego-güven ve sucluluk la basla. sonra digerlerine gec... |
Cevap: Sosyal Fobi telkiniyle değişen oldu mu ? senin dinleme sürelerinde falan bi sorun vardır belkide. bencede bi terslik vae sende ama ne?12389 Rehberlik bölümüne biraz takıl bakimmsmileydance orda herşey var umarım sorununu bulursun:zpzp: k8908dewam edelim zaten bazıları 2 haftada ancak görüyomuş etkisini sende onlardasıns45apk |
Cevap: Sosyal Fobi telkiniyle değişen oldu mu ? herkesi 3 günde etkilemiyor bu telkinler. birazda psikolojik tabii. ama kimi 3 gün kimi 3 haftada etki gösteriyo. kişiye göre değişiyor ama senin yapman gereken sabırlı olmak. acele etmeye gerek yok... |
Cevap: Sosyal Fobi telkiniyle değişen oldu mu ? İlk başlarda duygusal dalgalanmalar oluyor, sen onu yaşıyor olabilirsin. Sosyallik arttırıcıdan sonra bende de olmuştu. Tahammülsüz, canı sıkkın bir hale girmiştim, ara verdim, tekrar dinledim ama daha kısa süre. |
Cevap: Sosyal Fobi telkiniyle değişen oldu mu ? teşekkürler ama demekki bende sosyal fobi yok ki bi etki göstermedi :D sosyallik artırıcı ve ego güçlendiriciye geçeyim ben en iyisi :D |
Cevap: Sosyal Fobi telkiniyle değişen oldu mu ? bn netten okuduğum bazı bilgilerle kendime sosyal fobi teşhisi koydum psikiyatriste filan gittim ancak çoğu şey örtüşmüo yemek yerken ortamda konuşurken rahtsız olmuyorum aksine rahat bi tipim,belli başlı şeylerde oluyo güvensizlik...dikkat çekici birisiyim..bazen dikkatler üzerimdeyken kalbim atıyo filan off ne oldunu bi bilsem bi yerden başlicam ama bana yardımcı olabilirmisin neler hissetiğin konusunda...en yakın arkadaşıma dahi bahsedemiorum :S |
Cevap: Sosyal Fobi telkiniyle değişen oldu mu ? Alıntı:
|
Cevap: Sosyal Fobi telkiniyle değişen oldu mu ? selam ben dinlemiyorum çunku ihtiyacim yok ama bu siteyi bana kesfettiren arkadasim 1,5 senedir bazen duzenli bazen duzensiz dinliyor ve kendiside ben de ondaki degisiklikleri çok net gorebiliyoruz. Tabii baslarda dalganama sureci olmus, bas agirisi filan yapmis ama bu etkiler geçene kadar yani iki üç gun filan beklemis ve inatla devam etmis sonucu çok net ortada. Aslinda kendi degimiyle "yavas yavas gerçek kisiligine kavusuyor". Telkinler sadece buna yardimci oluyor yani sizin zaten içinizde olmayan birsey degil sosyal fobik dogmadiniz ki sonradan kisiliginizi bastirma geregi duydunuz sadece çevrenin ve ailenin buyuk etkisiyle... Sosyal fobi telkiniyle beraberego, suçluluk, sosyallik arttirici, baskalarinin dusuncelerini önemsememe, topluluk karsisinda konusma, kendine guven gibi telkinler çok ise yariyor ama sabirli olmaniz gerekiyor. |
Cevap: Sosyal Fobi telkiniyle değişen oldu mu ? Ben telkinleri yeni dinlemeye başladım,asıl çözmek istediğim sorun sf fakat bunun yanında kilo verme ve kendine güven telkinlerini de dinliyorum.Aslında daha önceden de bu sitedeki telkin mp3leri dinlemiştim ama listem çok kabarıktı ve sf telkinine çok az sıra geliyordu şimdikine göre,şimdi listemde sadece 3 telkin var.Eskiden dinlediğimde de etkili olmuştu,hatta kendime güvenim vs. baya artmıştı ama sf'de inanılmaz bir değişim olmamıştı,çok azdı olduysa da...Şimdi bu 3 mp3'lük listeyi geceleri uyurken ve gün içinde kendime vakit ayırabildiğim zamanlar dinliyorum.Sitede bazı yorumlarda değişimin gözle görülür olduğunu okudum,ama bunu söyleyenler genelde uzun bir süre dinlemişler telkinleri...Bu sefer listem kısa ve öz,sadece ihtiyacıma yönelik telkinleri dinliycem ve sabırla uzun bir süre bunu sürdürücem.Umarım gözle görülür net bir değişim elde ederim...Kilo verme ve kendine güven tabi ki ikisi de kesinlikle ihtiyaç benim için ama sosyal fobiden kurtulmak kadar çok istediğim birşey daha yok yani!!Kesinlikle berbat birşey,insanın yaşam kalitesini yarıya düşürüyor bile denilebilir belki de.Deniycem bakalım ne olucak,değişimleri kısa aralarla ben fark ettikçe burdan yazarım.Böylece belki ben de birilerinin değişimine dolaylı olarak katkıda bulunabilirim de aynı zamanda.Umarım...=) |
Cevap: Sosyal Fobi telkiniyle değişen oldu mu ? Ben özellikle sf telkini ağırlıklı olarak düzenli dinliyorum ama yeni başladım dinlemeye,değişimleri burdan yazarım.Umarım gözle görülür net değişimler olur,sabırla dinliycem hemen olmasa da,hatta tamamen geçene kadar ısrarla.Belki birilerine yol göstermiş olurum böylece...=) |
Cevap: Sosyal Fobi telkiniyle değişen oldu mu ? bende neden olumlu değişimler olmuyor.:( 3 aydır düzenli dinledim telkinlerin sırasına zamanına dikkat ettim ama bir faydası olmadı malesef oysaki güzel şeyler yazmayı umarak başlamıştım sanırım pes edicem.devam eden arkadaşlara başarılar diliyorum inşallah size faydalı olur. |
Cevap: Sosyal Fobi telkiniyle değişen oldu mu ? Sosyal fobi konusunda başarı oranımız yüksektir. Eğer değişim olmadıysa bir kaç nedeni olabilir. Minik hoparlorlu telefondan dinlemek. Sadece kulaklıkla dinlemek. Günde yeterli saat dinlememek. Ayrıca doğru telkinlerle yani suçluluk ve ego ile başlamak yerine direk sosyal fobi ile başlamak. |
Cevap: Sosyal Fobi telkiniyle değişen oldu mu ? telkinlerben ce yararlı |
Cevap: Sosyal Fobi telkiniyle değişen oldu mu ? telkınler insaı kuş gibi yapıyo bugün bi dalgaklnma yasadım tam pes edecektım birden bire bi yaşama sevinci doğdu daha önce böyle olmamıştım devam... |
Cevap: Sosyal Fobi telkiniyle değişen oldu mu ? selam arkadaşlar bana ağır depresyon teshişi konmuştu işmden istifa bile etmiştım,hayat o kadar anlamsızdıki şimdi yeni işe başladım oradanda istifa edecektım yaklaşık 10 gün önce bu siteyle tanıştım telkınlerı dinlemeye başladım eskısınden iyiyım tamam %100 iyi olmadım mesela bugun inanılmaz sıkıldım ama içimden bi ses bana hep haytın güzel yanlarını fısıldadı durdu bu bi motivasyon gibi sonra akşama doğru daha iyi oldum yanı devam mucadeleye... |
Cevap: Sosyal Fobi telkiniyle değişen oldu mu ? hala sosyal fobik olup olmadıgını anlamayanlar var sanıyorum.aslında anatılmaz yaşanır demek daha dogru.internette yazılan sosyal fobi belirtileri bence sosyal fobiyle yeni tanışanlar için.bu hastalıktan cektigimi bir ben bilirim birde Allah.bi kere kimseye anlatamıyorsun yaşadıklarını.en yakın arkadasından annenden bıle cekindigin oluyor.herkesten küçük görüyorsun kendını.bildiğin halde söyleyemıyorsun.kendini savunman gerektiği yerde kıpkırmızı kesilebiliyorsun,savunamıyorsun.daha da küçülüyorsun.heleki sevdigin birinin yanında yaşamışsan bu küçük düşürücü durumu iyice dibe batıyorsun.onun gözünde de küçüldügünü düşünüyorsun.aslında her insan kızarabılır,yanlış yapabilir,belkide herşeyi berbat edebilr.ah bunu bi kabullenebilsek...daha çok şey insanın geçmişini geleceğini zindan eden bi hastalık bu...keske ufak kalp atışları,ufak heyecanlanmalarla gelip geçse hayat.keske karsında biri varken sana baktıgında bişey sordugunda lokmalar boğazına dizilmese hiç...keske bir konferaansta konusma yapmak bir kenara,arkadasınla karsılıklı konusurken dilin dolanmasa,bütün bildiklerini gönül rahatlıgıyla ifade edebilsen,bir işe girip çalışabilsen,birinin yanında telefonla konusurken cekinmesen,,,keske,keske,keske,... telkinlere gelince, bende etkili oldu.eger iyileştigimi sanıp dinlemeyi bırakmasaydım,belki şimdi kör kuyuda olmazdım...:((( bu gibi içinden cıkılmaz hastalıgı olan herkesse acil şifalar diliyorum...sizleri anlıyorum...bizler özeliz...herşeye herkesten daha çok duyarlıyız...hislerimiz,duygularımız fazla kuvvetli... sosyal fobik olmayan arkadaslarımdan tek isteğim ... bizleri de sevin ... bizlerinde iki eli , iki gözü var.. sizlerden uzak duruyosak bu bizim sizlerin önunde küçük düşmekten, bizi yanlış tanımanızdan korktugumuzdandır... inanın içimizde sizlerle oturup doyasıya sohbet etmek,eglenmek var... bizim için amma soguk insan konusmuyor bile,nereye davet etsem bir bahane buluyor diye düşünmeyin... bizide boyle kabl edin... birgün iyileşirsem evimde tanıdıgım tanımadıgım herkesle büyük bi parti vericem... ve küçük bi konusma yapıcam krzm67 BEN HERKESİ COK SEVİYORUM... |
Cevap: Sosyal Fobi telkiniyle değişen oldu mu ? ben telkınlerı dınlemeye tekrar basladım.10 gün oldu sanırım dinleyeli...cok mutluyum,cok umutluyum.kalabalık ıcerısınde gecırecegım benım ıcın cok zor olan bır gunu artk sf li olmayan biri kadar rahat atlatabılıyorum...umarım hep boyle surer...birde oturup sadece muzıgı dınlemekle deggişme olabılecegını sanmıyorum...pozitif düüşünce,medıtasyon vs de gerek...saglıkla kalın... |
Cevap: Sosyal Fobi telkiniyle değişen oldu mu ? İki tane benzer msj atmışım,gitmedi zannedip tekrar atınca öyle oldu...özür diliyorum öncelikle.Sonrasında paylaşmak istediğim birşey var..;Geçenlerde okula gitmeden önce öğle arasında annemle tartışmıştık,biraz da fırça yemiştim açıkçası:S..Okula gidip de sıramda otururken kendimi nasıl kötü hissettiğimi anlatamam,sonra iki boş derste telkinleri dinledim (içeriği;sf,başkalarının düşüncelerini fazla önemsememe,kendine güven şeklinde listem)sonra kendimi gerçekten iyi hissetmeye başladım.Sanki içten içe ağlıyordum da bu telkinler beni teselli etmişti ve ben de kendimi iyi hissetmeye başlamıştım.Kendini kandırmak değildi yani,belki biraz daha iyi hissederim hem dinlemem lazım mümkün olduğunca dedim ve dinledim..tamamen telkinlerin kendi etkisiydi ve o zaman gerçekten etki ettiklerini anladım.Bu işe inancım arttı,kim bilir ben ruh halimi çok önemsemediğim zamanlarda telkinler bilinçaltımda aslında o anda neleri değiştirmekte?!Ama şöyle birşey var kimse de kalkıp şu sürede sf'yi %100 geçirdi,iyileştirdi diye net birşey yazmamış.Yazanlar da uzun süreler dinlemişler ztn ama genelde yorumlarda az da olsa etki etti şeklinde yazıyor.Ee demek ki iş sabırda ve ısrarlı bir yaklaşımda bitiyor,kimse hiçbir işe yaramıyor dememiş..herkeste değişimler oluyor ama net birşeyler için sabretmek gerektiğini düşünüyorum ben kendi adıma...ve tabi ki de dinlemeye devam ediyorum...music45 |
Evet mel, gelişmeleri yazmanı sabırsızlıkla bekliyorum... :) |
Cevap: Sosyal Fobi telkiniyle değişen oldu mu ? Tabii ki derecesi değişir ancak her insanın içinde biraz çekingenlik hatta sf vardır.Amaç tüm heyecanlardan tamamen kurtulmak olmamali eğer heyecan duymazsak zaten insan olmazdık. Bu sitenin kurucusu olarak her ne kadar etiketlemeyi sevmesem de bende eski bir sf li olduğumu söyleyebilirim. Sitemizde telkinleri dinleyerek sf den kurtulan bir çok kişi oldu. Sf sorunu olan arkadaşlara ben ve arkadaşlarım her türlü desteğe hazırız. actionsmile Alıntı:
|
Cevap: Sosyal Fobi telkiniyle değişen oldu mu ? Merhaba Atakan bey, Öncelikle bu sitede üye olduğum için mutluyum.kendimi yanlız hissetmiyorum:) kendimden bahsetmek istiyorum.Küçüklüğümden beri bende içine kapanıklık ve çekingenlik vardı hiç konuşmazdım.Depresyonda geçirdiğim zamanlar da oldu.Şimdi üniversiye öğrencisiyim ve hala kabuğumu kıramadığımı düşünüyorum..Arkadaşlarım var tabikide fakat kızlarla pek konuşamadığımı söyleyebilirim.Pek rahat olamıyorum, sanki yeterince özgüvenim yok.kendim olamıyorum. Arkadaslarım aracılığla yanlarına gelebiliyorum.Konuşmaya gelince de aklıma bişey gelmiyor.neden bilmiyorum. bu sizce sosyal fobiden mi kaynaklanıyor?? Aslında kızlardan beni çok (alacakaranlıktaki) Edward'a benzetenler var.:))Bütün herkes farkediyor.Yolda yürürken laf atanlar bile var. :D Bu yüzden tanışma fırsatım yüksek fakat ben değerlendiremiyorum:((.. Bana yardım ederseniz çok sevinirim.. Sevgilerimle...:) |
Ego, suçluluk ve kendine güven telkinlerinden bu anlamda kesinlikle faydalanabilirsin. Biliyorsun ki telkinler davranış değişikliği amacıyla hazırlanmıştır. Benim karşı cinse karşı değil ama genel bir utangaçlığım vardı. Sadece ego - suçluluk ve kendine güven telkinlerini dinleyerek bu sorunumu çözümledim. Çünkü telkinler kendimizde güvensizliğe neden olan davranışlarımızda değişiklik yaparak, özgüvenimizi yükseltmeye yarıyor. Benim deneyimlerimin ardından çıkardığım sonuç bu oldu. Onun dışında sosyal fobik bir durumun olduğunu sanmıyorum. Sosyallik artırıcı bu anlamda daha faydalı olabilir gibi geldi bana. Bir süre sonra sen nasıl olduğunu bile anlayamadan düzeldiğini görebilirsin. Dilersen listene sosyal fobi telkinini de ekleyebilirsin elbette. Mutlu deneyimlerini okuyabilmeyi dilerim. Sevgilerimle. actionsmile |
Cevap: Sosyal Fobi telkiniyle değişen oldu mu ? Zerynthia, yardımınız için size çok teşekkür ederim. beni gerçekten rahatlattı.iyi ki varsınız.:)) bazı sorularım daha olucak... Ben bazen hoparlörden dinleyemiyorum. Zamanım olmuyor. kaliteli kulaklıkla devam etsem aynı etkiyi görebilirmiyim ve günde 8-10 saat öneriliyor. peki hiç durmadan mı dinlenilmesi gerekli? ara ara dinlenilebilir mi?? Sevgilerimle :)))) |
Cevap: Sosyal Fobi telkiniyle değişen oldu mu ? Teşekkürler. Siz de iyi ki varsınız. ttli3 Elbette dinleyebilirsiniz. Kesintisiz olması gerekmiyor. Ara verebilirsiniz. Ya da telkinleri dinlerken günlük işlerinizi yapabilir, dinlediğiniz odadan çıkabilirsiniz. Yani odaklanmadan dinlemeniz daha faydalıdır. Sevgilerimle. actionsmile |
Cevap: Sosyal Fobi telkiniyle değişen oldu mu ? Çok teşekkür ederim. verdiğiniz önerileriniz benim için çok faydalı oldu.aklımda pek soru kalmadı diyebilirim.:)) Sevgilerimle:))) |
Cevap: Sosyal Fobi telkiniyle değişen oldu mu ? Hoşgeldiniz Edward87 kendinize mutlaka forumda bir günlük açınız gelişmeleri takip edelim. |
Cevap: Sosyal Fobi telkiniyle değişen oldu mu ? hoparlörün büyüklüğü telkin etkisini artırıyormu? bende küçük hoparlörden dinliyorum. sesi duyabileceğiim şekilde kısık sesle dinliyorum. |
Cevap: Sosyal Fobi telkiniyle değişen oldu mu ? Merhaba sevgili nereb, ttli3 Hayır. Büyüklükle ilgili değil. Mesele şu: Bazı ürünlerde gürültü önleyici bulunuyor. Telkinlerin etki etmesi açısından kullandığınız kulaklık ve hoparlörlerde bu tür gürültü önleyici bir özelliğin olmamasına dikkat ediniz. Sevgiler. actionsmile |
Cevap: Sosyal Fobi telkiniyle değişen oldu mu ? ben mp3 hoparlöründen dinliyorum büyük ihtimalle o türden bi sorun olmaz. çok teşekkürler cevabınız için :) |
Cevap: Sosyal Fobi telkiniyle değişen oldu mu ? ben bu gün üye oldum.bu telkinleri nerede temin edebilirim |
Her bölümdeki sabit konulardan yada www.telkinmp3.com adresinden12389 |
Cevap: Sosyal Fobi telkiniyle değişen oldu mu ? merhabalar herkese, ben yeni üyeyim ve sizdenim. ben de o kadar kötüydüm ki bir ara depresyon ve sosyal fobi teşhisi kondu bundan 5 yıl kadar önce. ilaçlarımı düzenli kullandım. çok doktor değiştirdim ama son doktorumun uyguladığı ilaç tedavisi çok iyi geldi en azından 2 senedir artık ölmek istemiyorum. bende sosyal fobi çok ileri düzeydeydi şu anda birkaç etkisi dışında pek bişi kalmadı.ama hala topluluk önünde konuşamıyorum, sokakta tek başıma yürüyemiyorum ve kendime olan güvenim de var sayılmaz.ama artık umudum var çünkü eskiye göre çok daha iyiyim. telkinleri ben de dinleyeceğim ve gelişmelerden sizi haberdar edeceğim. biz sosyal fobiklere bu platformda yardımcı olmaya çalışan ve en başta bu platformu oluşturan herese çok teşekkürler. |
Cevap: Sosyal Fobi telkiniyle değişen oldu mu ? hoşgeldiniz sabredip dinlerseniz hayatınızdan çok memnun olacağınaza eminim bunu bir sosyal fobik olarak söylüyorum.iyi geceler |
Cevap: Sosyal Fobi telkiniyle değişen oldu mu ? Sosyal fobinin telkin içeriğini bulamadım yardımcı olur musunuz??? |
Cevap: Sosyal Fobi telkiniyle değişen oldu mu ? idea3 Alıntı:
|
Cevap: Sosyal Fobi telkiniyle değişen oldu mu ? |
Cevap: Sosyal Fobi telkiniyle değişen oldu mu ? arkadaşlar bu telkinlerde metin var mı..ben bir tane indirdim ama sadece müzik var bilen varsa yardım edin lütfen :( |
guitar http://www.hayatimdegisti.com/forum/...n-icerigi.html |
Cevap: Sosyal Fobi telkiniyle değişen oldu mu ? Ayrica telkinler muzigin icerisinde gizlidir sadece bilincaltinin duyacagi sekildedir, sakin panie kapilma o telkinlerin hepsi dinledigin mp3 lerde mevcut:)))) Hee her mp3 unde anlamak acisindan telkin metinlerini de dinlemeden once birkez goz gezdirebilirsin, Sevgiyle Kal... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:24 PM. |