![]() |
Cevap: Yüz kızarması Alıntı:
umarım her sf.li bizim kadar cbk kurtulabılır bu ılletten... iyi olan herşeye kapılarınızı acık tutun...bırakın gırsınler ıcerı... actionsmileactionsmileactionsmileactionsmile |
|
|
Cevap: Yüz kızarması evet uğur bende de aynısı var. durup dururken bile kızarıyor ben sosyal fobiden kaynaklandığını düşünüyorum. internette araştırma yaparken bu siteye rastladım. telkinleri dinlemeye başlıycam. zaten siteyi çok beğendim gayet güzel şeyler var içinde ilgimi çekti baya bi. |
Cevap: Yüz kızarması yüz kızarması durumundan ben de payımı alıyorum yıllardır.. yetiştirilme tarzıyla alakalı olmalı bence de |
Cevap: Yüz kızarması bana yüzün kızardı diyerek gülen arkadasımla az kalsın kavga ediyodum :S |
Cevap: Yüz kızarması yüz kızarması gerçekten iğrenç birşey. bi de konuştuğun kişi "aa yüzün kızardı" falan deyince iyice bi çöküş oluyor. zaten kızardığını anlıyorsun ve o yüzden geriliyorsun bi de suratına böyle vurulunca.. toplum önünde yaşanıyorsa zaten acı direkman 10 kat artıyor. |
Cevap: Yüz kızarması Arkadaslar ben onüç senedir yüz kizarmasiyla savaşiyorum iki kere kilipsi ameliyati oldum lazer tedavisi gordum folgu tedavisi yaptirdim ama bi turlu gecmefi sorun fiziksrl degil pidkolojik üc ay önce yüzkizarma telkin aldim hef aksam dimliyorum yatarken ve yeniden doğfum sanki artik yuzum kizarmiyo kendimi daha iyi hissediyorum bazi hastalarda sorun fiziksel olduğu için klipdi ameliyati işe yariyor ama sorun bizimki gibi piskolejikse telkinler cok iui geliyo ben faydasini gordum kesinlikle tavsiye ediyorum alin kullanin fasdasıni görecrksiniz allah hepimizin yardımcısı olsun |
|
Cevap: Yüz kızarması Arkadaslar ayni sorun bende de var.. toplum icinde kuran okuyamiyorum..resmen ellerim ve butun bedenim terliyor..bildigimide unutuyorum.ayrica icimden okuyamiyorsun diyorum.:( Yuz kizarmasi da dahil biri bana cik sarki soyle dese gayet iyi soylerim neden kuran okuyamiyorum bilmiyorum buda beni rahatsiz ediyo yardimlarinizi bekliyorum arkadaslarağla2 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:25 PM. |