Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Sosyal Fobi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sosyal-fobi/)
-   -   Yüz kızarması (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sosyal-fobi/371670-yuz-kizarmasi.html)

thethc78 19-10-2009 10:34 AM

Cevap: Yüz kızarması

wampirella bunu nasıl başardın ?

Işıldayan Safir 19-10-2009 10:43 AM

inanki bende bilmiyorum insanlarla daha kolay iletişim içine girdiğimi farkettim ve konuşurken kızarmıyorum acaba kızarıcakmıyım diye düşünmüyorum bu da bi korkuydu aslında benim için çünkü bu şekilde kızarınca filan çok utanıyordum bu endişem yok oldu birde olumlamalarımı yapıyorum onun dışında kendine güven-ego ve topluluk önünde konuşma gibi telkinleri çok düzenli ve sık şekilde dinlemedim ama arada dinliyordum bi ara da sürekli suçluluk telkini dinliyordum o mu etkili oldu bilmiyorum

kezban aksel 09-11-2009 04:22 PM

thethc78 arkadaşa katılıyorum sosyal fobinin nedeni yetiştirilme tarzından annem ve babam sosyal insanlar değiller annemin kişiliği de çekingen anne ve baba neyse çocukta o oluyor çekingenlik öğrenilmiş bir davranış ben mesela toplum içinde telefonla konuşamam mp3leri dinliyorum

m_uyar 22-11-2009 07:45 PM

bnde arkdaşımla konuşurken arkadaşım bana yüzün kızardı feln diyo.işin garip yanı arkadaşımın bana söyledği şeyler yüzümn kızarmasına sebep olacak şeyler değil.acaba bilinç altıyla mı ilgili olabilir.bir bilen yok mu?bnde çok mrak ediyorm.

nevresim 29-11-2009 12:12 AM

Alıntı:

m_uyar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 571271)
bnde arkdaşımla konuşurken arkadaşım bana yüzün kızardı feln diyo.işin garip yanı arkadaşımın bana söyledği şeyler yüzümn kızarmasına sebep olacak şeyler değil.acaba bilinç altıyla mı ilgili olabilir.bir bilen yok mu?bnde çok mrak ediyorm.

tabi ki yardımcı olmak isteriz çekingenlikten olabilir mi acaba?

m_uyar 30-11-2009 01:34 PM

Alıntı:

nevresim Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 571802)
tabi ki yardımcı olmak isteriz çekingenlikten olabilir mi acaba?

biraz çekingen olduğum doğrudur ama en yakın arkadaşımla konuşurken hiç çekinmem yani o yüzden çekingenlik olacağını sanmıyorum yinede çok teşkkür ederimk8908

nevresim 01-12-2009 12:13 AM

Alıntı:

m_uyar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 571874)
biraz çekingen olduğum doğrudur ama en yakın arkadaşımla konuşurken hiç çekinmem yani o yüzden çekingenlik olacağını sanmıyorum yinede çok teşkkür ederimk8908

çekingen insanlar zaten en yakın arkadaşlarıyla konuşurken değil belki ama,kalabalık ortamlara girince,tanımadıkları -özellikle otoriter- kişilerin yanında vs rahatsızlık hissederler,ilgi kendilerine yöneldiğinde filan,sizde böyle oluyo mu peki.

karaca17 09-12-2009 11:45 PM

Alıntı:

nevresim Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 571949)
çekingen insanlar zaten en yakın arkadaşlarıyla konuşurken değil belki ama,kalabalık ortamlara girince,tanımadıkları -özellikle otoriter- kişilerin yanında vs rahatsızlık hissederler,ilgi kendilerine yöneldiğinde filan,sizde böyle oluyo mu peki.

evet aynısı bendede var bır turlu yenemıyorum bı ara psıkologa gıdıp ılac yazdırdım ama uyusturmaktan baska bı ıse yaramıyor bence bır kutu bıle bıtıremeden bıraktım zombıye cevırıyor ınsanı

Elektra 10-12-2009 09:54 AM

Alıntı:

ugurkan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 462188)
Merhaba arkadaşlar öncelikle herkese merhaba.Ben Uğur.Siteye, yüz kızarması ile ilgili internette araştırma yaparken rastladım.Son 2-3 aydır yüzümde garip yanma var.Yüz kızarması daha önce de vardı ama son zamanlar yüzümde ateş basmasıyla beraber şiddetlendi.Yüz kızarması korkusu da oluşmaya başladı.Ailemle beraber otururken Tv izlerken bile yüzüm kızarıyor.Sosyal fobiden mi kaynaklanıyor acaba?Yüzümdeki ateş damarları genişletiyor da mı kızarıyor?Ayrıca sitede yüz kızarması ile ilgili özel telkin varmış.Bulamadım bi yardım olursanız size minnettar kalacağım.

televizyon izlerken bile yüzünün kızarması psikolojik olarak vucudunun verdiğ bir tepki değil. bu yüzden doktora gitmeni öneririm. çünkü telkinler utangaçlık veya herhangi faktörlerle kızaran yüzlerin kızarmasını engellemek içindir.kızarma psikolojik değil fizyolojikse dediğim gibi yararı olmaz. doktora gidilmeli ve nedeni araştırılmalı.Sevgilerle...actionsmile

nevresim 10-12-2009 11:00 AM

Alıntı:

karaca17 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 573278)
evet aynısı bendede var bır turlu yenemıyorum bı ara psıkologa gıdıp ılac yazdırdım ama uyusturmaktan baska bı ıse yaramıyor bence bır kutu bıle bıtıremeden bıraktım zombıye cevırıyor ınsanı

bende ilaçların pek faydası olduğunu düşünmüyorum.bence sorun bilinçaltımızda onu tedavi etmemiz gerekiyo.telkinlerle olumlamalarla,hipnozlada olabilir belki ama hipnoz oldum diyen kişilere pek rastlamadım tam bişey söyleyemeceğim ben etkili olabilir diye düşünüyorum ama,...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:34 AM.