Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Sosyal Fobi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sosyal-fobi/)
-   -   Yüz kızarması (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sosyal-fobi/371670-yuz-kizarmasi.html)

ugurkan 12-05-2009 07:23 PM

Yüz kızarması

Merhaba arkadaşlar öncelikle herkese merhaba.Ben Uğur.Siteye, yüz kızarması ile ilgili internette araştırma yaparken rastladım.Son 2-3 aydır yüzümde garip yanma var.Yüz kızarması daha önce de vardı ama son zamanlar yüzümde ateş basmasıyla beraber şiddetlendi.Yüz kızarması korkusu da oluşmaya başladı.Ailemle beraber otururken Tv izlerken bile yüzüm kızarıyor.Sosyal fobiden mi kaynaklanıyor acaba?Yüzümdeki ateş damarları genişletiyor da mı kızarıyor?Ayrıca sitede yüz kızarması ile ilgili özel telkin varmış.Bulamadım bi yardım olursanız size minnettar kalacağım.

nevresim 12-05-2009 11:44 PM

Cevap: Yüz kızarması

ya ben dede aynı şeyler yoğun şekilde vardı şimdi daha çok çok az.sizin utangaçlik varmı acaba.bende vardıondan ama sizin ki neden acaba.ayrıca içimde hala az da olsa acaba kızarırmıyım korkusu var.telkini varsa benimde işime yarayabilir.

ugurkan 13-05-2009 10:33 PM

evet bende utangaçlık da var biraz.Arkadaşlar telkini varsa biri yardımcı olsun lütfen.Çok zor durumdayım.

nevresim 17-05-2009 12:26 PM

bu konuya cvb gelmemiş.bilen varsa lütfan yardımcı olsun.

Ring 17-06-2009 01:30 AM

bilen yok mu

hayatimdegisti 17-06-2009 01:38 AM

Psikolojik olan sosyal fobi dolayısı ile olan yüz kızarması için telkin yapılmaktadır.

Herr_Mannelig 11-08-2009 09:50 PM

bende de yüz kızarması var.gerçi önceden utanıyodum ondan kızarıyodu şimdi hiç utanmadan gayet rahat olsamda bazı kişilerle konuşurken veya bazı ortamlarda kızarıyor.bi hocaya sordum da heyecandan oluyodur demişti.ne kadar heyecanlanmıyoruz desekde farkında olmadan heyecanlanıyomuşuz.mesela insan çok koşunca terler yüzü kızarır.aynı onun gibi oluyomuşuz..tabi benimki bundan kaynaklayomuş..
umarım biran önce bu telkin çıkarda bende bakarım..bi de ücretsiz olursa güsel olur..

beliz89 19-09-2009 01:15 AM

aslında heycanlanmassak da oluyo cunku onceden aynı durumlarda kızadıgımızı beyın hatırlıyo ve aynı tepkıyı gosterıyo ogrenılmıs bısı yanı ne kadr rahat olursak olalım bu nasıl gecer yaa kabus gıbı bısı:(

thethc78 13-10-2009 08:55 PM

arkadaşlar yüz kızarmasının tek nedeni sosyal fobi bu yetiştirilme tarzından kaynaklanan lanet bir sorun

Işıldayan Safir 13-10-2009 11:02 PM

haklısın ben artık kurtuldum yüz kızarmasından darısı diğer arkadaşlarımın başına

thethc78 19-10-2009 10:34 AM

wampirella bunu nasıl başardın ?

Işıldayan Safir 19-10-2009 10:43 AM

inanki bende bilmiyorum insanlarla daha kolay iletişim içine girdiğimi farkettim ve konuşurken kızarmıyorum acaba kızarıcakmıyım diye düşünmüyorum bu da bi korkuydu aslında benim için çünkü bu şekilde kızarınca filan çok utanıyordum bu endişem yok oldu birde olumlamalarımı yapıyorum onun dışında kendine güven-ego ve topluluk önünde konuşma gibi telkinleri çok düzenli ve sık şekilde dinlemedim ama arada dinliyordum bi ara da sürekli suçluluk telkini dinliyordum o mu etkili oldu bilmiyorum

kezban aksel 09-11-2009 04:22 PM

thethc78 arkadaşa katılıyorum sosyal fobinin nedeni yetiştirilme tarzından annem ve babam sosyal insanlar değiller annemin kişiliği de çekingen anne ve baba neyse çocukta o oluyor çekingenlik öğrenilmiş bir davranış ben mesela toplum içinde telefonla konuşamam mp3leri dinliyorum

m_uyar 22-11-2009 07:45 PM

bnde arkdaşımla konuşurken arkadaşım bana yüzün kızardı feln diyo.işin garip yanı arkadaşımın bana söyledği şeyler yüzümn kızarmasına sebep olacak şeyler değil.acaba bilinç altıyla mı ilgili olabilir.bir bilen yok mu?bnde çok mrak ediyorm.

nevresim 29-11-2009 12:12 AM

Alıntı:

m_uyar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 571271)
bnde arkdaşımla konuşurken arkadaşım bana yüzün kızardı feln diyo.işin garip yanı arkadaşımın bana söyledği şeyler yüzümn kızarmasına sebep olacak şeyler değil.acaba bilinç altıyla mı ilgili olabilir.bir bilen yok mu?bnde çok mrak ediyorm.

tabi ki yardımcı olmak isteriz çekingenlikten olabilir mi acaba?

m_uyar 30-11-2009 01:34 PM

Alıntı:

nevresim Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 571802)
tabi ki yardımcı olmak isteriz çekingenlikten olabilir mi acaba?

biraz çekingen olduğum doğrudur ama en yakın arkadaşımla konuşurken hiç çekinmem yani o yüzden çekingenlik olacağını sanmıyorum yinede çok teşkkür ederimk8908

nevresim 01-12-2009 12:13 AM

Alıntı:

m_uyar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 571874)
biraz çekingen olduğum doğrudur ama en yakın arkadaşımla konuşurken hiç çekinmem yani o yüzden çekingenlik olacağını sanmıyorum yinede çok teşkkür ederimk8908

çekingen insanlar zaten en yakın arkadaşlarıyla konuşurken değil belki ama,kalabalık ortamlara girince,tanımadıkları -özellikle otoriter- kişilerin yanında vs rahatsızlık hissederler,ilgi kendilerine yöneldiğinde filan,sizde böyle oluyo mu peki.

karaca17 09-12-2009 11:45 PM

Alıntı:

nevresim Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 571949)
çekingen insanlar zaten en yakın arkadaşlarıyla konuşurken değil belki ama,kalabalık ortamlara girince,tanımadıkları -özellikle otoriter- kişilerin yanında vs rahatsızlık hissederler,ilgi kendilerine yöneldiğinde filan,sizde böyle oluyo mu peki.

evet aynısı bendede var bır turlu yenemıyorum bı ara psıkologa gıdıp ılac yazdırdım ama uyusturmaktan baska bı ıse yaramıyor bence bır kutu bıle bıtıremeden bıraktım zombıye cevırıyor ınsanı

Elektra 10-12-2009 09:54 AM

Alıntı:

ugurkan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 462188)
Merhaba arkadaşlar öncelikle herkese merhaba.Ben Uğur.Siteye, yüz kızarması ile ilgili internette araştırma yaparken rastladım.Son 2-3 aydır yüzümde garip yanma var.Yüz kızarması daha önce de vardı ama son zamanlar yüzümde ateş basmasıyla beraber şiddetlendi.Yüz kızarması korkusu da oluşmaya başladı.Ailemle beraber otururken Tv izlerken bile yüzüm kızarıyor.Sosyal fobiden mi kaynaklanıyor acaba?Yüzümdeki ateş damarları genişletiyor da mı kızarıyor?Ayrıca sitede yüz kızarması ile ilgili özel telkin varmış.Bulamadım bi yardım olursanız size minnettar kalacağım.

televizyon izlerken bile yüzünün kızarması psikolojik olarak vucudunun verdiğ bir tepki değil. bu yüzden doktora gitmeni öneririm. çünkü telkinler utangaçlık veya herhangi faktörlerle kızaran yüzlerin kızarmasını engellemek içindir.kızarma psikolojik değil fizyolojikse dediğim gibi yararı olmaz. doktora gidilmeli ve nedeni araştırılmalı.Sevgilerle...actionsmile

nevresim 10-12-2009 11:00 AM

Alıntı:

karaca17 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 573278)
evet aynısı bendede var bır turlu yenemıyorum bı ara psıkologa gıdıp ılac yazdırdım ama uyusturmaktan baska bı ıse yaramıyor bence bır kutu bıle bıtıremeden bıraktım zombıye cevırıyor ınsanı

bende ilaçların pek faydası olduğunu düşünmüyorum.bence sorun bilinçaltımızda onu tedavi etmemiz gerekiyo.telkinlerle olumlamalarla,hipnozlada olabilir belki ama hipnoz oldum diyen kişilere pek rastlamadım tam bişey söyleyemeceğim ben etkili olabilir diye düşünüyorum ama,...

voice 27-01-2010 05:46 PM

bunun ustesınden gelen varsa beri gelsın deneyımlerını bızle paylassın lutfen..nasıl aşama kaydetti suan tamamen mı duzeldı.

ist_bebesi 21-03-2010 09:02 PM

bendede yüz kızarması var bundan kurtulabilenleri tebrik ediyorum bende kurtulcam bundan işallah

nevresim 18-04-2010 11:41 PM

Alıntı:

voice Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 581583)
bunun ustesınden gelen varsa beri gelsın deneyımlerını bızle paylassın lutfen..nasıl aşama kaydetti suan tamamen mı duzeldı.

tam üstesinden gelmedim ama aşama kaydeettim.ben nerdeyse yanımda kimse yokken bile kızarıyodum.benim ailem bile falan geçiyodu aa kızardın diye.eskisi ne göre baya iyiyim en azından.şöyle ki sabretmek lazım en başta yılmamak lazım diyicem ama çok zor bunları da biliyorum,kendine güveninle aynı gidiyo kızarmada,kendine güvenin yerine geldikçe kızarmada geçmeye başlar yavaş yavaş,telkinleri dinliyomusun acaba kendine güven ve ego güven güçlendirici,dinlemiyosan hemen başla.

bedia 29-04-2010 06:09 PM

nasıl kurtuldun bana söylermisin arkadaşım

tanyeri 06-06-2010 03:53 AM

büyük konusmak ıstemem ama bi cocugum olursa onu çok sosyal yetiştirmeye çalısıcam.tabi bunun ıcın once kendim iyileşmem gerek.

skucu 03-07-2010 05:04 PM

Alıntı:

hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 467019)
Psikolojik olan sosyal fobi dolayısı ile olan yüz kızarması için telkin yapılmaktadır.

utangaclık-yuz kızarmasıyla ılgılı telkın yapıldı mı

skucu 09-07-2010 11:56 PM

Alıntı:

skucu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 755867)
utangaclık-yuz kızarmasıyla ılgılı telkın yapıldı mı

cevap veren yok mu

çerkeskızı 10-07-2010 02:26 PM

Alıntı:

skucu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 756990)
cevap veren yok mu

yüz kızarması telkini bildiğim kadarıyla kişiye özel yapılıyor

ayrıca kızarmakla ilgili her konuya yazığım gibi buraya da yazayım y789 ben de çok kızarıyordum arkadaşlar işte hocalarımın ,ailemin ,arkadaşlarımın yanında onlarla konuşurken felan...her neyse atlattım çok şükür sizleri çok iyi anlıyorum artık öyle bir duruma geliyr ki yüzüm kızarıcak korkusuyla konuşmak bile istemiyor insan..öncelikle bu korkuyu üstünüzden atmanız gerekiyor bırakın kızarırsa kızarsın,eteş gibi yansın yüzünüz kaçmayın bundan insanlar sizi öyle görsün bunu başardıktan sonra gerçekten azlıyor daha çok sosyal akitivitede bulunun ben mesele sunum hazırlayıp bütün okula sunmuştum konferans salonunda hem de sesim titreyerek utananadam ama 2.sefere asla titreme kalmadı çok rahattım bu yüzden ne olursa olsun kaçmayın sosyal ortamlardan lütfen..

bunların yanında da tabikide telkinler çok işe yaradı ben ego-kendine güven-sosyallik artırıcı-sosyal fobi-mutluluk telkinlerini dinliyorum hani öyle saatlerce dinlemeye vaktim olmuyor pek ama enazından pc başına her geçtiğimde dinliyorum ve kendimi kabul ediyorum kızarsam da toplum önünde konuşamasamda ne yapayım ben buyum diye kabul ettim kendimi bunların üstüne gittikçe emin olun uzaklaşıyolar bizden..inşallah atlatırsınız hepinize sevgiler..sapkal89

tanyeri 04-08-2010 11:40 PM

Kızarmak egerkı şu durumlarda gercekleşiyorsa sosyal fobisiniz...

ben sosyal fobiyi en iyi bilenlerden biri oldugumu düşünüyorum...dolu dolu yasadım lanet hastalıgı...tam 7 sene...baslarda utangaclık olarak baslıo, sonraları yogun ilgiden ve bakıslardan hatta birilerinin kızarıyorsun demesınden bile etkilenebiliyorsun...zaman gectıkce arkadaslarının ailenin yanında kendını rahat hıssedemiyorsun sankı herkes kızarmanı beklıyor gibi...yolda arkadasının karsıdan geldıgını goruyorsun heyecan baslıyor.saklanıyrsun senı goruyor.nasılsın dıyor ve o anda hooop hayatın kararıyor.sonra kendı kendıne mutlaka ailem ,arkadasım nıe kızarıyorumkı diyorsun...burada bilincaltın aileden degılde yabancıların yada senden ustun oldgunu dusundugun bırının yanında kızarman gerektıgını kodluyor...sonra senden ustun, yada daha bilgili oldgn kişilerin yanında kızarmaya da baslıyorsun...velasılkelam tum ortamda kızarmaya baslıyorsun...

kimisi baska birşey sanıp el yüz terlemesi ve kızaarmasının tedavısı olan klipsili ets denen ameliyatı yaptırıyor...sonuc hüsran...bence buna,yanı sosyal fobı olup olmadıgınıza doktor karar vermeli...internetten belırtılerını okuyarak kendınıze s.f. yada amelıyatlık hasta teşhisi koymayın ...aman diyim...

bende ilaç kullandım 3 sene kadar...adını soylemem sakıncalı sanırım,oyuzden soyle anlattayım kucuk yuvarlak pembe haplar benı rahatlatıyor gıbıydı,kalp atışlarımı duzenlıyordu...hala kullanıyorm pembe hapı,haftada bır kez fln alıyorm biyere giderken oda.ÖNERİ OLARAK ALGILAMAYIN DOGRU BIRSEY YAPMIYORUM-BUNUN BENDE FARKINDAYIM.....ıcmedıgım zmn yenıden olacakmıs gıbı oluyor.(psikolojık)..aslında cok ıı bılıyorumkı bana hıcbır yararı yok...

bu sıteyı kesfedelı ıkı ay oldu...pozıtıf anlamda cok etkılıyor ınsanı...ben bu sıteyı gormeden once pes etmıstım,yasamak ıstemıyordum...sosyal fobı artık benı cepe cevre sarmıstı...ama sımdı benı cok korkutacak bı gunu neredeyse sosyal fobı olmayan bırı kdr cabuk atlatabılıyorum...burada anladımkı hersey beyınde bıtıyor...bılıncaltınızı negatıf dusuncelerden ne kadar temızlersenız ve ne kadar olumlu dusunce yuklersenız hersey o kdr guzel oluyor...zaten sosyal fbıde dusunceden ıbaret degılmı...yok o benı gorecek,yok surda utanacam,sıkılacam,kızarıcam...bunları dusununce nasılda gerçekleşiyor degılmı...aksını dusununce,yani kızarmıycam,sosyalim,onlardan üstünüm,onlar benden daha onemlı degıller,kendıme guvenıyorum,gucluyüm vs...diyincede olacaktır...inancınızı hiçbir zman kaybetmeyın...

SAĞLIKLı , İNSANLARLA İÇİÇE BI HAYAT DILIYORUM...

HEPİNİZİ COK AMA COK SEVİYORUM...

Işıldayan Safir 05-08-2010 11:14 AM

Tanyeri harika açıklamışsın. Daha iyi anlatılamazdı. Teşekkür ederim yazdıkların için.

Aynı etkileri ben de yaşıyorum. İlaç kullanımına kadar gitmedi benim çok şükür. Ama hakikaten tam da yazdığın gibi biriyle konuşmaktan utanan, kızaracağımı düşünen, konuşurken ateş basan ve kızardığımı anlayıp, bazen biri söylediğinde utanıp daha çok kızaran biriydim. Biriydim diyorum çünkü bunu daha önceden de paylaştım artık öyle değilim.

Kendiliğinden yok oldu. Ve bu zamanla dikkatimi çekmeye başladı. İletişimde yaşadığım sıkıntılar azaldı ve biriyle tanışmaya olan korkum azaldı. Çünkü kızarıcam endişesi üzerimden kalktı.

Bunun için özel olarak telkin almadım. Yani yüz kızarması telkinini dinlemedim. Forumda ücretsiz olarak sunulan suçluluk ve ego telkinlerinin etkisini gördüğüme inanıyorum. Çünkü hala listemde sabitler. Çok ciddi problemi olan arkadaşlarımız doktora başvuracaklardır tabii ki. Bunun dışında telkinlerle de destekleyebilirler. Ben faydasını gördüğüme inanıyorum. Bu arada forumdaki diğer paylaşımlar ve okuduğum kişisel gelişim kitaplarının da faydası olmuştur elbette.

Herkesin en hayırlı olacak şekilde bu ve diğer sorunlarını aşmasını dilerim.

Sevgilerimle. sapkal89

tanyeri 05-08-2010 11:31 AM

Alıntı:

WaMPiReLLa Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 760709)
Tanyeri harika açıklamışsın. Daha iyi anlatılamazdı. Teşekkür ederim yazdıkların için.

Aynı etkileri ben de yaşıyorum. İlaç kullanımına kadar gitmedi benim çok şükür. Ama hakikaten tam da yazdığın gibi biriyle konuşmaktan utanan, kızaracağımı düşünen, konuşurken ateş basan ve kızardığımı anlayıp, bazen biri söylediğinde utanıp daha çok kızaran biriydim. Biriydim diyorum çünkü bunu daha önceden de paylaştım artık öyle değilim.

Kendiliğinden yok oldu. Ve bu zamanla dikkatimi çekmeye başladı. İletişimde yaşadığım sıkıntılar azaldı ve biriyle tanışmaya olan korkum azaldı. Çünkü kızarıcam endişesi üzerimden kalktı.

Bunun için özel olarak telkin almadım. Yani yüz kızarması telkinini dinlemedim. Forumda ücretsiz olarak sunulan suçluluk ve ego telkinlerinin etkisini gördüğüme inanıyorum. Çünkü hala listemde sabitler. Çok ciddi problemi olan arkadaşlarımız doktora başvuracaklardır tabii ki. Bunun dışında telkinlerle de destekleyebilirler. Ben faydasını gördüğüme inanıyorum. Bu arada forumdaki diğer paylaşımlar ve okuduğum kişisel gelişim kitaplarının da faydası olmuştur elbette.

Herkesin en hayırlı olacak şekilde bu ve diğer sorunlarını aşmasını dilerim.

Sevgilerimle. sapkal89

teşekkur ederim wampırellla.... insanoğlunun en ıı bıldıgı sey yasadıgı seydır...umarım bende senın gııbı endıselerden de kurtulurum...ben ıyıleşmeyı cok ıstedıgım için ve iyileşebilecegım her yonteme kapılarımı acctıgım ıcın cbk etkı gosterdı sanırım...bundan snrada hızlı ılerleyecegım blıyorum...

umarım her sf.li bizim kadar cbk kurtulabılır bu ılletten...
iyi olan herşeye kapılarınızı acık tutun...bırakın gırsınler ıcerı...
actionsmileactionsmileactionsmileactionsmile

bigokyanus 05-08-2010 11:33 AM

Alıntı:

tanyeri Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 760711)
teşekkur ederim wampırellla.... insanoğlunun en ıı bıldıgı sey yasadıgı seydır...umarım bende senın gııbı endıselerden de kurtulurum...ben ıyıleşmeyı cok ıstedıgım için ve iyileşebilecegım her yonteme kapılarımı acctıgım ıcın cbk etkı gosterdı sanırım...bundan snrada hızlı ılerleyecegım blıyorum...

umarım her sf.li bizim kadar cbk kurtulabılır bu ılletten...
iyi olan herşeye kapılarınızı acık tutun...bırakın gırsınler ıcerı...
actionsmileactionsmileactionsmileactionsmile

Her sf li diye bir şey yok, daha dün konuştuk . Yok öyle bir kavram , güçlü olmak var, sosyal olmak var... Hadi bakalım...

tanyeri 05-08-2010 12:53 PM

Alıntı:

bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 760712)
Her sf li diye bir şey yok, daha dün konuştuk . Yok öyle bir kavram , güçlü olmak var, sosyal olmak var... Hadi bakalım...

tamm cnm pardongirlhahagirlhahagirlhahabazen untuuyorum....sf diye bişy yok arkadaslar bu kendı hüsnü kuruntumuz...y789

çoksıkıldım01 11-02-2011 11:43 PM

evet uğur bende de aynısı var. durup dururken bile kızarıyor ben sosyal fobiden kaynaklandığını düşünüyorum. internette araştırma yaparken bu siteye rastladım. telkinleri dinlemeye başlıycam. zaten siteyi çok beğendim gayet güzel şeyler var içinde ilgimi çekti baya bi.

salmakis 13-03-2011 11:34 PM

yüz kızarması durumundan ben de payımı alıyorum yıllardır.. yetiştirilme tarzıyla alakalı olmalı bence de

dalton27 15-04-2011 05:32 PM

bana yüzün kızardı diyerek gülen arkadasımla az kalsın kavga ediyodum :S

ryan91 28-04-2011 08:31 PM

yüz kızarması gerçekten iğrenç birşey. bi de konuştuğun kişi "aa yüzün kızardı" falan deyince iyice bi çöküş oluyor. zaten kızardığını anlıyorsun ve o yüzden geriliyorsun bi de suratına böyle vurulunca.. toplum önünde yaşanıyorsa zaten acı direkman 10 kat artıyor.

heybetli 28-08-2016 09:48 AM

Arkadaslar ben onüç senedir yüz kizarmasiyla savaşiyorum iki kere kilipsi ameliyati oldum lazer tedavisi gordum folgu tedavisi yaptirdim ama bi turlu gecmefi sorun fiziksrl degil pidkolojik üc ay önce yüzkizarma telkin aldim hef aksam dimliyorum yatarken ve yeniden doğfum sanki artik yuzum kizarmiyo kendimi daha iyi hissediyorum bazi hastalarda sorun fiziksel olduğu için klipdi ameliyati işe yariyor ama sorun bizimki gibi piskolejikse telkinler cok iui geliyo ben faydasini gordum kesinlikle tavsiye ediyorum alin kullanin fasdasıni görecrksiniz allah hepimizin yardımcısı olsun

emre_16 06-10-2016 09:18 PM

Alıntı:

heybetli Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 859266)
Arkadaslar ben onüç senedir yüz kizarmasiyla savaşiyorum iki kere kilipsi ameliyati oldum lazer tedavisi gordum folgu tedavisi yaptirdim ama bi turlu gecmefi sorun fiziksrl degil pidkolojik üc ay önce yüzkizarma telkin aldim hef aksam dimliyorum yatarken ve yeniden doğfum sanki artik yuzum kizarmiyo kendimi daha iyi hissediyorum bazi hastalarda sorun fiziksel olduğu için klipdi ameliyati işe yariyor ama sorun bizimki gibi piskolejikse telkinler cok iui geliyo ben faydasini gordum kesinlikle tavsiye ediyorum alin kullanin fasdasıni görecrksiniz allah hepimizin yardımcısı olsun

Klips ets ameliyat oldum bende tekrar klips aldırdım gogus altım terlemeye basladı bende klips geri aldırdım. bana yardımcı olurmusun çok çekiyorum bu hastalıktan tavsiyelerın ayrıntılı olarak yazarmısın.

firdevsi ala 07-10-2016 08:45 AM

Arkadaslar ayni sorun bende de var.. toplum icinde kuran okuyamiyorum..resmen ellerim ve butun bedenim terliyor..bildigimide unutuyorum.ayrica icimden okuyamiyorsun diyorum.:(
Yuz kizarmasi da dahil biri bana cik sarki soyle dese gayet iyi soylerim neden kuran okuyamiyorum bilmiyorum buda beni rahatsiz ediyo yardimlarinizi bekliyorum arkadaslarağla2

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:16 AM.