![]() |
Alıntı:
ilaç kullandınız mı acaba merak ettim.ben kullanmadım kullanmak da istemiyorum da. |
Cevap: Sosyal Çekingenlik Sosyal Fobi Mehtap Kayaoğlunu bende biliyorum. Tv5'te yüzleşme adında program yapıyor.. Gerçekten güven duyduğum, sorunlara çok mantıklı yaklaşan mükemmel bir psikolog. Bende herkese tavsiye ederim.. Bu arada bende sf liydim.. İlaç kullandım.. Kendi kendime verdiğim olumlu telkinlerle bu hastalığı baya baya atlattım. Şimdi çok iyiyim.. Allah'a ne kadar şükretsem azdır.. Siz hastalıktan kurtulmak isterseniz azmederseniz olmaz diye birşey yok.. İNşallah herkes atlatabilir.. |
Cevap: Sosyal Çekingenlik Sosyal Fobi ben de aynı sorun içindeyim arkadaşlar.aşmak için çok uğraşıyorum ama sadece biraz aşabildim.yurtta en sessiz benim.ama okulda biraz konuşkanım.lütfen bana yardım edin aşmak için ne yapabilirim lütfen.artık bu durumdan sıkıldım.ben de diğer insanlar gibi toplum içinde rahat olmak istiyorum.çekingen olmak istemiyorum.samimi dostluklar kurmak istiyorum.neler yapmalıyım sizce |
Cevap: Sosyal Çekingenlik Sosyal Fobi Linklerin hiç biri çalışmıyor arkadaşlar ne olur bana birileri sf ile ilgili mp3 linki göndersin |
Cevap: Sosyal Çekingenlik Sosyal Fobi Alıntı:
Alıntı:
|
Cevap: Sosyal Çekingenlik Sosyal Fobi Üstadım bütün linkleri denedim hiç biri çalışmıyor eğer sizde vrsa msn den atarmısınız yada sitey koyarmısınız? |
|
Cevap: Sosyal Çekingenlik Sosyal Fobi Üstadım çalışmıyor error veriyor neyse canınız sağolsun. |
o kadar seyi bir daha indirmek istemiyorum) ama calisiyor sadece 2 dakika falan bekleyip yeniden denemek gerek. |
Cevap: Sosyal Çekingenlik Sosyal Fobi |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:24 AM. |