Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Sizinde Tepkileriniz Daha Net Olmaya Başladı mı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sizinde-tepkileriniz-daha-net-olmaya-basladi-mi/)
-   -   Tepkileriniz Daha Net mi Anketi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sizinde-tepkileriniz-daha-net-olmaya-basladi-mi/66-tepkileriniz-daha-net-mi-anketi.html)

scouter 17-09-2010 11:22 PM

Cevap: Tepkileriniz Daha Net mi Anketi

Alıntı:

hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 768607)
Yakında Subliminal Workshop eğitimlerimiz olacak İstanbul'da..
Bu eğitimlerimize de bekleriz.
actionsmile

Bu eğitimlere ben de talibim bu arada. Umarım bizlerin de bilgisi olur.
music45music45music45music45music45music45

şeniz 26-10-2010 04:02 PM

ben hepsini bir arada dinlemeye başladım.acaba bir zararıolur mu? bu ikincigünüm.Burada anlatılanları okuyunca beni bayağı ürküttü.Çünkü ben uysal ve uyumlu bir kişiydim.İçimde bir otokontrolüm fazladır.Şimdi bunlar değişirse acaba daha mı kötü olacak benim için diye endişeleniyorum.

Neptün 26-10-2010 06:54 PM

Alıntı:

şeniz Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 775628)
ben hepsini bir arada dinlemeye başladım.acaba bir zararıolur mu? bu ikincigünüm.Burada anlatılanları okuyunca beni bayağı ürküttü.Çünkü ben uysal ve uyumlu bir kişiydim.İçimde bir otokontrolüm fazladır.Şimdi bunlar değişirse acaba daha mı kötü olacak benim için diye endişeleniyorum.

öncelikle ego ve suçluluk ikilisi ile 80 saatin tamamlanması öneriliyor. ondan sonra ekleyebilirsiniz.

Parlayan 02-12-2010 07:21 PM

Telkinlerin hepsinde pek istikrarlı değilim.Ama mutluluk telkinini hiç bırakmadım.İlk başta tekrarlanan kuş sesi beni rahatsız etmişti.Birşey hissedemiyordum.Şimdi her yürüyüşe çıktığımda doğa sesleri eşliğinde,sıra mutluluk telkinine geldiğinde resmen bir freshlik geliyor, rahatlıyorum.İçim şenleniyor..Artık engellere takılmadan faydasını gördüğümü düşünüyorum..Hazırlayanların ellerine sağlık diyorum...

asideniz 21-01-2011 10:52 AM

telkinleri dinlemeye başlayalı 2 hafta oldu bugünle birlikte . 1 haftadan beri ağlıyorum kendimi yanlız hissediyorum sanki etrafımda kimse yokmuş gibi geliyo agl34.sizce bu normal mi ?

asideniz 21-01-2011 10:54 AM

arkadaşlar dinlediğim telkinler ego , kendine güven ve suçluluk

Timetoflyhigh 21-01-2011 07:18 PM

Telkinlere ilk basta sucluluk duygusu ve ego guclendiriciyle basladim daha sonra ozel telkinlerden dinlemeye basladim ( takintilardan kurtul)
2 3 senedir ilk basta hastalik takintisi olmak uzere bir cok takintili dusunceye sahiptim. Takintilarim tamamen gecti mi hayir bazi gunler kendimi cok daha iyi hissediyorum bazen de eskiden kalma beni uzen seyler gozumde canlaniyor ama telkinleri her gun dinlemeye devam edicem cunku degisimi farkindayimmusic45

Insanlarla konusurken, fikirlerimi soylerken belirgin bir fark var. Daha onceden hareketlerim ve tepkilerim insanlarin dusunceleriyle sekil alirdi onlar ne dusunur diye hareketlerimi ve soyleyeceklerimi planlardim

Ama smdi boyle degil icimden gecenleri ozellikle profesyonel ortamlarda ( is toplantilari) hic cekinmeden ve ustunde dusunmeden soyluyorum :zpzp:

Insanlarin dusundukleri de belli bir seviyeden sonra beni ilgilendirmiyor

Bu harika bi sey ozellikle takintilari olan biri icin :)
y789

Işıldayan Safir 21-01-2011 07:20 PM

Sizin adınıza çok sevindim Timetoflyhigh. ttli3

Gelişimleriniz ve böyle pozitif değişimleriniz daimi olsun.

Sevgiler. actionsmile

Zafer yolcusu 26-02-2011 03:35 PM

Olumsuz düşünemiyorum çok tuhaf :D:D:D

ADRİANA 27-02-2011 03:02 PM

BU SİTEYİ TANIDIĞIM GÜN HAYATIMIN DÖNÜM NOKTASI....23/04/2010 TELKİNLERİ DİNLEMEYE BAŞLADIĞIM GÜN HİÇ UNUTAMAM....İLK ZAMANLAR YAN ETKİLERİ VAR ANCAK İNANIN HEPSİ GEÇİCİ AMA HEPSİ BİR SÜRE SONRA ASLAAA NEGATİF OLAMIYOSUNUZ....
ASLA OLUMSUZ DÜŞÜNEMİYORUM
TEPKİLERİM NET ÖFKEMİ KONTROL EDEBİLİYORUM AYRICA ÖFKELENMİYORUM :)
AYAKLARI YERE BASAN KENDİNE ÖZ GÜVEN DUYAN KENDİNE DEĞER VEREN BİR BİREY OLDUM
KENDİ GÜCÜMÜN FARKINDAYIM
GECE KABUSLARIMDAN KURTULDUM
KIRMAMAK ADINA ALTTAN ALMAYI BIRAKTIM
YILLARDIR SÖYLEYEMEDİĞİM HERŞEYİ SÖYLÜYORUM
AFFETMEYİ ÖĞRENDİM
MUTLULUĞUN KENDİ SEÇİMİM OLDUĞUNU ÖĞRENDİM
ÖZEL TELKİNLERLE KABUSUM OLAN TERLEMEYİ %90 ORANINDA AZALDI BİTMEK ÜZERE....
TOPLULUK KARŞISINDA O KADAR RAHATIM Kİ ANLATAMAM ESKİDEN GERGİN ENDİŞELİ TERLEYEN BİR KİŞİYDİM
YILLARCA NE KADAR YÜK TAŞIMIŞIM SIRTIMDAagl34İ
BANA KATTIKLARI SAYFALAR DOLUSU.....KELİMELERLE İFADE EDİLEMEZhappy6

SAYIN ATAKAN BEYE VE EMEĞİ GEÇEN ADINI BİLMEDİĞİM TÜM KİŞİLERE SONSUZ ŞÜKRAN DUYUYORUM
DİLERİM HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:20 PM.